buy aid A/S Anmeldelser

3,3

Vi har handlet flere gange med buy aid og kommer til det igen! Vi har senest købt firmajulegaver hos buy aid med stor tilfredshed. Den modtagnede bemærkede glædeligt at denne type gave var m... Se mere

Bliver ringet op af Buy Aid og bliver spurgt, om jeg har lyst til at støtte ForælderFonden ved at købe x antal "Julegaven 2013", hvilket jeg siger ok til. Herefter modtager jeg gaverne, hvor det viser... Se mere

Jeg har oplevet kvalitetsproblemer på nogle af kontorartiklerne. Når man køber kontorartikler til overpriser for at støtte en god sag, skal kvaliteten også være i orden. Bl.a. er kuglepennene og penci... Se mere

1. Butik med kontorartikler

Om buy aid A/S

Vi tror på at alle mennesker grundlæggende gerne vil være med til at gøre en forskel. At alle gerne vil tage del i at hjælpe dem, som har brug for hjælp. Dette var baggrunden for de første spadestik til etableringen af virksomheden i 1996

Filosofien og tankerne bag

Der er mange måder at tage et socialt ansvar på, og vores ide henvender sig konkret til virksomhederne. Store som små – gamle traditionelle erhverv, moderne high tech virksomheder – fra den lokale købmand til den internationale spiller. Vort budskab er enkelt; ”alle kan gøre en forskel uden at det reelt giver en ekstra omkostning – og uden at det kræver en stor beslutning".

Vi tilbyder virksomheder at købe ”need to have ” produkter, som man alligevel står og skal købe ind. Men køber man dem hos buy aid, er man garanteret at minimum 10 % doneres til et godgørende formål. Det er en så enkel og ligefrem tanke, at man fristes til at spørge; ”Hvad skulle afholde mig fra at gøre det?”. Vi kalder dette coorporate fundraising.

Siden etableringen i 1996 har vi via telefonen præsenteret dette budskab for tusindvis af virksomheder og til dato er det lykkes os at indsamle over 140 millioner kroner til velgørenhed.  Det er vi stolte af. Vi ved at vi ikke kan rede verdenen, men vi ved at vi har gjort en forskel for en masse mennesker lokalt – som i den tredje verden. Dette er med til at berige vores dagligdag og giver mening hver dag vi går på arbejde.

Det at tage et ansvar er en global og en tidløs tankegang, og en tanke som vi tror vil vinde endnu større indpas de kommende år.

buy aid ånden og kerneværdier

Hvad er det vigtigste i buy aid? Svaret er enkelt; de ansatte – det er dem der får tingene til at ske. I buy aid er vi en broget skare – aldersmæssigt, religion, race og holdninger – og heldigvis for det. Det giver os denne mangfoldighed som er vigtig for dagligdagen på et kontor. Det er med til at skabe buy aid ånden, en følelse af at vi står sammen som et team og at vi har et fælles mål.

Mange af vores ansatte arbejder dag ud og dag ind med telefonen, som deres vigtigste redskab. Et arbejde som i traditionelle call centre ofte er ensbetydende med en kort levetid, men i buy aid har vi medarbejdere som har ydet dette arbejde i 6,8,12 ja 18 år. Langt hen ad vejen skyldes det ”buy aid ånden”.

buy aid ånden går igen i vores kerneværdier. Kerneværdierne er vores omdrejningspunkt og det som i sidste ende binder virksomheden sammen på tværs af grænserne.

Grundlæggende drejer det sig om, at vi skal have lyst til at gå arbejde og gøre en indsats. Det er i hvert fald det, som har bragt os til der hvor vi står i dag. Og det som skal bringe os videre.

Donationer & Koncept

Når du handler hos buy aid, køber du ikke bare en vare, men er samtidig med til at støtte en god sag. Vores koncept bygger på en unik men enkel kombination af indkøb og donation.  Vi fokuserer på at tilbyde produkter, hvor produktionen er foregået under etisk korrekte forhold. Derfor samarbejder vi med virksomheder, der respekterer menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder og miljøhensyn i hele værdikæden

Vi påbegyndte dette arbejde i 1996

Gennemsigtighed og åbenhed

Gennemsigtighed og åbenhed er kodeordet i vores arbejde

Vores værdigrundlag tager udgangspunkt i ”open mind, Heart and business”, og vi lægger vægt på en transparent tilgang til firmaets nøgletal.

Vores forretningsmodel garanterer at for hver gang du køber for kr. 1.000, sender vi kr. 100 videre vores partnere. Vi garanterer at 10% af omsætningen, hvilket er deres sikkerhed for en stabil donation.

Overstiger indtjeningen hos buy aid Group på årsbasis den samlede donation, så udloddes 50 % det resterende overskud til de respektive organisationer. Således at buy aid aldrig kan opnå en fortjeneste, der overstiger den samlede donation.

Vores årsregnskab er offentligt, samt donationen til vores NGO -partnere revideres årligt af at en statsautoriserede revisor, så der er 100 % transparens.

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Lokkende tilbud ;)

Der er altid gode lokkende tilbud.
Man kan stort set få det som man vil have det.
Denne gang fik jeg dejlig chokolade.
Håber det gør en forskel for både børn og nødhjælp.

15. oktober 2013

synes, det er et godt tiltag

principielt tager jeg knap telefonen, når nogen ringer fra et hemmeligt nr. Mit firma er lille-bitte, så det er meget begrænset, hvad jeg kan magte økonomisk.
dette tiltag støtter jeg, når der er dækning til det.

14. oktober 2013

Har en høj etisk måde, at kontakte mig på

Dem jeg har talt med har altid haft en meget venlig og respektfuld måde at kontakte mig på. Varerne er kommet hurtigt og faktura har stemt overens med hvad der er blevet aftalt. Det er en fornøjelse, at støtte sociale formål gennem Buy Aid

7. oktober 2013

Produkt uden navn

Det er meget mærkeligt at man får leveret ting fra Buy aid uden navn / logo
Så står man som firma med et produkt lige til at smide i skraldespanden
Og når man der efter prøver at kontakte den pr. Tlf. Er der ikke kontakt.
Man sidder lidt med en meget dårlig smag, ,,,, hvad er det lige man har været med til at støtte........

6. oktober 2013

Besvarelse fra buy aid A/S

ja, der er rigtigt at vi har få produkter vi ikke har organisationernes logo på endnu.Uanset om der er logo på eller ej, så støtter du enten Folkekirkens Nødhjælp eller Forælderfonden. Lever produktet ikke op til det du havde forventet, så har du fuld returret. Ring og få fremsendt en retur label, så betaler vi retur portoen , og skulle du havde betalt,så sender vi din indbetaling retur.

Dejlig oplevelse!

Jeg fik muligheden for, at gøre en god gerning, samtidig med jeg selv blev forkælet. Super sød sælger, der virkelig forstod at sælge det gode budskab, uden det "kammede over". Jeg er meget tilfreds og støtter gerne op igen.

4. oktober 2013

Besvarelse fra buy aid A/S

mange tak for de flotte ord

Super koncept

Men pas på "pirater" der er nogen der gerne vil udgive sig for at være fra buy-aid.

4. oktober 2013

Besvarelse fra buy aid A/S

Tak, jeg vil meget gerne hører mere om din oplevelse med "pirater". kontakt mig venligts direkte på mail knmo@buy-aid.com

Smart måde at lave penge på

Jeg blev kontaktet af virksomheden for et par år siden hvor en smart sælger fik mig til at købe for knap 800 kr. kuglepenne og blokke fordi jeg troede at pengene gik til velgørenhed. Det er kun 10% der ryger videre - så hvis du gerne vil støtte nogen, så giv pengene til en hjemløs istedet. Jeg fik ikke klar besked og sælgeren oplyste ikke om dette forhold. Siden er jeg blevet ringet op af dem utallige gange. Irriterende firma der markedsfører sig på en misvisende måde og spilder folks tid!

1. oktober 2013

Aggressive sælgere som ikke fortæller sandheden

Jeg blev idag kontaktet på min firma telefon, af Buy aid som fortalte at hun henvendte sig på vegne af forælde fonden. Jeg / mit firma er reklamebeskyttet og det er derfor alene af den grund helt uacceptabelt at de henvender sig til mig, og jeg overvejer at anmelde det til Erhvervs og selskabs styrelsen, da det ikke er acceptabelt at i ikke overholder loven!.

Sælgeren fortalte mig at de lige nu lavede en nød kampagne for Forældre fonden, da de aldrig rigtig havde markedsført sig før og derfor havde brug for hjælp til at samle penge ind. Jeg synes at det er lidt komisk at denne "nød kampagne" har stået på siden efteråret 2012 hvor jeg kan se at op til flere her på trustpilot har skrevet om det....

Jeg fortæller sælgeren at hun må sende mig en mail da jeg ikke kan tage stilling til det på nuværende tidspunkt. Jeg får et meget aggressivt svar om at det gider de altså normalt ikke at bruge tid på da det er for ressource krævende, og jeg kan få svar på de ting jeg har behov for via telefonen. - Jeg fortæller hende pænt at så er det ikke mig hun kommer til at sælge noget til!. Herefter får piben igen en anden og mere slesket lyd igen.

Sidst men ikke mindst fortæller sælgeren først til sidst i samtalen at kun 10% går til forældre fonden. Det betyder at jeg har spildt 10 minutter af mit liv på at høre en hel salgs remse for at finde ud af at det KUN er 10% som faktisk går til det gode formål som i lever så højt på..... Det synes jeg ikke er acceptabelt, hvilket jeg også gjorde sælgeren opmærksom på da jeg ikke havde noget at bruge jeres produkter til, og derfor kun var interesseret i det for at støtte et godt formål OG IKKE BUY AID A/S bank konto.

Dårlig stil, og bestemt ikke et firma jeg ønsker at støtte med mine penge...

7. maj 2013

Hej Mark

Du skal selvfølgelig have en uforbeholden undskyldning hvis du syntes det var for aggressive, og du skal selvfølgelig også have en mail, hvis det er det du ønsker. Vi er under ingen omstændigheder interesseret i at vores kunder skal have denne oplevelse.

Til din orientering
Skulle der være misforstået noget i samtalen, så får alle nye kunder en ordrebekræftelse hvor pris og donation tydelig fremgår, derudover så er der ALTID fuld returret eller pengene retur hvis produkterne og konceptet ikke lever op til det man forventer.

Vi mener selvfølgelig at give 100 kr. for hver gang en af vores kunder køber for 1.000 kr. er et stort beløb.

Der er jo mange måde at bruge / spilde sit live på og det kan man og skal man selvfølgelig selv bestemme. Vi har valgt et klart og transparent forretnings koncept, der de sidste 16 år har sikret over 100 millioner kroner til at forbedre livet for udsatte børn rundt omkring i verden. De mange penge har vi givet til store og velrenommeret sygdoms - og hjælpeorganisationer. Det syntes vi er en rigtig god og meningsfuld måde at bruge sit liv på og er vi stolte af det, og det kan man som kunder også være stolt af at være en del af.
Læs mere på vores hjemmeside www.buy-aid.dk

Har du yderlige spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til mig.

Knud Mogensen

Urimelige Markedsføringsmetoder

Jeg blev kontaktet af en sælger fra firmaet, som ønskede, at få mig til at støtte en forening. Jeg ville gerne støtte den gældende forening, men da jeg modtog ordrebekræftelsen blev jeg noget så skuffet.
Sælgeren der kontaktede mig telefonisk flere dage i træk, havde for det første ikke gjort mig opmærksom på, at det var en vare, jeg købte med dertil hørende moms, som skulle tillægges "støttebeløbet". Tvært i mod havde han fortalt, at beløbet var fradragsberettiget, da det var en donation, som så blev gengældt med noget marketingmateriale, som jeg skulle være velkommen til at lægge på min arbejdsplads eller andre relevante steder. Sælgeren gjorde rigtigt meget ud af at nævne beløbet kr. 499,00 uden at nævne moms og forsendelse, så beløbet i ordrebekræftelsen var på hele kr. 706,88.
For det andet var sælgeren så aggressiv og påskyndende, at det nærmest var ubehageligt. Men hvad. Det gik jo til et godt formål.
Jeg anser som sådan ikke mig selv for at være naiv, og var da også klar over, at buy-aid skal tjene penge på den service, de leverer.
Jeg kan sagtens forstå de foreninger og fonde, som vælger at bruge et eksternt firma til at forestå fundraising, men jeg vil ikke finde mig i ukorrekte oplysninger. Jeg valgte at skrive en mail til firmaet om, at jeg ønskede at annullere "handlen", og i stedet donere beløbet direkte til foreningen, som der var tale om. Jeg fik desværre aldrig et svar på min mail, for jeg synes jo, at en undskyldning havde været på sin plads.
Jeg ville gerne have givet 2 stjerner for formålet, indsatsen og at der er en mulighed for, at sælgeren simpelthen bare ikke levede op til den etik, som firmaet forhåbentlig har. Men da 2 stjerner beskrives som: "2 stjerner: Lavt – en dårlig oplevelse men uden tegn på ond tro." kan jeg ikke give mere end 1 stjerne, da min opfattelse er, at sælgeren har været i ond tro for ganske simpelt at redde sig en kommission. Ikke mindst på grund af de pressionsmidler han anvendte som f.eks. en tidsfaktor i form af en deadline.
Uanset hvordan jeg vender og drejer det, er det til enhver tid firmaets ansvar, at deres sælgere udviser en vis moral. Særligt når det er godgørende formål, der er tale om.

22. januar 2013

Hej Martin
Tak for din anmeldelse, og undskyld det sene svar. Selvfølgelig skal du informeres om det beløb vi giver videre, og hvordan det hænge sammen, skulle det mod forventning ikke ske, så er der ALTID fuld returret eller pengene retur. Alle nye kunder får en ordrebekræftelse hvor pris og donation tydelig fremgår. Vi mener selvfølgelig at det at give 100 for hver gang en af vores kunder køber for 1.000 kr. er et stort beløb. Jeg står uforstående over for dit manglende svar på din mail til os, du kan bare sende til mig, min mail står på vores hjemmeside. Ønsker man at donere direkte formidler vi ALTID kontakt til vores organisationer. Vi har nu i over 15 år samarbejdet med stor NGOér og sikret dem over 100 millioner til at forbedre livet for udsatte børn rundt omkring i verden. Det er vi stolte af og det kan man som kunder også være stolt af at være en del af. Knud Mogensen

godt initiativ, men alt for lidt går til velgørenhed

Jeg syntes det er et rigtig godt stykke arbejde i gør, men jeg troede at det var mere end 10% der gik videre til velgørenhed, og det så jeg først da jeg havde sagt ja. Så jeg følte mig en anelse snydt.

24. oktober 2012

Hej Sarah.
Tak for din anmeldelse. Selvfølgelig skal du informeres om det beløb vi giver videre, vi skriver det også på øverst på vores ordrebekræftelse. Vi mener selvfølgelig at det at give 100 for hver gang en af vores kunder køber for 1.000 kr. er et stort beløb. Det har, siden vi startede, sikret over 100 millioner til vores NGO samarbejdspartners arbejde for at forbedre livet for udsatte børn rundt omkring i verden. Det kan man som kunder også være stolt af at være en del af.

Jeg føler mig snydt

Jeg fik et opkald fra Forældrefonden og gik med på at købe en "støttepakke" til en totalpris på 858,13 kroner.

Nogle dage senere kom pakken med indhold som forventet: kuglepenne, to poser kaffe og nogle Post-It-blokke.

Jeg købte pakken fordi jeg gerne ville støtte Forældrefonden, men jeg kan nu se af fakturaen at det bare er 10% af omsætningen, som går til dem. Resten går til Buy-Aid.

Dvs. at i stedet for at støtte Forældrefonden med 800,- så har de fået omkring 70 kroner.

Var det egentlig folk fra Forældrefonden jeg talte med på telefonen?
Hvis jeg var blevet fortalt at 90% af beløbet ikke kom forældrefonden til gode, så ville jeg hellere have doneret penge til dem direkte. Er det bevidst, at i vildleder de folk som i kontakter?

I skriver på fakturaen at de 10% som faktisk går til hjælpearbejde har indbragt over 100 millioner. Det må så betyde at 900 millioner er gået direkte til Buy-Aid.
Er buy-Aid's årsregnskab offentlig? I så fald, hvor kan jeg finde det?

Jeg føler mig snydt - og håber på gode svar.

Søren Larsen

17. oktober 2012

Besvarelse fra buy aid A/S

Søren, vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, det beklager vi selvfølgelig.
90 % går jo ikke til firmaet, vi køber jo produkterne og varetager salgsarbejdet. Vi har faktisk siden vi startede i 1996 doneret 75 % af vores overskud til vores organisationer, samlet over 100 millioner, og det er vi stolte af. Vi sælger udelukkende produkter af høj kvalitet. Det er ikke produkter produceret i Kina, men alle produkter er fra Europa. Vi har selv besøgt fabrikkerne etc., for at sikre en etisk korrekt produktion, hvor der arbejdes ud fra de højeste arbejds- og miljø standarter. Til sidst: Skulle du have fortrudt dit køb, kan man ALTID returnere varerne på vores regning, det er blot at ringe til os, så sender vi en returlabel. Skulle man have betalt, returnerer vi beløbet.

Salg med samfundsmæssige aspekter.

Jeg ville ønske at flere virksomheder ville gøre som Buy-Aid. Altså at donerer penge til velgørenhed.
Jeg har igennem mange år handlet med Buy-Aid og har set det som en fordel, at de har en samfundsmæssig aspekt i deres salgspolitik. Over 43 millioner i uddelt i DK må vel tale sit eget sprog !
Nuvel, det er også business - men man står jo frit om man vil modtage varerne eller ej - der er så vidt jeg ved fri returret.
Jeg kan kun anbefale Buy-Aid.

17. oktober 2012

Besvarelse fra buy aid A/S

Kære Claus Luckow-Nelsen buy aid takker for dine fine anmeldelse, og vi vil gøre alt for at vi kan leve op til det i fremtiden

Gode produkter - Hjælper med at gøre en forskel!

Vi har igennem flere år købt diverse produkter igennem buy aid med stor tilfredshed. Produkterne er fine, kommer hurtigt efter bestilling og som et ekstra plus er vi med til at gøre en forskel for børn i nød.

1. oktober 2012

Besvarelse fra buy aid A/S

Kære Karsten Storegaard. buy aid takker for dine fine anmeldelse, og vil gøre alt for at vi kan leve op til det i fremtiden

Professionel fundraising er ikke kendt i Danmark

Vi har brugt Buy-aid i en årrække og har primært købt vand med vores logo på (det er billigt når mand køber mange) og kuglepenne. Konceptet med professionel fundraising er ikke så udbredt i Danmark, men jeg syntes det virker fint - og de giver 10% af deres omsætning til velgørende organisationer - ikke 10% af det de faktisk tjener efter at have købt varer, haft personale til at sælge og levere varerne. Som jeg ser det så er Buy-aid et privat firmat som velgørendeorganisationer kan outsource telesalg til, uden at de selv kan ansætte og oplære telesalgsmedarbejdere.

26. september 2012

Besvarelse fra buy aid A/S

Kære Thomas Black-Petersen. buy aid takker for dine fine anmeldelse, og vil gøre alt for at vi kan leve op til det i fremtiden

GOD GERNING - BØR BELØNNES

Igennem flere år har jeg haft kontakt med Buy Aid og det er et super koncept. Køb og støt, på samme tid. Lad os for en gangs skyld fremhæve et firma, som lever op til deres ansvar og etik. Ja - de giver penge videre til deres samarbejdspartner indenfor forskellige velgørende organisationer. Ja - de sælger nogle fornuftige produkter og det er business. Men man må altså tjene, for at kunne yde. Som oftest bliver de som ikke har rent mel i posen vist frem i nyhedsudsendelser og aviser - for engangs skyld skulle man måske vise en succes historie - Buy Aid A/S.

20. september 2012

Besvarelse fra buy aid A/S

Kære Michael R. Nielsen. buy aid takker for dine fine anmeldelse, og vil gøre alt for at vi kan leve op til det i fremtiden

Det er særdeles behageligt at handle med BUY AID

Min familie og jeg har gennem mange år handlet med BUY AID
Vi bliver ringet op et par gange om året af den samme søde dame, hun ved hvad vi tidligere har købt og gennemgår om vi mangler nogle varer.
Vi køber jævnlig kaffe, deres dejlige chokolade gaveæsker,
posters o.s.v. Det som er behageligt ved at handle med BUY AID er at der ikke er salgsprædiken og købetvang, hvis vi siger at det mangler vi ikke nu, så er den sludder overstået. Hvis vi løber ud for en vare inden damen ringer igen, så ringer man blot, så har man den ønskede vare på 2-3 dage.
5 Stjerner til BUY AID

19. september 2012

Besvarelse fra buy aid A/S

Kære Finn Pedersen. buy aid takker for dine fine anmeldelse, og vil gøre alt for at vi kan leve op til det i fremtiden

Win - win i min verden

Jeg ringede til dem, da jeg skulle bruge nogle kontorartikler ASAP. Jeg fik en dag til dag levering, fine varer og var så samtidig med til at gøre en forskel for nogle børn.

Det er win-win i min verden og jeg gør det gerne igen.

19. september 2012

Besvarelse fra buy aid A/S

Tak jesper, du ringe bare hvis du på et andet tidspunkt har lyst til at købe buy aids produkter

Absolut upåklageligt

I vores lille firma handler vi kaffe og chokolade hos buy aid.
Det er søde og rare sælgere vi bliver kontaktet af, og de respekterer også når vi siger nej tak. Når vi bestiller har vi varerne inden for et par dage, og hvis vi kontakter buy aids kundeservice, bliver altid mødt af servicemindede og hjælpsomme medarbejdere.
Vi synes at produkterne er af høj kvalitet og vi køber gerne gennem buy aid så vi er med til at gøre en forskel.

9. september 2012

Besvarelse fra buy aid A/S

Hej Mads. Dejligt og hører at du har fået en god behandling når du kontakter buy aids kundeservice. Håber du fortsat vi købe buy aid produkter , vi gøre vores til at leve op til dine forventninger.