Let op bushcraftshop gaat falisement ! ik had verstuur 12 dagen geleden een broek terugversturen en vandaag ze beantwoord met de bericht ze gaan binnekort failete en dat ik moet verstur email met... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Denkt met je mee, biedt snelle en duidelijke communicatie. Waar anderen stoppen met service, gaan zij juist nog vele stappen verder. Ik ben ontzettend blij met mijn jas! Een klein verbeterpunt:... Se mere
Mijn 1e bestelling bij Bushcraftshop, heeft me verbaast. Een snellere (web)winkel had ik nog niet meegemaakt. Vrijdagmiddag een broek besteld, zaterdag in huis...te groot en zaterdag weer retour gez... Se mere
Voor een Outdoor week in Zweden een Hultafors trekkingbijl besteld. De steel bleek echter tijdens het transport schade te hebben opgelopen. Hierover gebeld en er werd me met spoed direct een nieuwe to... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bushcraftshop is dé webwinkel voor Bushcraft, Survival & Outdoor! Bij ons kun je terecht voor een uniek assortiment producten, geschikt voor de leukste vormen van natuurbeleving. Bushcrafshop: Beleef Buiten!
Kontaktoplysninger
Arnesteinweg 50, 4338 PD, Middelburg
- +31 (0)118-436241
- info@bushcraftshop.nl
- www.bushcraftshop.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle service en makkelijk contact via de chat op de site!
Goede service en makkelijk contact gehad via de chat over de korting bij mijn bestelling. Deze kreeg ik snel opgestuurd en de volgende dag was het pakketje in huis. Producten waren van goede kwaliteit.
Duidelijke communicatie!
De bestelling was de volgende dag al geleverd. Ik heb ook diverse e-mails gehad over de voortgang van de afhandeling. Heel goed!!!
Netjes en snel afgehandeld
ivm met vragen over het bestellen van een broek zeer netjes en correct geholpen.
Goede service en kwaliteit
Met het advies en de keuze van Pinewood als bedrijfskleding komt ons bedrijf de komende jaren goed voor de dag. Goede uitstraling, goede prijs kwaliteitsverhouding en goede service.
André Buiten gewoon koken-KOOKVUUR.nl
Zeer snel en volledig
Ik vond mijn bestelling van uit Nederland tot België een van de snelste die ik ooit uit Nederland heb ontvangen.
De informatie die over mijn bestelling was volledig. Ik heb me nooit moeten afvragen hoe het met mijn bestelling stond.
uitstekende webshop
Betrouwbare webshop die wordt gerund door echte mensen met passie voor hun vak.
Betrouwbaar!!!
Bushcraftshop is een betrouwbare webwinkel.
De levering is snel. En service is zeer goed te noemen. Heb je vragen over een product dan kan je gewoon bellen en neemt Erik ook de tijd om alles met je te bespreken.
goed produkt snelle levering
vandaag besteld
volgens afspraak geleverd erg goed bedrijf
5 sterren op alle fronten
Eerste bestelling bij Bushcrafthop:
- Ruim assortiment met duidelijke uitleg bij de producten. Er worden alleen artikelen verkocht waar het team ook daadwerkelijk achter staat. Dus geen "goedkope rommel".
- Prijzen marktconform
- Overzichtelijke website, mooie vormgeving.
- Ik kon gebruik maken van een kortingsvoucher bij aanmelding voor de nieuwsbrief.
- Gratis verzending boven €50,-
- Adequate berichtgeving over status van de bestelling en
- Zeer snelle verzending.
Kan geen minpunten verzinnen.
Top service
Mooie producten zeer goede service ook naderhand toen ik nog een vraag had ben ik uitstekend geholpen.
Snelle verzending. Persoonlijke benadering
Snel Verzonden. Meedenken eigenaar. Ziet verbeter kansen. Betaal graag iets meer voor kleine ondernemers
prima en snel
ik heb gebeld met een specifieke vraag en kreeg een prima antwoord.. toen gelijk telefonisch besteld en de dag erna al geleverd.. dus vriendelijk, goed en snelle service en niet te vergeten de enorme keuze..
Keurig geleverd, netjes verpakt, kwaliteit als beloofd
De bestelde spullen snel ontvangen en meteen uitgebreid in de praktijk getest en alles presteert naar belofte.
Super!
Overzichtelijke site, betaald via Ideal en de volgende dag werd het pakket al geleverd op een ander gewenst adres. Helemaal super! Ik bestel de volgende keer weer bij deze webshop!
Erg Tevreden
Bushcraftshop.nl is een fijne overzichtelijke web-winkel die een uitgebreid assortiment te bieden heeft voor goede prijzen. Ook de service is niets op aan te merken met de snelle levertijden.
Kort om erg te spreken over bushcraftshop.nl!!
prima service
Snelle afhandeling van bestelling ondanks dat maat niet voorradig was.
Zeer correcte communicatie. Zeker aan te bevelen, goede kwaliteit.
Goede, snelle en netjes verzorgde bestelling
Zeer tevreden met mijn bestelling. (Een mooi jack en een blikje leer vet van Wilma, dat wanneer je het opent "de Roep van het Noorden" weer tot leven brengt.
Ik had mijn pakket snel in huis en alles was netjes verpakt.
Houdt je van er op uittrekken en actief te zijn in de natuur, dan zal ik zeker aanraden eens te gaan kijken op www.bushcraftdhop.nl
Snelle service, prima producten!
Mijn bestelling kwam zeer snel aan! Prima service!
Super service
Wat een super service! Duidelijke communicatie, snelle reactie op mijn vragen via de chat. Heel erg klant gericht en meedenkend in alles. Doet heel veel moeite om klant te helpen. Uitermate tevreden!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.