Overvejende god oplevelse Bestilte 2 lysestager og 2 lys. Der gik 5 dage før ordren blev sendt. Desværre manglede den ene lys. Da jeg gjorde opmærksom på dette fik jeg med det samme tilsendt lyset. D... Se mere
Jeg købte i år den fineste gavekurv igennem bychrillesen til min mor på morsdag- pakket så smukt ind- Og hun blev så glad. Den indeholdte Chokolade, salt, peber og olie, samt den flotteste bakke og b... Se mere
MADE ByChrillesen er vores eget brand, og er 100% håndlavede produkter. Hvert produkt er støbt og slebet i hånden af os, og alle produkter er udviklet og produceret i Danmark.
4600, Køge, Danmark
- +45 9395 9202
- kontakt@bychrillesen.dk
- www.bychrillesen.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Kan kun anbefale!
Kan kun anbefale, så flotte produkter. Ved første forsendelse manglede der desværre et par produkter, men efter kontakt med ejeren, blev produkterne hurtigt eftersendt og modtog dem efter få dage. Fantastisk service 🥰
Håndværk at its finest!
Jeg hader nips!
Men det her jeg faldt over ved et tilfælde, er tilpas ikke-nipset at jeg vil anbefale ALLE at støtte dem! 💪🏻
Jeg er ved at udse mig mine næste køb.
og Nej, jeg kender dem ikke!
Ind og køb. 🇩🇰🥳

Besvarelse fra ByChrillesen
Jeg havde et ønske og det kunne…
Jeg havde et ønske og det kunne imødekommes. Og blev endda gjort meget hurtigt. Elsker produkterne ❤️

Fantastiske og smukke produkter
Fantastiske og smukke produkter!
Super god betjening, og produkter i rigtig god kvalitet. Har bestilt mange produkter fra Bychrillesen, og de klæder mit hjem så godt.
Kæmpe anbefaling fra mig🧡

Mega god oplevelse!
Jeg havde lavet en bestilling, hvor pakken dsv gik tabt med postnord. Derefter kontaktede jeg ByChrillesen, som hjalp og gav mig muligheden om at få pengene tilbage eller den samme odre igen. Mega sødt! Da jeg modtog buketten var den simpelthen så godt pakket ind og mega smuk. Levede lige op til forventningerne! Kan helt klart anbefales!
Super fine varer
Super fine varer, sjove og pæne - perfekte værtindegaver. Meget sød og behjælpelig ekspedient.
Dog er prisen lige i den dyre ende.
Meget tilfred
Jeg er meget tilfred med de flotte terrazzo bakker jeg har købt hos ByChrillesen. Leveringen var hurtig og produkterne er så flotte!
Virkelig smukke og fine ting
Virkelig smukke og fine ting - er helt vild med det og kommer 100 % igen. Virkelig stor anbefaling herfra og hurtig levering og svar på spørgsmål :)
Jeg havde købt en lille oval bakke
Jeg havde købt en lille oval bakke, som var helt perfekt. Lækkert materiale og flotte farver.
Jeg lavede en special ordre og skrev at…
Jeg lavede en special ordre og skrev at det overhovedet ikke hastede. Det gik dog ikke længe for de smukkeste ting ankom ved mig. De er så flotte. Jeg ville give 10 stjerner hvis det var muligt. 🙏🏼
Jeg benyttede ByChrillesen til at sende…
Jeg benyttede ByChrillesen til at sende en evighedsbuket og fik super service fra start til slut.
Jeg har også deltaget i et firma event i sommers, hvor vi fik lov til at udfolde vores kreative evner. Alt sammen med et stort smil på læben af Sus og resten af teamet.
5 stjerner!
Hurtig levering 😊
Super lækker øreringe som er mega…
Super lækker øreringe som er mega flotte og de Kim hurtig og nem levering