Efter 23 års ansættelse i samme firma, stod jeg pludselig i den situation at mit firma lukkede deres afdeling ned i Danmark, og at min ansættelses skulle overflyttes til et agentur. Dette skabte en us... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi er den eneste fagforening med 100% fokus på salg og marketing. Vi er for ledere, medarbejdere, selvstændige og studerende. Vi styrker dine muligheder på arbejdsmarkedet og bakker dig op - også juridisk, hvis du får brug for det.
Vi arbejder kun med dit fag - derfor kan vi reagere hurtigere og finde flere fejl end andre.

Roskildevej 288, 2610, Rødovre, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Casper har gjort en stor forskel for mig i en sårbar proces. Der har været god og ærlig kommunikation, og han har gjort et stort stykke arbejde for at hjælpe mig frem til det bedst mulige resultat.
Har derudover også kun mødt ro og forståelse når jeg har ringet ind og haft andre i røret.
Tusind tak!

Besvarelse fra Business Danmark
Kæmpe anbefaling! En fagforening, som i dén grad har styr på tingene hele vejen igennem!

Besvarelse fra Business Danmark
Dejligt med hurtige og præcise svar på konkrete problemstillinger

Besvarelse fra Business Danmark
Jeg har været udsat for aldersdiskrimination. Hvad kan jeg gøre?
Hvis det er ulovligt for min arbejdsgiver at diskriminere mig på grund af min alder, hvorfor er det så ok for min fagforening at diskriminere mig på grund af min alder? Jeg har betalt mine lønforsikringspræmier uden klage og har aldrig brugt den, men nu, da jeg snart er over 60, vil min præmie ikke kun stige med 25 %, men dækningsperioden vil blive reduceret til 6 måneder.
Min fagforening skal beskytte mig, ikke diskriminere mod mig.
Ifølge loven er dette lovligt, men efter enhver moralsk standard er det skammeligt.

Besvarelse fra Business Danmark
Jesper Jensen gjorde et udmærket arbejde

Besvarelse fra Business Danmark
En lang og opslidende juridisk sag med skiftende sagsbehandlere, som dog ender positivt efter 8 mdr.

Besvarelse fra Business Danmark
Når man står i en presset situation arbejdsmæssigt er det bare enormt betryggende at møde mennesker der lige fra man træder ind af døren er der for en. Venlig og imødekommende modtagelse i receptionen og en hurtig og kompetent vejledning fra juristen. God kommunikation gennem den korte og intense process som resulterede i en bedre aftale for mig. Et kæmpe tak til jer.

Besvarelse fra Business Danmark
God rådgivning og vejledning gennem hele sagsforløbet. Advokat tog over da tingene "spidsede til" og landede en yderst tilfredsstillende løsning.

Besvarelse fra Business Danmark
Hurtig og professionel assistance.
God forklaring af vilkår og paragraffer og disse's indflydelse på min fremtid

Besvarelse fra Business Danmark
Engageret jurist med stor indsigt og viden. Hurtig og effektiv service, med fokus på medlemmets rettigheder.

Besvarelse fra Business Danmark
God og grundig behandling af min sag. Fik løbende informationer omkring forløbet

Besvarelse fra Business Danmark
Alt god og professionel hjælp/support.
Nem at komme i kontakt med.

Besvarelse fra Business Danmark
Har fået hjælp til alt det jeg skal bruge en fagforening til . Retssystemet og regler . Sag vundet af deres dygtige advokater.

Besvarelse fra Business Danmark
Jeg følte mig i rigtig gode hænder hos Kasper Skellund. God støtte og professionel rådgivning. Mine varmeste anbefalinger.

Besvarelse fra Business Danmark
Jeg blev meldt ind i businessdanmark for mere end 3 år siden. Her betalte jeg for fagforening og a-kasse.
Et halvt års tid senere starter jeg så på uddannelse og ringer ind for at melde mig ud, her bliver det oplyst at jeg ikke ville komme til at betale 1 kr for at være medlem så længe jeg er under uddannelse.
2,5 år senere på min uddannelse og stadig med 1 år tilbage bliver jeg opkrævet for fagforening på e-Boks med betaling kun få dage efter.
Det er helt vildt at de kan tillade sig at opkræve penge for noget man ikke ønsker og har prøvet at melde sig ud af. Nu har jeg så en opsigelses periode der ikke giver nogen mening.
UPDATE:
For at kunne udmelde sig fra den her fusk virksomhed kræver det at man skal tale med en medarbejder som ringer på skæve tidspunkter og ikke svarer når man ringer tilbage. Kundeservice som man så bliver viderestillet til kan slet ikke hjælpe til med at blive udmeldt. Hvorfor skal det være så svært?

Besvarelse fra Business Danmark
Snyd og bedrag med deres lønsikring.
Da jeg indgik aftalen omkring lønsikring med dem fik man det indtryk det ville gælde for første dag af ens ledighed, kan konstatere at virkeligheden ikke er sådan og man ikke kan gøre noget ved det.

Besvarelse fra Business Danmark
Jeg har fået en super god og ordentlig sagsbehandling hos Business Danmark, af Rami og Teit. Hele vejen igennem har jeg følt at de har givet mig en god vejledning. Så kan varmt anbefale dem.