Bestilte vores varer ved 14-tiden, og dagen efter fik jeg en mail om at mine varer kunne afhentes i GLS pakkeshop. Hvilket bare var helt fantastisk, da vores datter var meget skuffet, da den på... Se mere
..også selvom der var lidt knas med kommunikationen, hvor fejlen lå på min side i min mailboks. Supporten virkede venlig og imødekommende og problemstillingen blev løst. Jeg var kommet til at b... Se mere
Jeg handler en del på nettet men oplever sjældent så hurtig ekspedering. Jeg bestilte varen kl 15:27 om eftermiddagen og valgte GLS pakkeshop og dagen efter kl 07:52 kunne jeg afhente varen på min... Se mere
Nørregade 100, 6650, Brørup, Danmark
- kundeservice@eurostores.dk
- www.byggeklodser.com
Fin handel
Lidt træls at der drives flere hjemmesider parallelt med forskellige priser på samme varer og at man kan læse sig frem til at de alle er samme selskab. Ville være rart at man ikke skulle pløje alle hjemmesiderne igennem for at tjekke hvilken der er billigst.
Jeg lavede min ordre kl. 17.30. Næste dag omkring kl. 13 fik jeg besked om at pakken kunne hentes på min lokale tankstation. Det kalder jeg god service.
Bestilte hos byggeklodser, og varene kom dagen efter. Kan varmt anbefale at handle hos dem..
Rekord hurtig. :-)
Bestilte lego kl 17 og det kunne hentes i pakkeshop 16 timer senere. Det var der en masse webshops der kunne lære noget af.
fremragende service
absolut min bedste web shop handel til dato. meget anbefalings værdig. vi kommer helt klart igen.
Hurtig afsendelse!
Alt i skønneste orden. Legopakken var ikke engang mast!
Tomlen op
Godt sted at handle, ens bestilling kommer hurtigt :-), ingen problemer
God pris og hurtig levering
God pris på Lego og super hurtig levering
Min ordre blev leveret hurtigt til min fulde tilfredshed.
Byggeklodser kan jeg anbefale.
Nemt og hurtigt.
God hjemmeside med et godt udvalg til rigtig gode priser. Helt klart et sted jeg vil handle igen og anbefale til andre :)
hurtig, nemt og billigt
Bestilte en sen aften og allerede dagen efter fik jeg bekræftelse på forsendelsen. God pris. Skal prøves igen. Nu skal gaven bare pakkes ind :-)
Lyn hurtig levering, go service:)
Jeg bestilte vare om formiddagen ,
Om eftermiddagen fik heg besked om, at de var pakket og sendt,
Og næste dag modtog jeg varene.
Super service:)
Holdt hvad de lovede
Gode priser, hurtig levering alt i alt en god oplevelse. Jeg ville helt sikkert handler der igen
Super effektivt! Nemt og hurtigt!!!
Det var nemt, billigt og meget overskueligt!
Hurtig levering og super tilbud!
Perfekt!
Fantastiske priser, lynhurtig levering. Nem og overskuelig hjemmeside. Jeg kan varmt anbefale denne side.
Hurtig ekspedition med rigtig god information undervejs.
Overskuelig og informativ hjemmeside. Nemt at bestille varen og betale.Jeg kan følge varens vej fra bestilling til ankomst på den anførte leveringsadresse. Vil ikke tøve med at købe varer her, næste gang børnebørnes ønsker findes på denne hjemmeside.