Byggekompagniet lever op til det gode omdømme. Vi fik renoveret vores nyindkøbte lejlighed i form af komplet malerarbejde og gulvarbejde. De startede med at tage hånd om gulvarbejdet hvor de sendte en... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Byggekompagniet er et professionelt byggefirma, som udfører alt fra nybyg til totalrenoveringer samt små og store håndværkerydelser.
Svarer typisk inden for 24 timer
Kæmpe anbefaling af malerarbejde fra Byggekompagniet
Jeg fik et tilbud på maling af en 76 kvm tom lejlighed. Arbejdet bestod i spartling af vægge, slibning og maling af vægge, lofter og træværk.
Arbejdet er 100% i orden og jeg er meget tilfreds. Der var løbende opdatering af fremskridt og afsluttende samtale med malerteamet, som ikke forlod før de havde min godkendelse og fulde tilfredshed.
Jeg giver gerne 5 stjerner her.
Meget god oplevelse. Arbejdet blev udført professionelt og til tiden. God kommunikation og flot resultat. Kan klart anbefales.
Jeg er fuldt tilfreds med det arbejde
Jeg er fuldt tilfreds med det arbejde, der blev udført af firmaet. Malerne var professionelle, punktlige og meget kvalitetsbevidste.
Overfladerne blev grundigt forberedt, farverne blev lagt præcist, og resultatet ser fejlfrit ud.
Kommunikation og planlægning var i top, og tilbuddet var konkurrencedygtigt uden skjulte omkostninger.
Teamet tog hensyn til vores tid og rodede ikke unødigt rundt i huset; alt blev ryddet ordentligt op efter afslutning.
Jeg kan varmt anbefale dette malerfirma til alle, der ønsker et kedeligt projekt til at se fantastisk ud.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Byggekompagniet, som har udført malerarbejde hos mig. Arbejdet blev lavet grundigt og med et flot resultat, og man kan tydeligt se, at der er fokus på kvalitet og detaljer.
De var professionelle, venlige og nemme at kommunikere med gennem hele forløbet. Aftaler blev overholdt, og arbejdet blev færdigt til tiden, hvilket jeg satte stor pris på.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Byggekompagniet til andre, der har brug for malerarbejde. Jeg ville helt klart bruge dem igen.
Jeg er mega positivt overrasket over malerne fra Byggekompagniet
Jeg har lige haft besøg af malerne fra Byggekompagniet, og helt ærligt, jeg er mega positivt overrasket. Vi skulle have malet stue og gang, og jeg har prøvet håndværkere før hvor man går og er lidt nervøs for hvordan det hele ender… men her var der bare styr på det. De kom til tiden, var super flinke og nede på jorden, og man følte ikke at man var til besvær når man stillede spørgsmål.
De hjalp os også med farverne, for vi var virkelig i tvivl, og det endte faktisk med at blive meget federe end vi selv havde forestillet os. Resultatet er virkelig flot, skarpe kanter og ingen sjusk, og de ryddede pænt op efter sig (hvilket man altså sætter pris på). Der var en lille ting vi gerne ville have rettet, og det blev bare fikset uden bøvl eller dårlig stemning. Det synes jeg siger ret meget.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg ville helt klart bruge dem igen. Det er rart når man finder nogen, man faktisk tør anbefale videre 😊
Kort men godt! Lad være med at benytte jer af Matty – Byggekompagniet
Listen af mangelfuldheder blev blot ved med at gro... og da bank vej fejl overførte for stort beløb, så vi ALDRIG tilbagebetaling. Selvom vi fik lovet pengene retur. Efter sidste rate var betalt, var det umuligt at komme igennem på telefon til Byggekompagniet.
Utallige fejl ved spartel - og malerarbejde uden sans for detaljer. Til trods for mange venlige anmodninger om glat overflade endte vi med lettere nubret overflade, undtagen mange af (gipsplade) samlingerne som tilsyneladende blev malet med pensel og stadig er meget tydelige.
Rengøring er bestemt heller ikke et ord der skal knyttes til Byggekompanigniet
Værste udførte malerarbejde
Gulvarbejdet blev udført pænt og lever fuldt ud op til forventningerne – det er den primære grund til, at anmeldelsen ikke ender på 1 stjerne.
Desværre kan jeg på ingen måde sige det samme om malerarbejdet. Det står i skærende kontrast til det meget professionelle og detaljerede tilbud, vi modtog forud for opgaven. Her blev der lovet grundig forberedelse, spartling, slibning, skarpe linjer, ensartet finish og en generel høj kvalitet – samt en tilfredshedsgaranti. Det er meget tydeligt heller ikke udført af professionelle malere.
I praksis var malerarbejdet præget af sjusk og manglende finish. Overfladerne fremstod ujævne, kanter og overgange var langt fra skarpe, og det samlede resultat lever ikke op til det, man med rimelighed kan forvente til prisen – eller til det, der specifikt blev beskrevet i tilbuddet.
Efterfølgende blev det godt nok tilbudt, at de ville komme og gennemgå malerarbejdet med henblik på eventuel udbedring. Der blev aftalt en konkret dag for gennemgangen, men ingen mødte op, og der kom heller ingen besked om aflysning eller forsinkelse.
Konklusion:
Godt gulvarbejde, men malerarbejdet var på ingen måde proffesionelt, ogJeg kan derfor ikke anbefale Byggekompagniet til maleropgaver baseret på min oplevelse.
Opdatering:
Virksomheden skriver i sit svar, at de mødte op til den aftalte gennemgang, og at der blev ringet på uden svar. Det er ikke korrekt. Vi var hjemme på adressen på det aftalte tidspunkt og ventede i over en time efterfølgende. Ingen mødte op, og vi modtog hverken opkald, sms eller anden besked.

Besvarelse fra Byggekompagniet
Rigtig god oplevelse med…
Rigtig god oplevelse med Byggekompagniet
De stod for udskiftning af vores tag, og det blev gjort super professionelt. Håndværkerne var dygtige, effektive og holdt os hele tiden opdateret om fremgangen.
Kommunikationen med firmaet var nem og fleksibel, og de tog sig tid til at forklare tingene, så vi følte os trygge under hele projektet. Alt blev afleveret til tiden, og oprydning efter arbejdet var helt i top.
Vi er meget tilfredse med resultatet og vil helt klart bruge Byggekompagniet igen hvis vi får brug for håndværkerarbejde fremover
Opgaven var istandsættelse med…
Opgaven var istandsættelse med fuldspartling og maling af hus på 131 kvm.
Jeg vil helt klart anbefale Byggekompagniet til alle! De er super professionelle og har en service, der virkelig er i top. Håndværkerne var grundige, dygtige og arbejdede effektivt, og de var samtidig fleksible, når der kom små ændringer undervejs.
Resultatet blev virkelig flot – væggene står helt glatte og jævne, og malerarbejdet ser perfekt ud. Kan kun varmt anbefale Byggekompagniet, og jeg vil helt sikkert bruge dem igen til fremtidige projekter 👍
Har brugt Byggekompagniet til…
Har brugt Byggekompagniet til renovering, og det har været en rigtig god oplevelse. Arbejdet blev udført pænt og professionelt, og de holdt både tid og aftaler. Kommunikationen var nem, og resultatet blev bedre end jeg havde forventet.
Kan klart anbefales.
Super gode malere
Super gode malere, super gode gulvslibere og super gode tømrere! Vi fik leveret det hele af Byggekompagniet og er super tilfredse med deres arbejde!
I forbindelse med renoveringen af vores…
I forbindelse med renoveringen af vores køkken i Herlev havde vi en virkelig god oplevelse med Byggekompagniet 👷♂️. Hele forløbet gik gnidningsfrit, og arbejdet blev udført både professionelt og effektivt 👌.
Resultatet er blevet utrolig flot 💖 præcis som vi havde ønsket os og vi kan tydeligt se den høje kvalitet og sans for detaljer i det færdige køkken 🌟.
Vi kan varmt anbefale Byggekompagniet til andre, der ønsker en tryg proces og et smukt resultat 🙌.
Jeg kan varmt anbefale Byggekompagniet
Jeg kan varmt anbefale Byggekompagniet! De har netop udført istandsættelse med gulvarbejde og malerarbejde hos mig, efter at jeg endeligt fik overtaget min nye bolig her i Kbh, og resultatet er simpelthen fantastisk. Arbejdet blev udført både professionelt og effektivt, med stor sans for detaljer og kvalitet, og indenfor de 5-7 dage som de sagde opgaven ville tage i helhed. Hele processen, fra den første kontakt til det færdige resultat, har været præget af god kommunikation, punktlighed og en høj grad af faglig stolthed. Det er tydeligt, at de går op i at levere et ordentligt stykke arbejde, og det kan virkelig ses på det færdige resultat.
Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert bruge Byggekompagniet igen fremover, og ikke mindst anbefale dem til familie, venner og naboer!
Alt i alt en super god oplevelse.
Hurtig og præcis kommunikation. Opgaven blev udført som aftalt og til tiden. Alt i alt en god oplevelse.
Mesterværk
Mesterværk. Det er det bedste ord jeg kan komme på hvis jeg skal beskrive byggekompagniets fantastiske malerarbejde i mit hjem. Tre fantastiske mænd som leverede et sandt mesterværk ude hos gamle jeg i Køge på fem dages arbejde. Tak til jer.
Mine gulve er så gode som nye
Mine gulve er så gode som nye. Takket være Boris fra Byggekompagniet som tog hånd om vores gulve - som var i virkelig dårlig stand - er vores gulve nu så gode som nye. Hvis bare man kunne vedhæfte før eller efter billeder her. Det er virkelig noget at være stolt over - det er jeg også. Sender gerne billeder til nogen som spørger. Send mig en mail, så sender jeg.
Super god oplevelse med Byggekompagniet
Super god oplevelse med Byggekompagniet. Jeg skulle sælge mit hus på Nordsjælland og da jeg fik købt et andet i Sydfrankrig, så det var en kæmpe process og et stort skridt og kæmpe forandring i mit liv, så jeg havde rigtig meget stress over det hele. Derfor var jeg lidt for gnaven og lidt for krævende fra Byggekompagniet, men måden de håndterede det hele på var helt igennem fantastisk og fik mig ikke kun i bedre humør men fik også afstresset mig en del. Deres arbejde bragte virkelig værdi i mit hjem og ejendomsmægleren selv siger at vi ville kunne sælge boligen til en højere pris, end hvis jeg ikke havde investeret i at få det istandsat med Byggekompagniet inden. Nu hvor jeg skal til at istandsætte mit nye hjem i Frankrig, ærger jeg mig over at de ikke har et kontor der også..
Bedste malerfirma jeg har brugt
Bedste malerfirma jeg har brugt, og jeg har brugt mange af dem, fordi at jeg har flyttet og istandsat så mange gange i mit liv. Jeg ville ønske at jeg havde fået anbefalet Byggekompagniet tidligere. Det ville have sparet mig for meget stress. I det mindste har jeg nu kontakt med Danmarks bedste byggefirma, for jeg vil helt sikkert få behov for deres hjælp igen i fremtiden. Tusind tusind tak for den gode indsats.
Jeg kan ikke få penge tilbage for arbejde ikke leveret
Jeg indgik en skriftlig aftale med Byggekompaniet om levering af et arbejde, mens jeg var ude at rejse. Aftalen indeholdt en præcis beskrivelse af arbejdets omfang samt prisen.
Ifølge deres betalingsbetingelser skulle 10 % betales før arbejdet startede, og de resterende 90 % efter påbegyndelsen. Derfor betalte jeg hele beløbet, inden arbejdet var færdiggjort, hvilket var dumt og naivt af mig.
Da jeg kom hjem, spurgte jeg ind til, hvornår malingen af køkkenfronterne og leveringen af køkkenbordpladen ville blive udført. Siden da har jeg ikke set nogen fremdrift i projektet.
Jeg har heller ikke modtaget tilbagebetaling for de dele af arbejdet, jeg har betalt for, men som endnu ikke er leveret.
Betalingen blev gennemført til en bank i England. Så vidt jeg kan vurdere, benytter Byggekompaniet en dansk omstilling, men jeg er usikker på, om virksomheden reelt er hjemmehørende i Danmark, selvom de har en dansk firmaadresse.
Virksomheden har ikke reageret på henvendelsen fra min advokat, og jeg har derfor indgivet en klage til Byggeriets Ankenævn.

Besvarelse fra Byggekompagniet
Super godt
Effektivt, godt og hurtigt. Og to meget flinke malere, der fjernede det grimme nedsænkede gibsloft og ordnede loftet ovenover. Super service fra Matty, Marco og Dany :)