Was altijd goed, zijn nu volgens mij drie keer wat komen halen en dat ging drie keer goed. Maar vandaag waren ze er niet, vanwege onduidelijke redenen. Of ik een nieuwe afspraak in wil plannen. Irrita... Se mere
A solid and meaningful circular solution. Byewaste is a great example of how technology can be used to bring structure, transparency and real impact to the circular economy. The service is... Se mere
Vriendelijke medewerker die kwam ophalen. App werkt goed. Meedoen aan recycling/reusing voelt voldoenend. Ga zo door en hopelijk breidt het aantal gebruikers uit. Mooi concept.
Een tijdje geleden installeerde ik de Byewaste app. Ik had een heleboel boeken, snoeren, apparaten die allemaal goed en bruikbaar waren, maar ik had ze niet nodig. Ik maakte een afspreek voor 8 decemb... Se mere
Geef terug aan je medemens en de planeet met onze ophaalservice voor pre-loved spullen. 💚
Lepelaarsingel 72B, 3083KM, Rotterdam, Holland
- info@byewaste.app
- www.byewaste.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Prima organisatie
Prima organisatie. Het werkt heel makkelijk. Goed initiatief ook.

Super
Makkelijke app, de spullen werden binnen de benoemde tijden opgehaald met een vriendelijke lach! Heel fijn aangezien ik geen auto heb om zelf veel spullen af te leveren bij de kringloop.

Besvarelse fra Byewaste
Afgelopen week voor het eerst spullen…
Afgelopen week voor het eerst spullen op laten halen door Bywaste. Heel vriendelijk en zeker niet de laatste keer dat ik iets voor ze heb. Mooi dat de spullen op deze manier een tweede leven krijgen en andere mensen er nog plezier aan hebben. Zal ze zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Makkelijk aan te vragen bij Bye Waste
Makkelijk aan te vragen.
Vriendelijke mensen. Goed doel. Als je zelf niet in staat bent of zo mobiel is dit een goede oplossing voor spullen die te goed zijn om weg te gooien. En als het wel weggegooid moet worden verwacht ik dat het op de juiste plaats te rechtsom. Ga het zeker vaker aanvragen.

Besvarelse fra Byewaste
Hele fijne vriendelijke service om…
Hele fijne vriendelijke service om spullen op te laten halen die een 2e kans verdienen! Heb alle vertrouwen dat het goed terecht komt.

Super geregeld!!
Op de afgesproken tijd werden mijn spullen opgehaald door 2 vriendelijke mensen.
Fijn dat, in dit geval, kleding wat niet meer door ons gebruikt wordt een mooie bestemming krijgt.
Gerda.

Mooi bedrijf
Verschillende spullen ingepakt en op laten halen. Heel makkelijk en kwamen op de afgesproken tijd. Fijn geregeld en andere mensen weer blij met de spulletjes die hier niet meer werden gebruikt.

Helemaal top!
Groot matras en elektronica laten ophalen. Scheelt sjouwen en leuren naar de milieustraat. Ga het vaker gebruiken! Helemaal top!
keurig op afgesproken dag en tijd…
keurig op afgesproken dag en tijd opgehaald met milieuvriendelijk vervoer.
heel tevreden
Overbodige spullen snel opgehaald
Fijn dat je snel een moment kunt plannen om spullen op te halen. En op de dag zelf hoef je niet thuis te blijven. Ideaal