I sommerferien købte jeg en jakke i…
I sommerferien købte jeg en jakke i butik Stærmose i Aakirkeby på Bornholm. Det var en ret dyr jakke. Ekspedienten i butikken var ret forvirret og slet ikke nærværende, hvilket resulterede i, at jeg kom hjem til Århus med en jakke med en stor alarm i under ærmet. Jeg kontaktede ejeren af butikken Nicklas Stærmose vedr. problemet. Han var ret ligeglad og sagde, at der var hvad der skete, når de havde så mange varer ud og ind af deres butik. Jeg kunne sende jakken retur, hvis det var. Det var jeg ikke interesseret i, da det ville give en masse arbejde med forsendelse, hvilket jeg ikke havde tid til, og desuden skulle jeg bruge jakken til en rejse. Han lovede, at hvis jeg selv kunne få alarmen af ved at finde en butik, hvor de kunne, så ville han sende mig en gave med lækkerier fra hans butik. Min mand kendte en i Ålborg, hvor de kunne fjerne alarmen, så han brugte tid og penge på at køre derop for at få det gjort. Efterfølgende har jeg haft kontaktet ham Nicklas Stærmose for at høre, hvor pakken som tak bliver af, men han bliver ved med at holde mig hen og sige, at den kommer. Men nu er det snart 2 måneder siden, og han svarer ikke mere. Jeg er skuffet over hans behandling af kunderne. De har lavet en fejl og gider så ikke følge den til dørs. Det er at holde kunderne for nar, og det er bestemt ikke ordenlighed. Vil aldrig handle der igen, hvis jeg skulle komme til Bornholm.