Jeg hyrede Michael Parbst /…
Min oplevelse med Michael Parbst / Byggeselskabet MAJ af 1997 var præget af et fundamentalt tillidsbrud og tæt på absurd.
Jeg engagerede Michael Parbst som bygherrerådgiver i forbindelse med en totalrenovering af min ejendom i Humlebæk. Min forventning var professionel, uafhængig rådgivning og kvalitetssikring. Min oplevelse blev det absolut stik modsatte.
Jeg oplevede en dybt problematisk sammenblanding af rådgiverrollen og rollen som udførende leverandør, hvilket efter min opfattelse skabte en klar interessekonflikt.
Hertil kom Michaels manglende transparens omkring relationer til anbefalede håndværkere, betydelige kvalitetsmangler i hans udførte arbejde, mangelfuld tilgængelighed i et kritisk byggeforløb samt fakturering, som jeg var stærkt uenig i.
Konsekvensen var ekstra omkostninger, betydelig frustration og et samarbejde, jeg så mig nødsaget til at afbryde og Michaels bortvisning fra byggepladsen.
Jeg tabte senere den økonomiske retssag, og det er vigtigt for mig at være transparent om det. Men dommens udfald ændrer ikke på min personlige kundeoplevelse, som var yderst negativ.
På baggrund af min samlede erfaring kan jeg på ingen - ingen måde anbefale nogen form for samarbejde med Byggeselskabet MAJ af 1997 - i særdeleshed med Michael Parbst.