By Kie Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Toppers iedere keer opnieuw. Ik ben vaste klant bij Kyra en dit keer had ik voor t eerst wat problemen Niet door het bedrijf zelf maar door dhl. Maar ze (bykie) hebben de gehele periode bestelling g... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nog steeds mijn favoriete webshop! 😍 Leuke meiden, fantastische kleding en hebben ook nog hun eigen label! Bestel bijna wekelijks hier en ook de klantenservice is echt top, snelle reactie en als er i... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Echtt zoo leukee collectie! Je wilt altijd alless hebben en kiee geeft onss zoveeel goeie advies enn geeft nog meer opties. Op vragen reageren snell!! Enn de klantenservice all helemaal perfect meesta... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Al vele bestellingen geplaatst bij By-kie. Altijd tevreden zodra het pakketje binnenkomt. Kyra is altijd enthousiast in de live, vriendelijk en eerlijk tegenover klanten, laat kleding zien en gee... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 54 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

37 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een bestelling gedaan tijdens…

Ik had een bestelling gedaan tijdens een geweldige actie, helaas was er iets mis gegaan en was mijn bestelling niet doorgekomen. Een paar dagen later toch nog met de actie mijn truien mogen bestellen. Wat een top service, ik ben super blij met jullie.

3. december 2025

Hi Demi,
Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat we je goed hebben geholpen met het vinden van een oplossing. Hopelijk heb je nog veel plezier van je bestelde truien.
Liefs,

Favo webshop

Favo webshop! Ik bestel altijd graag bij bykie. Ik heb nu ook weer een super leuk pak kunnen scoren en de basics zijn altijd top. Aanrader!

28. november 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Helaas nu al 2 keer iets fout met…

Helaas nu al 2 keer iets fout met retouren en het duurt elke keer erg lang voor het opgelost word Verder wel leuke kleding

11. november 2025

Goedemiddag Esmee,
Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad wat betreft het retourneren, dat is zeker niet de bedoeling! We nemen je feedback mee, dank hiervoor!
We zien gelukkig dat het ondertussen al voor je opgelost is. Hopelijk heb je verder veel plezier van je bestelde items.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

By kie heeft super mooie kleding en de…

By kie heeft super mooie kleding en de verkopers helpen je altijd als je vragen hebt en de kleding is super mooi en goede prijzen. Ik raad aan aan andere mensen om hier te kopen. Sinds ik koop bij by kie voel ik mij zo goed in de kleding. Thanks by kie.

23. oktober 2025

Goedemiddag Vicky,
Bedankt voor je fijne review! Fijn dat we je altijd goed kunnen helpen, heel veel plezier met je bestelde items.

Geen reactie

Shirtje besteld. Na een keer dragen veranderde de kleur op sommige plekken. Hiervan een mailtje gestuurd en mij werd beloofd dat ik een nieuw shirt zou krijgen. Maand geen reactie gekregen. Ik heb opnieuw een mailtje gestuurd maar geen reactie meer. Ik bestel er niet meer!

9. september 2025

6. oktober 2025

Goedemorgen Cherelle,
Wat vervelend om te horen dat je het idee hebt dat je geen reactie krijgt. Echter hebben wij geen enkele mail ontvangen onder de naam Cherelle. Misschien even checken of je het goede mail adres hebt? Je kunt ons bereiken op info@by-kie.nl

Alvast bedankt,

Top service

Ik had een pantalon in de verkeerde maat binnengekregen. Ik had gemaild en er werd gelijk actie ondernomen vanuit By Kie, wat een goede service. Ik ga zeker vaker bestellen! Buiten dit om hebben ze ook ontzettend leuke kleding.

10. oktober 2025

Goedemorgen Imke,
Wat fijn om te lezen dat alles goed is opgelost en dat je zo tevreden bent! Dankjewel voor je lieve woorden en vertrouwen in By Kie 💕 We kijken ernaar uit je snel weer terug te zien in onze shop!

Goede klantenservice

Ik had een pantalon ontvangen welke de eerste dag al schade had, dit werd super netjes opgelost en ik kreeg een nieuwe broek toegestuurd. Hartstikke leuke kleding & goede service.

3. oktober 2025

Goedemorgen Indy,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn dochter wacht nu nog steeds op…

Mijn dochter wacht nu nog steeds op haar geld nav een retournering, ondanks de belofte dat dit binnen 14 dagen gebeurd. Helaas zijn we nu 18 dagen verder en op mail wordt niet gereageerd

25. september 2025

Hi Carola,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat de retourzending van je dochter nog niet door ons is verwerkt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je ons nog een mailtje willen doen met alle informatie wat betreft de retour? Dan kunnen we gelijk even mee kijken naar waar het fout gaat. We halen uit je review helaas niet onder welke naam de order is geplaatst.

Alvast bedankt,

Super lieve medewerkers

Super lieve medewerkers! Helpen je heel goed in de live!! Alles kwam heel snel binnen en de kwaliteit is echt top!!🩷🩷🩷

22. september 2025

Hi Aliye,

Bedankt voor je lieve review. Fijn om te horen dat je je order snel binnen hebt gekregen en blij bent met de kwaliteit van de items. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankopen en hopelijk tot snel!

Super snelle levering

Super snelle levering, mooie kwaliteit, lieve meiden bij de tiktok lives
😘

19. september 2025

Hi Jaimy,

Bedankt voor je lieve woorden en natuurlijk je aankoop. Veel plezier hiervan en tot snel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel blij met mijn bestellingen

Heel blij met mijn bestellingen. Alles word optijd verzonden en vaak de volgende dag al binnen. Super lief en hulpzaam personeel, altijd tevreden met de items !:)

16. september 2025

Hi Janilla,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent met onze items, je hebt ondertussen al een hoop orders bij ons geplaatst! Dank hiervoor.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelde bij ByKie 2 jeans en een trui…

Bestelde bij ByKie 2 jeans en een trui .

Super super tevreden goede maat en super goede kwaliteit.

Meiden allen daar heen

Lieve groetjes evelien

10. september 2025

Hi Evelien,

Wat fijn om te horen dat je blij bent met de door jou bestelde items. We wensen je hier heel veel plezier mee.

Super goeie service

Super goeie service! Snel geleverd en je wordt goed geholpen als je ergens een vraag over hebt! ❤️

31. august 2025

Hi Cynthia,

Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze service, we doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Dank hiervoor!

Goede klantenservice en oplossingen

Ik had in de sale een prachtig pak besteld. Helaas bleek het ontvangen pak wat zwarte vlekken te hebben en zaten er op meerdere plekken beschadigingen, alsof het al gedragen was. Ik heb direct contact opgenomen en kreeg meteen een nette oplossing aangeboden: of een deel van het geld terug, of een nieuw pak (in een andere kleur, omdat mijn gekozen kleur in de sale niet meer beschikbaar was). Ik koos voor een nieuw pak en die had ik de volgende dag al in huis!
De communicatie verliep snel en vriendelijk, verzending was super vlot en alles is keurig opgelost. Ondanks het eerste probleem ben ik erg tevreden over de service en de manier waarop dit is opgepakt.

28. august 2025

Hi Emma,

Bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen dat je pakketje in eerste instantie vlekken had. Dat is natuurlijk nooit leuk. Gelukkig hebben we het goed met je kunnen oplossen en hopelijk heb je nog veel plezier van het nieuwe pak.

Tot snel,

Al jaren fijne ervaring , bij ByKie

Ik bestel inmiddels al een aantal jaar bij Bykie, lieve meid die goed adviseert in maten en altijd klantvriendelijk is. Als er iets mis is met het item lost ze het ook altijd netjes op. Klant is koning bij haar en dat merk je ook echt ! Top service dank voor alle mooie items en voor al je advies afgelopen jaren 🤍mij blijf je als vaste klant houden liefs gioia

10. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Broek gekregen in een verkeerde maat

Broek gekregen in een verkeerde maat. Mocht de broek retourneren op eigen kosten..
Terug sturen koste mij 8,25 terwijl zij een fout gemaakt hadden. Kan gebeuren maar los het dan goed op.
Inmiddels 10 dagen geleden verstuurd en nog geen geld terug.

27. juli 2025

Beste,

Bedankt voor je review en jammer dat je deze ervaring hebt. We kunnen helaas uit deze afkorting niet halen over welke order en of mail dit gaat. Wanneer een item in de verkeerde maat binnen komt ruilen we deze vaak om naar de goede maat of bieden we de klant een verzendlabel aan voor het terugsturen. Deze kosten zijn uiteraard niet voor de klant wanneer de fout bij ons ligt. We zouden het daarom ook erg waarderen als je ons een mailtje doet zodat we mee kunnen kijken met je en dit uiteraard netjes voor je oplossen.

We kijken uit naar je mailtje en onze excuses voor het ongemak.