Zeer slechte ervaring met By Hilke. Defect item ontvangen en op hun verzoek retour gestuurd voor vervanging. Daarna wekenlang geen reactie op meerdere mails en uiteindelijk bleek het item uitverk... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Besteld volgende dag bezorgd. Niet dus. Retour sturen krijg geen antwoord op retourmail. Zit geen pakbon in mijn ontvangen pakket. Veel geld aan verzendkosten kwijt. Jammer maar nooit meer.
Ik heb recentelijk de Lace Body besteld als cadeautje voor mijn vriendin. De klantenservice heeft me goed advies gegeven waardoor ik in één keer de juiste maat heb kunnen bestellen. Ben super tevreden... Se mere
Byhilke heeft een leuke webshop! De site is makkelijk te navigeren en de producten zijn goed beschreven. De collectie is echt uniek, met veel stijlvolle items die je niet overal ziet. De kwaliteit van... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Ontdek onze unieke collectie van trendy kleding en accessoires, zorgvuldig geselecteerd om jouw individuele stijl te versterken. Of je nu op zoek bent naar een opvallende outfit voor een avondje uit of een paar subtiele items om je dagelijkse look leuker te maken, bij By Hilke vind je alles wat je nodig hebt om je eigen persoonlijke stijl te laten stralen.
Kontaktoplysninger
Twentepoort Oost 42-2, 7609RG, Almelo, Holland
- 088-102 5000
- klantenservice@byhilke.nl
- www.byhilke.nl
Har besvaret 8 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik ben tevreden over by hilke!
Ik ben tevreden over by hilke!
Leuke kleding!
Besteld volgende dag bezorgd
Ik heb een hele goede ervaring gehad!!
Ik heb een hele goede ervaring gehad!!! Ze hebben vaak een nieuwe collectie met leuke items ! Ik heb zelf een bondjas van hun en ik ben er super blij mee, ook de pastel topjes van de nieuwe collectie zijn super leuk:))
Zeer slechte ervaring met By Hilke.
Zeer slechte ervaring met By Hilke.
Defect item ontvangen en op hun verzoek retour gestuurd voor vervanging. Daarna wekenlang geen reactie op meerdere mails en uiteindelijk bleek het item uitverkocht.
Ondertussen bleef ik met 2x €5,99 verzendkosten zitten via Klarna, terwijl ik geen product heb ontvangen. Ondanks meerdere beloftes is dit nooit opgelost en word ik nu volledig genegeerd.
Voor zo’n klein bedrag zo’n slechte service… Ik bestel hier niet meer.
Onbetrouwbare webshop
Ik heb op 24 januari een pre-order geplaatst bij dit bedrijf, maar het is echt een drama geworden. Drie weken geleden heb ik telefonisch mijn bestelling geannuleerd en werd mij beloofd dat ik mijn geld binnen vijf werkdagen terug zou krijgen. Dat klonk netjes.
Twee weken later had ik nog steeds niets ontvangen, dus heb ik opnieuw contact opgenomen via e-mail. Wéér kreeg ik dezelfde belofte: binnen vijf werkdagen zou het geregeld zijn.
We zijn inmiddels weer een week verder en ik heb nog steeds geen cent teruggezien. Meerdere keren toezeggingen gedaan, maar niets wordt nagekomen.
Zeer teleurstellende ervaring en totaal geen betrouwbaarheid als het gaat om terugbetalingen. Ik zou hier niet nog eens bestellen.
3 februari 2items besteld en betaald…
3 februari 2items besteld en betaald wat blijkbaar een pre order was,ik heb nog steeds niks ontvangen.
Heb een mail gestuurd en als antwoord gekregen dat het wat langer kan duren.
Ik heb nog steeds geen update maar wordt wel dood gemaild met allemaal reclame.
Vraag mij serieus af of ik het überhaupt wel binnen krijg.
Echt hele goede service
Echt hele goede service, mijn pakketje kwam heel snel binnen!
Awesome service Great service and got my package…
Great service and got my package delivered very fast
Goeie kwaliteit, super klantvriendelijk
Ik heb recentelijk de Lace Body besteld als cadeautje voor mijn vriendin. De klantenservice heeft me goed advies gegeven waardoor ik in één keer de juiste maat heb kunnen bestellen. Ben super tevreden!
Super fijne webshop
Super fijne webshop. Artikelen zijn van een goede kwaliteit en snel geleverd.
Pre order blijkt heel lang de duren…
Pre order blijkt heel lang de duren voor dat je hem binnenkrijgt..heel jammer als er wel staat dat alle pakketjes zijn verzonden op Instagram.
Ik wacht nu al een week zonder resultaat.
En als ik de reacties van de andere lees hebben meerder mensen gedoe met de pre order….
Ook weer de laatste keer dat ik bij jullie koop .
Bestelling gedaan van een pre-order…
Bestelling gedaan van een pre-order item. Na een aantal weken wachten en tijdens deze periode wel via de socials zien dat er mensen zijn die het item wel ontvangen heb ik de bestelling geannuleerd. Hiervan een bevestiging ontvangen maar de daadwerkelijke annulering laat al sinds 5 januari op zich wachten.
Besteld en gekozen voor betalen in…
Ik kreeg dit filmpje te zien, KIJK EENS WAT ER BINNEN IS!!! Vandaag 400 binnen gekomen, dus voor alle mensen die gewacht hebben, ze komen nu jullie kant op. Dus ik heb besteld en gekozen voor betalen in delen, het eerste deel is ook al heel fanatiek afgeschreven....
Ik krijg de 22e de volgende melding:
Eigenlijk zouden we vandaag de Mae Body ophalen in Amsterdam, zodat alles nog op tijd verstuurd kon worden voor de feestdagen.
Helaas is er iets misgegaan bij de leverancier: de doos is per ongeluk in de vrachtwagen blijven staan en daardoor teruggestuurd naar Parijs. Ontzettend balen… voor jullie én voor ons.
Het goede nieuws: we hebben kunnen regelen dat we de bodies aankomende maandag ophalen. Dat betekent dat we alles voor oud & nieuw alsnog bij jullie kunnen leveren.
Als de bestelling er voor volgende week woensdag is, zal ik mijn review aanpassen
Zie review
De Jill pantalon besteld. Eerst maat M, terwijl ik normaal S heb. Omdat ik twijfelde toch de grotere maat gekozen, maar het bleek dat de maat M veel te klein was! Ik kreeg de broek met heel veel pijn en moeite dicht. Omgeruild voor een maat L, wat lastig was. 2 weken geduurd, amper reactie via Messenger (bijv. pas een week later) en uiteindelijk toch maar gebeld. Toen was het geregeld. De maat L binnen gekregen, maar ook deze is vrij krap. Toch maar gehouden, want ik vind het wel een hele mooie broek.
Let dus op bij het bestellen van deze broek. Ze hebben inmiddels de omschrijving veranderd dat je bij twijfel de grotere maat moet nemen, maar neem 2 maten groter.
Let ook op als je iets in de sale of tijdens kortingsperiodes zoals Black Friday koopt. Ik heb een factuur gekregen dat ik het verschil moest betalen. Toen ik belde heb ik dit besproken en hoefde ik het niet te betalen, maar wellicht als je het negeert dat je er wel problemen mee krijgt.
3 sterren omdat de service soms matig kan zijn, maar de producten zijn verder (op de maatvoering bij deze broek na) wel van goede kwaliteit en de levering is snel.
Super kleding en fijne klantenservice!
Allereerst vind ik dit een enorm fijne webshop met prachtige kleding.
Bestellen en verzenden verlopen soepel en snel.
Ik had een aantal items die ik wilde retourneren omdat ze te groot waren. Helaas lukte dit via de website niet, omdat ik de artikelen niet kon aanvinken. Uiteindelijk heb ik contact opgenomen met de klantenservice en dat verliep ontzettend prettig. Ze reageerden snel en waren zeer persoonlijk en vriendelijk.
Al met al is dit een leuke webshop met een uitstekende klantenservice. Absoluut een aanrader!
Slechte afhandeling
Ik heb een order geplaatst (was blijkbaar 1 item op backorder, daarom moest de hele order wachten - dit is nooit gecommuniceerd, alleen dat er 1/2 werkdagen verwerkingstijd nodig is-). Ik heb aangegeven (op 12-11-2025) dat ik de order wilde annuleren, omdat het te lang duurde. Dat was geen probleem en ze zouden het 1 week geleden of uiterlijk afgelopen dinsdag verwerken; niet gedaan. Ik krijg nergens bevestigingen van, communicatie klopt niet.
Zeer tevreden!!
Ik had een backorder geplaatst, maar werd na het lezen van de reviews toch een beetje sceptisch. Uiteindelijk een berichtje gestuurd en ik kreeg dezelfde dag nog een zeer vriendelijk antwoord. Mijn bestelling/de backorder is inmiddels geleverd en bovendien sneller dan verwacht.
Het gaat om twee jumpsuits en ik ben zeer tevreden! Normaal draag ik altijd M, maar heb i.v.m. mijn zwangerschap (nu 26wk) L besteld en ze zitten allebei heel mooi. Ik ben 1m73 en ze zitten ook goed bij het kruis (iets wat vaak niet zo is bij jumpsuits).
Hier dus een dikke 5 sterren review, ik ga hier zeker vaker bestellen.

Besvarelse fra By Hilke
Vandaag contact gehad met By Hilke
Vandaag contact gehad met By Hilke, ivm een bestelling. Gijs heeft mijn mail beantwoord en telefonisch ook nog te woord gestaan. En wat een topper ben jij Gijs. Bedankt voor het oplossen van mijn probleempje.
Ik bestel al een tijdje bij jullie, en ben altijd tevreden en de kleding is super goed. En vandaag ben ik zo goed geholpen. Complimenten 🩷 en bedankt nogmaals lieve Gijs
Verwacht geen verzendkosten terug bij retour
Als je de gehele bestelling retourneert op eigen kosten verwacht dan geen verzendkosten (wat wettelijk verplicht is) terug. Dit zouden administratiekosten zijn bullsh.t dit is de eerste en laatste keer dat ik hier bestel. GEEN AANRADER
Wat een slechte kwaliteit
Wat een k kwaliteit, de broeken zijn waardeloos. One size, zelf heb ik een maatje s en het lijkt mij dat dat dus prima moet passen. Helaas de hele naat laat helemaal los. Ook komen er stiksels los, bagger kwaliteit… jammer

Besvarelse fra By Hilke
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.