Efter 23 års ansættelse i samme firma, stod jeg pludselig i den situation at mit firma lukkede deres afdeling ned i Danmark, og at min ansættelses skulle overflyttes til et agentur. Dette skabte en us... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi er den eneste fagforening med 100% fokus på salg og marketing. Vi er for ledere, medarbejdere, selvstændige og studerende. Vi styrker dine muligheder på arbejdsmarkedet og bakker dig op - også juridisk, hvis du får brug for det.
Vi arbejder kun med dit fag - derfor kan vi reagere hurtigere og finde flere fejl end andre.

Roskildevej 288, 2610, Rødovre, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Eminent service og juridisk støtte
Jeg blev efter 2,5 år fyret fra mit arbejde. Et job jeg i den grad har lagt liv og sjæl i, men virksomheden jeg var ansat i, var desværre en stor rodebutik.
Årsagen til min fyring var grundet nedskæringer da mange kunder have opsagt deres kontrakter, da disse åbenlyst blev misligholdt.
Jeg måtte således betale prisen for resten af organisationen sejlede (min rolle var kundevendt, hvorfor jeg ikke var i stand til, ej heller ansvarlig for, at udføre den praktiske tekniske eksekvering).
Jeg er enormt påvirket af situation på det personlige plan, og ender med at gå ned med stres (har jeg aldrig gjort tidligere).
Mathias Sommer fra BD var i den grad med til at få mig godt igennem min opsigelsesperiode, både menneskeligt og juridisk - hvilket også sikrede mig min retmæssige løn og bonus.
Det kan ikke beskrives med ord hvor stor en indsats Mathias har gjort undervejs i forløbet.
Han tog sig den tid der var behov for, til at tale med mig, hvilket beroligede mig mentalt og han eksekverede prompte ift. de juridiske og økonomiske tvister der var.
Derfor har Business Danmark -> og ikke mindst Mathias Sommer <- hermed den ypperste anbefaling fra min side.
Et dyb følt tak! jeg er nu godt på vej videre i tilværelsen 🙏

Hurtig og god service - stor tak til Kasper

Besvarelse fra Business Danmark
Jeg var i kontakt med Business Danmark ifm. en opsagt kundeklausul fra min arbejdsplads.
Her fandt Kasper Skellund ud af, at jeg havde ret til en engangskompensation jf. min kontrakt. Kasper var lynhurtig, konkret og meget professionel i sin håndtering. Han burde få et markant lønløft.

Besvarelse fra Business Danmark
Frank Kanlund hjalp mig i forbindelse med en fyring fra min arbejdsplads efter flere års ansættelse og hvor han var så stor en hjælp for mig i forløbet. Han er super skarp og er så dygtig en advokat at man er i gode hænder. Meget professionel og god til at forklare. Han fik en god løsning for mig ved at gå efter arbejdsgiveren og det er jeg utrolig taknemmelig for. Det er vigtigt at være medlem at en fagforening for ellers havde jeg ikke fået de penge som jeg skulle have. Kan klart anbefale Frank og Business Danmark.

Besvarelse fra Business Danmark
Jeg havde en rigtig god karrieresparring med Emilie. Det er anden gang jeg sparrer med hende og er tilfreds hver gang. Hun er dygtig og kan hurtig sætte sig ind i medlemmets behov! Fik hurtig og effektiv svar på mine spørgsmål og tvivl jeg havde.

Besvarelse fra Business Danmark
Har fået en super hjælp fra Kasper i Business Danmark, og anbefaler dem varmt til alle.

Besvarelse fra Business Danmark
Jeg har været meget imponeret over Business Danmarks indsats. De har været super proaktive og hjælpsomme hele vejen igennem. Særlig Jane Lavlund skal fremhæves! Enormt kompetent, dygtig og en fornøjelse at samarbejde med.

Besvarelse fra Business Danmark
Super god service. Jeg fik den hjælp, jeg havde brug for

Besvarelse fra Business Danmark
Virkelig en professionel tilgang til en sag hvor en medarbejder fra et firma bliver afskediget efter 19 års ansættelse. Beregning af manglende feriepenge, div. tillæg og et indgået forlig omkring uberettiget afskedigelse.
SUPER GOD ARBEJDE.

Besvarelse fra Business Danmark
Vil gerne anbefale juridisk service ved business danmark.
Der er hurtig respons og virkelig kvalificeret hjælp.
Stor tak til jesper Ronald Jensen som hjalp mig med en dag om g dage og manglende kompensation for firmabil

Besvarelse fra Business Danmark
Hurtig og god sagsbehandling. Blev fulgt hele vejen i forløbet.

Besvarelse fra Business Danmark
Jeg har i flere sager fået hjælp fra Business Danmark og jeg har kun godt at sige. Super kompetent rådgivning. Tak for det!

Besvarelse fra Business Danmark
God og tålmodig juridisk vejledning i forbindelse med jobskifte og klausuler.
Klar anbefaling herfra ✅

Besvarelse fra Business Danmark
Hej, jeg vil meget gerne sige tusind tak til Casper Reissmann, som på både en meget professionel og sædeles imødekommende vis har supporteret mig i forbindelse med forhandling af en ny kontrakt. Uvurderlig hjælp!!! Mange hilsner Helle

Besvarelse fra Business Danmark
Fantastisk juridisk og psykisk hjælp fra business danmarks efter at jeg blev afskediget under sygemelding.

Besvarelse fra Business Danmark
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Business Danmark og deres juridiske afdeling. Særligt Nicoline får mine varmeste anbefalinger. Hun har været både dygtig, nærværende og en stor hjælp i en proces, hvor jeg havde brug for professionel og menneskelig rådgivning. Jeg føler mig tryg og godt støttet hele vejen igennem. Tusind tak for det!

Besvarelse fra Business Danmark
Hurtig respons. Kompetent og seriøs gennemgang af min nye kontrakt. Jeg er yderst tilfreds Business Danmark.

Besvarelse fra Business Danmark
Jeg vil ønske der var flere konsulenter som Mathias Sommer hans skarphed og fede attitude minder mig om Harvey fra Suit. Han tager din sag så seriøs som det var hans egen. Hvis Business danmark havde fyldt deres team op med jurister som Mathias Sommer. Så havde det nok været danmarks bedste fagforening. Jeg har længe søgt en god en behandling og det den bedste juridiske rådgiver jeg nogensinde har fået hjælp fra. Jeg håber i behandler ham godt og værdigt fordi han er grunden til man afviser andre fagforeningers tilbud af evt skift. Hvis jeg kunne ville jeg give ham 10 stjerner.

Besvarelse fra Business Danmark
Stor hjælp til at få færdiggjort et ansættelses forhold på bedste vis.
Kan anbefale BD’ s juridiske afdeling, der ikke søger konflikter, men hjælper stærkt med at navigere med støtte og rådgivning.
Tak til Jesper, for at få en ordentlig afslutning på udestående, fra min side.