Jeg fik lavet flot og dejligt…
Jeg fik lavet flot og dejligt badeværelse for ca 2 år siden som Effetiv stod for. Men den 1/12-2022 løb der vand ned fra badeværelset ned i stuen.
Jeg ringede til Effetiv og de kom hurtig med badevogen så alt virkede godt og trygt. 2 dage efter kom de og så på skaden og det skulle bare laves, da det ikke var min skyld. Men men sådan gik det ikke. lige pludselig skulle jeg dokomenter at Effetiv havde lavet fej elles skulle jeg selv betale. efter 3 mdr gik jeg til byggeankenævnet og vandt sagen og Effetiv skulle lave det om. d. 17-8-2023
blev i endeligt færdig og kan bruge det igen.
I de 8 mdr det har stået på har jeg hele tide skulle rykke og spørge indtil hvornår og hvordan er forløbet. Da jeg havde kontaktet byggeankenævnet ville de slet kke snakke eller hjælpe mig, men efter dommen har jeg også skulle holde dem til ilden ellers skete der ikke noget
Rent håndværker er det super og kan kun anbefales men når først man skal have fat i de "kloge" herrer på kontoret så er det det værste firma jeg har været ude for.
vi har fået vores badeværelse lavet og det er godt men jeg skal ikke have mere med Effetiv at gøre (håber badet er tæt nu) Håndværkerne er dygtige men selve ledelsen er blevet meget kolde i rumpen og man kunne få den tanke, at det drejer sig om penge frem for kundepleje. hilsen jack