Anmeldelse af Byens Rengøring
Anmeldelse af Byens Rengøring, Hobro.
Egenligt ville jeg skrive en dårlig anmeldelse af dette firma. Men har valgt ikke at gøre dette, men se det positive i situationen.
Jeg ringer til dem for at få et tilbud på en flytterengøring. Og får en af deres medarbejdere ved navn Michael ud og bese lejemålet. Han giver en tidsramme på 2-3 timer ( man kan jo ikke være god til alt, da han senere i telefonen siger at 2-3 timer ikke betyder det store, da det jo blev 5, pyt alle kan ikke være lige gode til tal.) Jeg er førtidspensionist og hvad betyder det, at han snupper lidt mere end mit månedlige rådighedsbeløb. For som sagt hvad betyder et par timer, de har jo en App, som altid passer.
Jeg kommer så til lejemålet, og kan næsten ikke trække vejret for røglugten i køkkenet(lejemålet er lejet som røgfrit) og på bordet ligger en halv cigaret, dog skal det siges, at den ikke er tændt. Jeg skriver en mail til firmaet, og finder ud af at Michael er på ferie. Og der er ikke andre der kan tage sig af mailen.
Der er nu gået flere uger, og jeg vil gerne have afsluttet sagen og skriver igen til dem på deres kontakt side, og Michael ringer (intet på skrift, han har måske ikke mail, men heldigvis mit telefonnr.) han er ret afvisende for, at medarbejderen har røget ( finder ud af at han har skjulte talenter, da han har bedre næse end en sporhund, da han fra en ferie, kan se og lugte lejemålet på afstand)han siger, at deres medarbejdere aldrig ryger i boligerne.
Så nu vil jeg tage min dårlige samvittighed efter en skideballe fra Michael og betale denne måneds rådighedsbeløb, og indbetale pengene….for hvem kan da diskutere med en mand der er så uovertruffen både til matematik og næse arbejde?? Måske han skulle have heddet Pinocchio med den næse, som egentlig er godt skjult, når man møder ham første gang, da han ved første møde er som en vandbærer der sælger sand i sahara.
16. juli 2024