Virksomheden har svaret
Goed verzorgd, prettige trainer. Trainer had in ieder geval al een basiskennis van het bedrijf waar ze training aangaf waardoor je niet een halve ochtend moet uitleggen wat onze werkzaamheden inhoude... Se mere
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fantastische instructor. we zijn meegenomen in alle belangrijke onderwerpen voor adviseurs, van beïnvloeden en verschillende adviesstijlen tot het verkrijgen van inzicht in onze eigen ontwikkelpunten.

Besvarelse fra Boertien Vergouwen Overduin
Hele leerzame, fijne training met veel afwisseling en inzichten. Ook complimenten voor de trainer en de acteur voor hun positieve feedback.

Besvarelse fra Boertien Vergouwen Overduin
Goede uitleg, veilige sfeer, en professionele uitvoering

Besvarelse fra Boertien Vergouwen Overduin
Het was een goede opleiding door een toptrainster! Ze spitste het steeds toe op de groep. Heel knap!

Besvarelse fra Boertien Vergouwen Overduin
Het was een prettige ervaring, tijdens de cursus de juiste dosering input en tips en persoonlijke aandacht ontvangen.
Ook de locatie was eenvoudig te bereiken en goed voorzien van lunch, pauze en vriendelijk personeel.

Besvarelse fra Boertien Vergouwen Overduin
De locatie en de lesstof waren top.
De groep mensen was zeer geïnteresseerd en men werkte heel goed samen. De docente was zeer kundig en professioneel. Soms was ze echter iets te snel oordelend naar mijn mening. De training werd daardoor minder luchtig, wat soms wel echt even meer nodig was.

Besvarelse fra Boertien Vergouwen Overduin
Goed verzorgd, prettige trainer. Trainer had in ieder geval al een basiskennis van het bedrijf waar ze training aangaf waardoor je niet een halve ochtend moet uitleggen wat onze werkzaamheden inhouden.
Training is een goede spiegel en probeert iedereen te motiveren er wat uit te halen. Als je er niets uit weet te halen is dat te wijten aan de deelnemer, niet de training/trainer.

Besvarelse fra Boertien Vergouwen Overduin
Ik heb via mijn werk de cursus: Zelfverzekerd en Assertief communiceren gevolgd. De cursus was goed verzorgd. De docent was kundig en nam de tijd voor ieder individu. De lesstof was duidelijk en er waren ook interactieve oefeningen gedaan die je zowel in privé als werk kan toepassen. De locatie in het van der Valk hotel + lunch was ook top verzorgd!

Besvarelse fra Boertien Vergouwen Overduin
Voor aanvang was ik wat gereserveerd wat moet je er toch al die dagen doen. De dagen zijn om gevlogen. De training was breed van opzet. Er kwamen veel onderwerpen aan de orde waaraan ik in eerste instantie niet gedacht had. Doordat er 2 weken tussen de bijeenkomsten zitten heb je ook tijd voor je zelf om aandachtspunten te verwerken. Een kleine groep werkt ook goed voor de persoonlijke gesprekken. De begeleiding sluit ook goed aan bij de doelgroep.

Besvarelse fra Boertien Vergouwen Overduin
De opzet van de training is fijn, duidelijk en goed te volgen. Het studiemateriaal is erg verzorgd en prettig als naslagwerk te gebruiken. Mijn groep bestond uit mensen met verschillende achtergronden en leerdoelen. Iedereen wilde wel graag iets leren. Dit maakte het interactief. De docent was energiek en kon goed uit zijn eigen ervaring putten. Hij is opbouwend en geeft feedback op een manier waar je iets mee kan. Trainen met een toneelspeler is echt de slagroom op de taart. Tot slot de locatie was erg prettig en goed bereikbaar met OV

Besvarelse fra Boertien Vergouwen Overduin
Ik heb een cursus bij BVO gevolgd, het verschil zat hem in de trainster die echt met jou aan de slag ging en niet alles volgens het boekje. Vooraf knelpunten opgegeven en daar ging ze dan ook echt dieper op in. Locatie ook erg netjes en van alles voorzien. Ik zou BVO zeker aanbevelen!

Besvarelse fra Boertien Vergouwen Overduin
Een zeer goede 2-daagse cursus gevolgd. De cursus leidster was ontzettend deskundig en wist op een leuke manier veel diepgang te bereiken waardoor je op persoonlijk niveau meer winst kunt halen uit de cursus. Ik zou de cursus zeer zeker aanraden.

Besvarelse fra Boertien Vergouwen Overduin
De omschreven doelstelling week wat af van de werkelijke opzet van de training. Het was onduidelijk in hoeverre de persoonlijke intake was gebruikt. Graag tijdens de training gericht doelstellingen blijven toetsen.
De training kwam langzaam op gang: veel tijd voor randzaken. Graag sneller de diepte in, zeker bij een training van slechts 2 dagen.
Inhoudelijk: belangrijk om vooral te praten over het waarom, in plaats van te hangen op het wat. Voorbeeld: een oefening waarbij vele uitkomsten mogelijk zijn. Na de presentatie van de uitkomsten door deelnemers, met vele varianten met elk hun eigen onderbouwing, werd het volgens BVO "juiste antwoord" gedeeld met de deelnemers, zonder enige verdere onderbouwing. Dit doet tekort aan de complexiteit van het onderwerp en aan het effect van leren o.b.v. overweging en onderbouwing, en de uitwisseling daarvan.

Besvarelse fra Boertien Vergouwen Overduin
De docent ziet heel goed in waar men behoefte aan heeft en wat er per individu speelt. Naast theorie wordt er ook veel in kleine groepjes gewerkt waarbij bijgestuurd wordt waar nodig. Ik heb er waardevolle inzichten door verkregen.

Besvarelse fra Boertien Vergouwen Overduin
De trainer was erg goed in de materie en de training was lekker interactief

Besvarelse fra Boertien Vergouwen Overduin
Fijne persoon die de cursus gaf. De les was een mooie afwisseling tussen theoretische en praktische opdrachten

Besvarelse fra Boertien Vergouwen Overduin
De trainer is bekwaam en de flexibiliteit van de trainer om aan te passen om mijn eigen doelen werkt goed. Daarnaast is het online portaal makkelijk en snel mee te werken.

Besvarelse fra Boertien Vergouwen Overduin
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.