Butik Lunden Anmeldelser

5,0

Super hurtig levering Begge mine kræsne chihuahua helt vilde med jeres hundefoder Dejlige bløde foder piller . Bruger som godbidder på tur . Anbefales stort herfra 👍♥️🐾🐾

Jeg har købt platinum kattemad til voksne aktive katte til underernærede plejekatte og også til mine egne bla en 20 årig kat. Efter at de alle fik platinum er de blevet flotte og aktive . Kan se en kæ... Se mere

Bestilte i går eftermiddags. Hunden gøede godt nok ved middagstid, men troede det var naboen. Kom efterfølgende ud i skuret, hvor pakken lå tørt og godt - og dét havde jeg selv foreslået som muli... Se mere

Fik en fantastisk vejledning ved bestilling af varer. En sådan betjening skal man lede længe efter. Bestilte tirsdag eftermiddag og havde min pakke onsdag. Blev orienteret pr. mail under hel... Se mere

1. Dyrefoderbutik

Vi tilbyder et stort udvalg i foder, snack og godbidder og gør vores bedste for at du har din varer hurtigts muligt og til det bedste pris.

Tak for mad! :)

En skøn butik der brænder for det de laver. Fragten er altid super hurtig, 2 dage oftest. Det er prisværdigt når hunden er løbet tør for mad. Hjemmesiden kunne godt bruge en overhaling, men den gør hvad den skal. Tak for lækker hundemad.

24. juni 2020

Super hurtig levering

En hverdag kl. 12 bestilte jeg hundefoder på Platinum.dk, som hører under Butik Lunden. Kl. 17 fik jeg besked om, at det var afsendt. Kl. 16 næste dag stod pakken foran min hoveddør, og min ellers så kræsne hundehvalpe er fuldstændig syg med det! Fantastisk service, fantastisk produkt - jeg bestiller igen snart!

13. juni 2019

5 stor stjerner

Vi har nu i lidt over et år handlet Platinum hundefoder hos Butik Lunden. Deres service er uovertruffen. Ordre sendes samme dag, som der bestilles på hverdage, og den er fremme næste hverdag. De anbefales på det varmeste.

Hvad selve foderet angår, så er det en klar anbefaling. Vores gamle hund på 11 år er kræsen, og gennem årene har det været en kamp, at få ham til at spise tørfoder. Vi har i perioder måtte fodre ham med hvalpefoder, for at holde vægt på ham, og selv dér, har han været lige tynd nok.

Første måltid med Platinum, nåede ikke engang at blive sat ned til ham - han stjal af skålen, da jeg hældte det op, og han spiser stadig op x2 dagligt. På 300-350 g foder om dagen, holder han nu en fin vægt på 33,5 kg.

5 store klare stjerner til Platinum og Butik Lunden.

23. maj 2019

Tilfreds ejer og glad mæt hund ❤

Er super tilfreds med min oplevelse af butik lunden, deres foder er min lille kræsne dreng rigtig glad for allerede efter 3 poser smagsprøver, så kan ikke vente med at tage hul på de store poser og se hvor lang tid der går før han bliver træt af det.
Men min forventning er at han ikke bliver træt af det.

Levering var super hurtig, under 24 timer.
Da jeg åbnede pakken manglede der de 6 x vådfoder jeg havde købt, i det øjeblik jeg så det ringede jeg til butikken og så blev det løst på under 5 min.
Så mens vi snakkede udskrev han en label og pakkede den og sendt med det samme. Så har jeg den i morgen.

Kan klart anbefales at bestille herfra både pga den gode service men også pga det ultra lækre hundefoder 😍

Bliver Hvertfald ikke sidste gang der skal bestilles derfra 🙏🏽

3. maj 2019

5 KÆMPE STJERNER

Aldrig før har jeg oplevet sådan en service.... bestilte 60 kilo foder i dag kl. 10.30.... kl. 15.00 OGSÅ i dag, kom fragtmanden med mit foder.... WAUW altså..... - mine bedste anbefalinger til andre.
Jeg skal også lige tilføje, at dette ikke er en engangsfornøjelse, jeg har handlet flere gange med Butiklunden og er ALDRIG blevet skuffet.

26. januar 2018

Virkelig god oplevelse.

Virkelig god oplevelse.

Super hurtig levering. Hvis du bestiller om morgen, kommer varerne allerede dagen efter. Det er virkelig fantastisk, og så er der gratis fragt.

Virkelig dejligt.

Mange hilsen
Maj-Britt Grymer

22. september 2017

Super god hjemmeside

Super god hjemmeside, med en hund der har sarte mave samt kræsne (og forkælet)
De sender pakken hurtig. De har RIGTIG GOD service. De reagerer hurtig på mail
Tak for god behandling, vores pige er ALTID glad for at få pakke fra jer

3. august 2017

Så bliver det vel ikke bedre.

Så bliver det vel ikke bedre.
Jeg bestilte seksten store kødben til min hund, Rosa; dagen efter kom fragtmanden og stillede to kasser på min trappesten. Levering i løbet af ca. fireogtyve timer. Jeg havde såmænd synes det var hurtigt, hvis pakkerne var kommet i løbet af to eller tre dage.
Alt med hensyn til betaling, regning og emballage kunne heller ikke være bedre.
Jeg havde svært ved at gennemskue, hvilket tilbud på kødbenene var billigst, så der kunne jo angives en pris pr. stk. Det er måske overflødigt, for jeg regner altid efter selv.
Mange hilsener
Christian og Rosa.

7. juli 2017

Super god service

Min mand og jeg er begyndt at bestille alt til vores hunde hos Butik Lunden, og der er bare super service hver gang og virkelig god kvalitet hundefoder. Kan kun anbefale at handle hos dem.

9. april 2017