virkelig god oplevelse dejlig butik
jeg har i dag været nede i jeres butik og simpelthen haft
den bedste oplevelse, 1000 tak for godbehandling
jeg har i dag været nede i jeres butik og simpelthen haft
den bedste oplevelse, 1000 tak for godbehandling
Masser af ros til de søde ansatte i Byens Optik i Holbæk ❤️
Mega fin, og Professionel service❤️
Super spændende brillestel, i de skønneste farver ❤️
Her er noget til alle …👨👩👦👦
Til den klassiske, den stil bevidste,
den søde, og selvfølgelig til den farverige “ kvinde eller mand “, eller midt imellem 🤓
Her kan alle gå på eventyr, i denne skønne butik med bedst beliggenhed
på Ahlgade ❤️
En særlig stor tak til Anette, for super god service, dejligt smil og masser gode råd, samt stor erfaring Indenfor
sit fag ❤️
Dit dejlige humør smitter ♥️♥️♥️
Tusinde tak for en rigtig god oplevelse
hos jer idag 👍👍❤️
I skal absolut have fem store stjerner,
🌟🌟🌟🌟🌟,og en fortsat rigtig god sommer til jer alle fra mig☀️
Bh Liselotte / Holbæk.
Rigtig god oplevelse hos Annette, sød og smilende.!! Ikke mindst en rigtig god service.
Super god service.
Vi endte i Byens Optik i Holbæk, da vi var på jagt efter solbriller til min kæreste.
Her fik vi mega god service og vejledning.
Derfor var det også det oplagte sted at gå hen, da jeg selv skulle have nye briller og solbriller.
Oplevede igen en top professionel service og grundighed - både hvad angik synstest, men også hjælp med valg af stel og glas.
Jeg har haft den dårligste oplevelse hos Byens optik ved Gitte Stiller i Hjørring.
Var oppe og bestille briller, de blev så dobbelt så dyre end det tilbud de reklamerede med i vinduet. PYT
jeg valgte en brille hvor glassene var lidt brune i det foroven og jeg glædede mig som et lille barn til at hente dem.
det brune i glassene kostede godt nok 500 kr, men skidt jeg syntes det var flot. PYT
da jeg så forventningsfuldt kom for at hente dem [efter 3 uger] var der ingen brune glas, derimod en ensartet tone i hele glasset i kedelig mørk. det havde kostet 400.
jeg forstår ingenting.
jeg har simpelthen ikke fået det jeg har bestilt og de ligger stadigvæk ì etuiet, dem bliver jeg aldrig glade for. de vil selvfølgelig gerne lave det om......for 500kr 👎
min søster var med oppe og bestille og hun er enig med mig i, at jeg ikke har fået det jeg bestilte.
virkelig dårlig oplevelse til næsten 3000 kr.
Jeg har indtil flere gange fået briller og solbriller fra Byens Optik. De har uden undtagelse altid passet til mit syn. Det er virkelig kompetente folk i Holbæk afdeling.
Jeg vil ikke skifte optiker og anbefaler den gladeligt til andre
Snydt afleveret briller og fik ikke penge tilbage. Det en oplevelse som har indebrændt sig i mig. Og selv om det er noget tid siden. Så må jeg sku ude med det.. bestilt par briller i hjørring, og fik dem. efter blot 1 time hvor jeg havde dem på. Ku jeg mærke øjnene svidte og brændte. Jeg havde haft købt briller tidligere ved en anden og de virket, men dem jeg købte ved gittes optik i hjørring. De var virkelig dårligt og mine øjne gjordt. Ondt. Da jeg henvender mig mig til butikken. Mener hun at synstesten er forkert og hun tilbyder mig syntest, hvilket jeg absulot ik forstår siden jeg havde købt 3 briller anden sted og fået syntstesten og alt virket fint. På nær ene brille sæt jeg købt ved byens optik, og hun giver mig ik alene en dårlig oplevelse og fare for ødelægge min øjne. Jeg ku ikk få mine penge tilbage. Hun tager brillen så jeg regnet med høre nærmer siden jeg hverken fik brillerne eller min 800 kr. Det virkelig så utroligt at jeg måtte bide tænderne sammen for ik blive vred og gik min vej,. Men nu selvom det er så længe siden oplever flere det samme behandling.. jeg forstår simpelthen ik man vil drive forretning på den måde, og at sætte folks syn på fare.pga få kr. Det dybt godnat. Jeg vil aldri råd nogen til handle der.
God kundeservice i Holbæk!
Tog godt imod os og lyttede efter vores behov.
Vi var inde i Holbæk afdelingen for at købe et par solbriller (dame). Havde været i samtlige andre brille forretninger i gågaden uden held..... Men her var vi heldige.😃 Vi fik en super professionel og venlig betjening og følte ikke at skulle gå på kompromis hvad angår pris, stil og design... Alletiders service👍kan varmt anbefales. 1000 tak for hjælpen....
Virkelig god service! Var der med min datter der skulle have sine første briller. Det blev en super god og hyggelig oplevelse for hende, med varm kakao og rigtig varm betjening. Helt sikkert byens bedste optiker!
Prisstigning uden advarsels. Ikke iorden.
Jeg har en gang været gået til Profil optik i Holbæk, det sker aldrig mere....Byens optik i Holbæk har rettet mine briller og vejledt mig ifm. Et speciel køb på solbriller/fragmentationsbriller, altid glade for at hjælpe og yderst kompetent.
Kan kun anbefales til andre.
Super service ud over det sædvanlige, har nok fået rettet min søns briller 20 gange uden beregning.