Kronborgs Køreskole Anmeldelser 23

4,5

Meget god køreskole, og et mega godt forløb. Elsker hvor fleksibel tiderne med kørsel var, jeg havde næsten fuld kontrol over hvornår jeg kunne køre. Eneste negative er prisen, hvor der er mang... Se mere

Super køreskole! Seriøst og lærerigt forløb med plads til hygge og gode spørgsmål. Jimmi, Claus og Dorte er yderst kompetente og klæder én godt på til prøverne med fokuseret undervisning og kørs... Se mere

1. Køreskole

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Kronborgs Køreskole lægger vi stor vægt på, at vores elever får en sund og fornuftig adfærd og holdning til trafikken. Dette opnår vi gennem en professionel undervisning, hvor kvaliteten er i top og med vores mere end 20 års erfaring som kørelærere, har vi opbygget en stor viden inden for feltet, som afspejles i vores høje beståelsesporcent.

4,5

Meget god køreskole

Meget god køreskole, og et mega godt forløb.
Eneste negative er prisen, hvor der er mange andre køreskoler med en bedre pris. Om det så går på kompromis med læringen, vides ikke. Nogle gange kunne det føles lidt som at skolen gør alt for at få de ekstra penge.
Men kan anbefale skolen 100%

Jimmi som Teorilærer er fantastisk.
Claus var en god lærer i skolevognen.
Dorte var hjælpsom i forhold til papir.

19. juni 2025

Jeg har haft en super god oplevelse hos…

Jeg har haft en super god oplevelse hos Kronborgs Køreskole! Undervisningen er tydelig og lærerig, og min kørelærer Jimmi er virkelig god, tålmodig og god til at forklare tingene. Man føler sig tryg bag rattet, og det hele foregår i en afslappet stemning. Kan helt klart anbefales hvis du vil have et kørekort med ro i maven og god støtte hele vejen.

20. juni 2025

Hej Zakarias
Tusind tak for den flotte anmeldelse, det har været en fornøjelse, at have dig på Køreskolen👍😀

Fantastisk køreskole 🫶

Jeg tog kørekort hos Kronborgs Køreskole som 32 årig. Den information er relevant, da det kan være vildt nervepirrende at påbegynde et så stort projekt i 'sen' alder. Kan man finde ud af at køre bil? Hvordan er det at 'studere' med så mange, der er halvt ens egen alder? Hvordan passer et intenst læringsforløb ind i en allerede fuldt booket hverdag? Alle de tanker (og de mange år, jeg ikke kom igang) blev gjort til skamme, da jeg begyndte. Og det er jeg overbevist om skyldes, at jeg valgte at tage mit kørekort hos Kronborg.

Jeg var i starten af forløbet i hænderne på Claus og sluttede mit forløb med Jimmi. Jeg er vildt taknemmelig for den ro, tiltro og opmuntring, jeg fik undervejs. Jeg var mange gange i tvivl, om jeg ville kunne blive komfortabel med at køre bil, men så snart jeg satte mig ind i bilen, forsvandt den tvivl. Jeg bestod både teori og køreprøve i første omgang - og få dage efter jeg fik kørekortet, kørte jeg alene rundt i både by og på motorvej med god ro i maven og sikkerhed på vejen.

Jeg kan kun anbefale Kronborg. Fantastiske kørelærere, mere end fair pris - og en enorm villighed til at få deres skema til at flytte sig efter mit arbejde og mine muligheder.

Skal du vælge en køreskole, så skal du absolut vælge denne.

5. februar 2025

Hej Nanna :)

Mange tak for de pæne ord.
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med dit kørekortforløb og at du nu ligger og drøner rundt på vejene 😀

Det var rigtig hyggeligt at have dig på køreskolen, og vi er glade for, at du valgte os.

En rigtig god køreskole

En rigtig god køreskole, der har styr på tingene. Alt kører som det skal, og man får en god forståelse af trafikken både i teori og praksis. Jeg kan kun anbefale andre at tage kørekort hos Kronborg:)

15. oktober 2024

Hej Zimmer
Tak for de pæne ord.
Vh. Claus

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole med gode kørelærere, kan kun anbefales

2. april 2024

Besvarelse fra Kronborgs Køreskole

Tak William for de flotte ord, det har været en fornøjelse, at have dig her på køreskolen👍😀
Hilsen
Kronborg køreskole

Super godt køreskole forløb

Super godt køreskole forløb, det kan helt sikkert anbefales.:)

13. december 2023

Besvarelse fra Kronborgs Køreskole

Tak Frederikke 😀 tillykke med kørekortet, ved du vil få kørt en masse🚗🚗

Alle bør tage deres kørekortforløb hos Kronborgs køreskole!

Jeg havde fornøjelsen af at tage mit kørekort hos Kronborgs køreskole, og de har fra start til slut været dygtige, karismatiske og kompetente undervisere, både i deres teorilokale og bag rattet. De har været yderst hjælpsomme og fleksible, for at hjælpe mig med at planlægge kørelektioner ifht mit fuldtidsarbejde.
Jeg fik dem anbefalet af en kollega, og kan kun give hende ret i at alle bør tage deres kørekortforløb hos dem.
1000 tak til Claus, Dorte og Jimmi for et godt forløb og for kørekortet!😄

23. august 2022

Hej Alexander
Tak for de pæne ord :)
Det har været en fornøjelse at have dig på køreskolen, og vi håber, at du får masser af glæde af dit nyerhvervede kørekort.

Mange hilsner fra Claus, Dorte og Jimmi

Super køreskole!

Super køreskole!

Seriøst og lærerigt forløb med plads til hygge og gode spørgsmål. Jimmi, Claus og Dorte er yderst kompetente og klæder én godt på til prøverne med fokuseret undervisning og kørsel.
Måden hvorpå forløbet er struktureret giver én mulighed for at forbinde teori med praktik og gør at man altid føler sig velforberedt når man skal ud at køre.
Kan klart anbefales!

11. maj 2022

Besvarelse fra Kronborgs Køreskole

Tak Andrius for de flotte ord samt tillykke med kørekortet🚗🚗

Jeg havde Jimmi til både Teori og…

Jeg havde Jimmi til både Teori og Køretimerne, som begge var en stor succes. Alle tre personer er fyldt med godt humør og det bliver virkelig hyggeligt at gennemføre forløbet og ikke bare noget der skal overstås. Jimmi er virkelig god til at lære fra sig og er super god til at finde det punkt man ikke er lige så skarp til og lære fra sig. Teorien er også rigtig overskueligt formuleret og man er mere end velkommen til at spørge. Kæmpe anbefaling herfra :)

11. maj 2022

Stort tillykke Jonas med kørekortet🚗🚗
Tak for den flotte anmeldelse, det har været en fornøjelse at have dig på køreskolen

Kæmpe anbefaling!

Super fin køreskole :D Jeg havde Jimmi som kørelærer og Dorte til teori. Jimmi var en fantastisk kørelærer og køreturene var altid en succes. Ekstremt dygtig fagligt og god til at lære fra sig. Det samme gælder Dorte til teori. Teori-timerne blev gjort mere spændende og meget forståelige. Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg. Det var uden tvivl takket været deres faglige kompetencer. Kæmpe anbefaling herfra!

30. april 2022

Besvarelse fra Kronborgs Køreskole

Stort tillykke med kørekortet Emilia og tak for de pæne ord. Det har været en fornøjelse, at køre med dig.

Det har været en stor fornøjelse

Det har været en stor fornøjelse, at benytte Kronborgs køreskole igen

Først til kørekort til bil, og nu 5 år efter til trailer

Claus, Dorthe og Jimmy er nogle fantastiske mennesker, som ikke kun er fyldt af humor, men også dybt professionelle.

Største anbefaling herfra 👍

24. marts 2022

Besvarelse fra Kronborgs Køreskole

Tak Philip for de flotte ord, vi takker for nogle hyggelige timer sammen med dig🚗😀

Jeg giver mine bedste anbefalinger

Jeg giver mine bedste anbefalinger. Det er over 30 år siden, at jeg senest har taget kørekort og har nu brug for trailerkort og var noget skeptisk over at skulle tilbage på "skolebænken". Men den skepsis blev hurtigt gjort til skamme ikke mindst pga. Claus. Han formår at formidle både sin høje teoretiske og praktiske viden på en let forståelig måde. Tillægger man så hans fantastiske personlighed, så får man den bedste oplevelse, der kan tænkes. Tak for nogle hyggelige og sjove timer i bilen - jeg håber, at vi ses på camping😁

4. oktober 2020