2,5

Under middel

Brug dem ALDRIG!

Har aldrig nogensinde oplevet noget lignende og hvis man kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det.
Teknikeren som de kalder det var der i Max 10 minutter for at skiftet mit blandingsbatteri på badeværelset og jeg blev faktureret ikke mindre end 5100 kr for 10 minutters sølle arbejde hvor ikke engang vandet blev slukket.
Jeg kunne nærmest have gjort det hele selv.
Da jeg så ringer til dem med undren over min regning, hvorefter jeg siger jeg self har snakket med andre vvs’er for at få en second opinion på min regning da jeg er i fuldstændig chok.
Bliver manden i den anden ende helt fornærmet og går mere op i at jeg har snakket med en anden end at svare mig på mine spørgsmål.
Jeg får afvide jeg skal sende mine spørgsmål om min fakturer på mail…. And guess what… self. Svare de ikke.
Ville aldrig anbefalede dem til nogen! Medmindre man gerne vil snydes for penge

17. august 2025

Urigtig faktura.

Den 1. februar 2024, skulle et toilet ordnes, da det ikke tog vand ind ved skyl. Montøren fra C5 vvs-teknik ankom kl. 9:06 og var færdig med arbejdet og forlod stedet kl. 10:05, altså 59 min. incl. flere samtaler med naboer i opgangen. Da fakturaen så kom på mail, var der faktureret 2,5 time. Efter mange tovtrækkerier frem og tilbage, er der slået en ½ time af tiden, men skal stadig betale dobbelt så meget, som der blev arbejdet i.
Så hold Jer væk fra C5 VVS-teknik, ellers kommer i til at betale meget mere end der er arbejdet.

1. februar 2024

Hejsa C5 vvs teknik A/S

Hejsa C5 vvs teknik A/S
Jeg havde en dejlig negativ oplevelse af en af jeres ansat på en genbrugsstation i Græsted (Bøgebjergvej 84, 3230 Græsted)
Det starter ud med han køre som en sindsyg bag mig og lå og presset mig på de små lande veje mod genbrugs pladsen. Jeres ansat køre helt op i bagen på mig, da vi ankommer på genbrugesstationen ved den udsmid metal container så bliver man over overfuset af jeres ansat fordi han siger der ikke er lys på min bil og det er ulovligt og det skal være tændt fordi det er overskyet og samtidig skulle jeg også lige lære reglerne… forsøger at forklarer jeres ansat at der er automatisk lys på min bil og men der er lys på min front..
Reglerne for lys på bilen er:
“ Der skal være lys foran på bilen hele døgnet. Baglygterne skal være tændt fra solnedgang til solopgang samt om dagen, når der er nedsat sigtbarhed, f.eks. når det regner, sner eller er tåget.”
Jeg ville nødig have sådan personer inde i mit hjem for at udføre nogle VVS opgave??

18. januar 2024

Et dumt svin af en chauffør fra C5vvs…

Et dumt svin af en chauffør fra C5vvs tilkørte i går (den 2/5) motorvejen på Ring 3 ind foran min søn og hans mor, hvor min søns mor måtte udføre en hård opbremsning for ikke at køre ind i bilen.

Hun dyttede i den forbindelse ad chaufføren.

Dette resulterede i at chaufføren fra C5vvs lå og kørte zig-zag vanvidskørsel fra Ring 3 til Hørsholm afkørslen og blokerede for min søns mor til fare for hende, min søn og en lang række andre bilister.

Forholdet er politianmeldt, da min søn optog hele seancen på sin telefon.

3. maj 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (5 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto