Butik Lunden Anmeldelser

5,0

Vanvittig hurtig levering, hvilket hjælper hvis man er lidt sent ude og posen er ved at være tom. En af de få Danske forhandleren af Platinum fodder, som vi virkelig er glade for.

Jeg har købt platinum kattemad til voksne aktive katte til underernærede plejekatte og også til mine egne bla en 20 årig kat. Efter at de alle fik platinum er de blevet flotte og aktive . Kan se en kæ... Se mere

Bestilte i går eftermiddags. Hunden gøede godt nok ved middagstid, men troede det var naboen. Kom efterfølgende ud i skuret, hvor pakken lå tørt og godt - og dét havde jeg selv foreslået som muli... Se mere

Fik en fantastisk vejledning ved bestilling af varer. En sådan betjening skal man lede længe efter. Bestilte tirsdag eftermiddag og havde min pakke onsdag. Blev orienteret pr. mail under hel... Se mere

1. Dyrefoderbutik

Vi tilbyder et stort udvalg i foder, snack og godbidder og gør vores bedste for at du har din varer hurtigts muligt og til det bedste pris.

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

NEM OG HURTIG LEVERING.

Det er altid nemt at bestille vare i Butik Lunden. Leveringen har altid været hurtig og uden problemer. Så jeg kan uden lyv varmt anbefale Butik Lunden.

16. september 2014

Hurtige og pålidelige

Det har været en fornøjelse at handle med Butik Lunden, nu for anden gang. Produkterne er i top og de bliver ekspederet lyn hurtigt.

12. september 2014

God behandling

Vi bestilte en hundegård om formiddagen, og om eftermiddagen havde vi en mail på at vi kunne forvente at få den leveret næste dag, så vi bestilte også nogen folk til at komme og støbe bund til hundegården, samt sætte et par pæle så vi kan skrue gården fast. Den kom desværre ikke som ventet så vi sendte folket hjem. Vi ringede til Butik Lunden på 2. dagen og fik dem til at finde ud af hvor hundegården blev af, hurtigt ringede de tilbage og lovede at den kom inden for 30 min, og det var den. Alt i alt har vi kun godt at sige om Butik Lunden.

29. august 2014

Super service!!

Vi bestilte et bozita udstillingstelt.
Der blev samme dag sendt en mail om, at det var pakket og ville blive leveret dagenefter. Teltet kom dog ikke, så vi kontaktede butiklunden for at høre.
De svarede med det samme, at der var sket en fejl, men at teltet ville blive leveret den næste dag. Og sørme om teltet ikke stod der dagen efter ☺️👍

Kan kun sige, at butiklunden yder ekstrem god service og leveringstiden er virkelig hurtig. Jeg handler gerne hos dem en anden gang.

25. august 2014

Perfekt service

det er første gang vi har handlet hos butik Lunden men ikke sidste, fin service fornuftig forklaring og hurtig levering
Lisbeth og Henning Ugelbølle

24. august 2014

Hurtigt og nemt

Bestilte søndag aften og tirsdag kom pakken. Hurtig og nem ekspedition og oven i købet med ikke bestilte godbidder i pakken til vores lille hund. Det er ikke sidste gang jeg handler her da det ligeledes er meget fornuftige priser 👍😀

22. august 2014

En tilfreds kunde

Jeg er meget tilfreds med hundefoderet fra Butik Lunden.

Sidste salgsdag på foderet var i orden, og leveringen var i orden, så jeg er fuldt ud tilfreds.

21. august 2014

God service!

Jeg bestilte en udstillingsline med halvkvæl onsdag, hvor jeg modtog en mail omkring den blev afsendt samme dag, som jeg bestilte og modtog allerede min pakke om torsdagen med en lille smagsprøve på fodder til min vuf. Super service, hurtig levering og rigtig fin vare :-) Der kommer jeg helt sikkert til at handle igen!

15. august 2014