Har handlet med bykoustrup i 2 1/2 år,har altid fået en mega god service, super lækre vare til en pris hvor alle kan være med, hurtig levering og altid et lille kort med søde ord ved pakken. Deres l... Se mere
Har fulgt Koustrup hele vejen og set den store udvikling. Tøjet er altid fint og flot pakket ind samt vedlagt en lille pose slik. Det passer fint i størrelsen og Susanne gør meget for at finde no... Se mere
Kan kun anbefale Bykuostrup - har handlet ved dem i gennem flere år - både live på FB og via deres hjemmeside. Har et par gange haft brug for bytning og en enkelt gang en reklamation på en fejl og ha... Se mere
Dejlig online butik ,med nogle hyggelige live. Når man har købt der og modtager sine vare meget hurtigt, er de pakket så fint ind og en lille slik pose er der sørme også. Tøjet er fint og personal... Se mere
bykoustrup.dk er din modeshop på nettet. Her finder du et bredt udvalg af modetøj og fitnesstøj til kvinder og mænd samt børnetøj.
Dalsbrovej 58, 8370, Hadsten, Danmark
- 31202250
- hgk123@outlook.dk
- www.bykoustrup.dk
Super god service👌🏻👌🏻
Super god service, jeg har købt en del derfra og engang fik jeg en forkert top, Susanne sendte den rigtige og sagde jeg bare kunne beholde dem begge 2.
De springer for kunderne og er total søde og tænker ikke kun på at sælge, som så mange andre.
Kæmpe fan herfra👌🏻👌🏻
Jeg kan bestemt anbefale ByKoustrup
Jeg kan bestemt anbefale ByKoustrup
God kvalitet til pengene, søde og ansvarsfulde og utrolig serviceminded.
Jeg har kun modtaget varer jeg har været yderst tilfreds med, ByKoustrup sætter prikken over i’et i min garderobe 🌸
Lækre varer <3
Jeg har altid fået meget lækkert tøj i topklasse, og rigtig sød og venlig betjening <3 Elsker at handle der :D
Elsker deres tøj
Har fulgt Koustrup hele vejen og set den store udvikling.
Tøjet er altid fint og flot pakket ind samt vedlagt en lille pose slik.
Det passer fint i størrelsen og Susanne gør meget for at finde noget specielt tøj, hvilket jeg værdsætter.
Priserne er ok kontra kvaliteten.
Kan varmt anbefale dem og deres hyggelige lives, hvor der er plads til grin og pjat.
Yvonne Uhre Kristensen
Jeg har købt meget tøj af dem 👏altid…
Jeg har købt meget tøj af dem 👏altid været tilfreds & de er dejlige mennesker & med stor humor ❤️
Anderledes kvalitetstøj og accessories i top.
Jeg vil gerne give en positiv anmeldelse af ByKoustrp.
Jeg arbejder professionelt med bl.a. kundeservice og her er ingen problemer. Susanne svarer på alle mine henvendelser og returneringer, jeg har handlet med Sussanne i 3 år og aldrig haft problemer.
Jeg glæder mig altid over det kvalitetstøj jeg modtager.
Jeg synes generelt det er en god…
Jeg synes generelt det er en god virksomhed der har været en enkelt skuffende. Episode. Men det blev løst og jeg elsker tøjet der fra. Priserne er lidt peberet en i mellem men tilgæld er det altså tøj i top kvalitet.
Og denne virksomhed har ikke særlig meget polyester. Og det er altså lækkert... Tak til jer.,
En ting i kunne gøre bedre var at være lidt hurtigere til at svare.. ❤️❤️🙏
Altid dejlige oplevelser hos…
Altid dejlige oplevelser hos Bykoustrup, fuld tilfreds og hurtig levering, aldrig oplevet andet, har handlet der gennem flere år. Lækkert tøj og lækre forsendelser. Anbefaler gerne denne butik. Hilsen Joan jobe
Sindsyg dårlig kundeservice
Sindsyg dårlig kundeservice.
Man får ondt i maven over at ville returnerer noget tøj da det bestemt ikke falder i Susannes smag, har flere gange oplevet på deres lives at hun taler ubehøvlet grimt til nogle kunder. Hendes datter har også præsteret at vise sig fra en mindre kundevenlig side når hun har siddet og kommenteret med på skærmen, føj siger jeg bare. Jeg kan bestemt ikke anmelde noget positivt om dem og er færdig med at bruge mine penge hos dem.
Super søde mennesker- intet snobberi.
Super søde mennesker- intet snobberi..
velvillige og gør alt for at demonstrere varerne.
Hurtig modtagelse og fine priser
har modtaget tøj flere gange
har modtaget tøj flere gange
altid pænt og passer i størrelser
priser hvor alle kan være med
de er søde og venlige og har tålmodighed
når de sender live med alle de spørgsmål de får kun gode anmeldelser herfra
Kun positivt herfra 🤩
Har kun haft gode oplevelser herfra, de opdagede en fejl og lavede en kreditnota uden opfordring. De virker meget søde og oprigtige.
Alt har været tiptop og som fremvist.
Handler der gerne igen 😍
Dejlig online butik ,med nogle…
Dejlig online butik ,med nogle hyggelige live.
Når man har købt der og modtager sine vare meget hurtigt, er de pakket så fint ind og en lille slik pose er der sørme også. Tøjet er fint og personalet søde .
Bedste anbefalinger herfra 🌺
Det halve af mit tøj kommer fra…
Det halve af mit tøj kommer fra Susanne, som altid er sød og hjælpsom.
Hurtig levering og super tøj
Kan kun anbefales.
Har igen modtaget det dejligste tøj
Har igen modtaget det dejligste tøj, fra en super sød sælger som altid
Kun STORE stjerner herfra ❤️❤️
Meget tilfreds
Altid hyggeligt og sjovt hos jer 👍 har altid fået de ting jeg har bestilt, og gode varer.
I gør et stort stykke arbejde for os kunder, og altid hjælpsomme 👌
Har købt meget lækkert tøj hos Susanne…
Har købt meget lækkert tøj hos Susanne og har kun gode oplevelser ❤️❤️ Og ingen problemer med at levere varer retur anbefaler den gerne til mine veninder
Jeg har altid fået lækre varer og godt…
Jeg har altid fået lækre varer og god service? forstår ikke de andre kommentarer...
Jeg køber alt mit tøj hos koustrup❤️…
Jeg køber alt mit tøj hos koustrup❤️ kan kun anbefale at købe tøj hos Susanne og Patrik 🤗altid flot tøj og 2 fantastiske mennesker der altid er venlige og super søde👌🏻❤️Vh Karina faigh