Vanvittig hurtig levering, hvilket hjælper hvis man er lidt sent ude og posen er ved at være tom. En af de få Danske forhandleren af Platinum fodder, som vi virkelig er glade for.
Jeg har købt platinum kattemad til voksne aktive katte til underernærede plejekatte og også til mine egne bla en 20 årig kat. Efter at de alle fik platinum er de blevet flotte og aktive . Kan se en kæ... Se mere
Bestilte i går eftermiddags. Hunden gøede godt nok ved middagstid, men troede det var naboen. Kom efterfølgende ud i skuret, hvor pakken lå tørt og godt - og dét havde jeg selv foreslået som muli... Se mere
Fik en fantastisk vejledning ved bestilling af varer. En sådan betjening skal man lede længe efter. Bestilte tirsdag eftermiddag og havde min pakke onsdag. Blev orienteret pr. mail under hel... Se mere
Vi tilbyder et stort udvalg i foder, snack og godbidder og gør vores bedste for at du har din varer hurtigts muligt og til det bedste pris.
Rolighedsvej 8, 6600, Vejen, Danmark
- mail@butiklunden.dk
- www.butiklunden.dk
God service og hurtig levering af varer. Altid høflig betjening :)
Jeg kan kun anbefale Butik Lunden til andre jeg kender der også har hund :)
Helt vild hurtig levering
Super udvalg, hurtigt levering 1-2 dage....
super og hurtig levering !!!!
kan varmt anbefales. Super gode produkter og super god service.!!!
fair handej god service god dialog
kunne ikke være bedre var lovet det en til to dage efter bestilling,men det stod foran min dør sidst på eftermiddagen tusind tak.
"Gave" til hunden
Meget hurtig og fin betjening. Fint og solidt pakket ind
Hurtig og perfekt levering
Vil gerne købe hos Butik Lunden igen.
Hurtigt og gode priser
Vinterudsalg med gode priser. Hurtig afsending og alt virkede udmærket. Plus for godt samarbejde med PostDK med track&trace pr. SMS.
Super hurtig levering
Hurtig levering alt perfekt og levede op til forventningerne.
Virkelig god service og meget hurtig levering
Stort udvalg af varer af rigtig god kvalitet. Jeg købte en trimmegalge og er rigtig glad for den. Godt køb hos Butik Lunden
Hurtig ekspedition, meeen....
Hej.
Det var super dejligt, at varerne blev leveret så hurtigt, den service er vi ikke vant til andre steder fra, men jeg er irreteret over, at fordi jeg ikke opdagede, at man selv skulle klikke på 2 sække foder for at opnå de 10 % rabat - så kunne i lige have ringet og spurgt om det ikke var meningen, at jeg ville have de 10 % rabat med! Eller have noteret på fakturaen, at rabatten blev fratrukket ved næste levering. Ikke den måde man får en fast kunde på!

Besvarelse fra Butik Lunden
Lyn hurtigt og god betjening samt klar forståelse af hva man søger.
God betjening, hurtig levering af ens varer. Så helt klart en god behandling...
Perfekt handel
Dejligt når en handel bare spiller!
Kan kun anbefale at handle her.
Vi har ikke handlet her for sidste gang.
Hurtigt svar på spørgsmål og hurig levering
Kan kun anbefales til andre
Jeg fik en rigtig god betjening.
Jeg har aldrig fået så god og hurtig en betjening, jeg ringede først for at høre om en blower til 1699kr men fik at vide den til 1299kr. var god nok til det jeg skulle bruge den til.
venlig hilsen Anne Marie Jacobsen
Bare super
Jeg kan kun anbefale Butik Lunden. Den er super hurtig til at sende varerne.
Lynhurtig leverin
God service og hurtig levering. Fik leveret forkert vare men dagen efter modtog jeg min bestilling med en returkuvert. Super service.