Burnedsports Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We kwamen de winkel binnen en werden gelijk gevraagd naar waar we opzoek waren, we werden goed en vriendelijk geholpen. Mooie winkel en veel leuke merken schoenen! Zeker 5 sterren waard!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Altijd wordt je hier top geholpen. Mensen met kennis van de sport en zeer klantvriendelijk! Absolute aanrader!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wauw! Wat een top winkel! Werd meteen vriendelijk begroet bij binnenkomst door de eigenaar. En uitstekend geholpen, ik vertrek daar nooit met lege handen. Burned zit altijd een klein beetje en soms... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Skobutik

Skrevet af virksomheden

Burned Sports is dé performance & lifestyle store waar jij kunt slagen voor zowel je on-court als off-court schoenen, kleding en accessoires. In 2011 is Burned begonnen als basketbal specialist. De focus ligt op klantenservice en juist advies in tegenstelling tot concurrenten in de branche! Burned Sports is een winkel die nog steeds de klant als koning ziet! Er zijn fysieke winkels waar getraind personeel staat dat met je meedenkt en het juiste advies geeft. Deze waarden worden ook online nagestreefd dit zie je terug in: een snelle klantenservice, kopersbescherming, achteraf betalen en het geven van persoonlijk advies via de chat. Burned is naast de basketball scene gegroeid in de streetwear, skate-scene en gerelateerde american memorabilia. Burned biedt veel producten van Jordan, Nike air force en sneaker uit de basketbal heritage collectie aan. Tegelijkertijd legt Burned Sports de focus op kleurrijke en exclusieve stijlen. Deze unieke producten worden minder verkocht door andere winkels en hebben een groter onderscheidend vermogen. De performance kant richt zich op basketbal collecties van Nike, Puma, Under Armour & NBA producten. Ieder halfjaar worden de nieuwste collecties van de meest gevraagde merken toegevoegd aan het assortiment. Zo blijft Burned Sports relevant en is er iedere keer weer iets nieuws te zien. Ben je geïnteresseerd ? Bekijk onze collecties online, kom langs in een van onze winkels of volg ons op sociale media. We got your back! Team Burned

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

10 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Top winkel!

Veel keuze, goede kwaliteit en persoonlijke aandacht bij het kiezen van basketbalschoenen! Erg vriendelijk personeel, nog nooit met lege handen thuis gekomen!

12. august 2026

Zeer tevreden

2e keer online schoenen gekocht bij Burned. 1e keer meteen juist gegokt,v2e keer verkeerde soort schoen gekocht. Op advies van de winkel tóch langsgekomen om de schoenen te ruilen en juiste basketbalschoenen te passen, want elke voet en speler en elke schoen is weer anders. Zeer kundige medewerkers en daarnaast ook heel vriendelijk en behulpzaam.
Mooie winkel, toffe en kwalitatief goede items.

Zeer tevreden!

31. juli 2026

Dikke prima

Afgelopen weekend met me zoon voor nieuwe basketbal schoenen langsgegaan.
Mega goed geholpen, medewerker had veel kennis van voeten en schoenen. Na 13 paar passen :-) zijn wij met een goed gevoel en nieuwe schoenen de winkel uitgelopen.

7. marts 2026

Besvarelse fra Burnedsports

Wat een top review, dankjewel! 🙌

Super leuk om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en met een goed gevoel én de juiste schoenen de deur uit zijn gegaan. 13 paar passen hoort er soms gewoon bij 😄 alles voor de perfecte fit!

Veel plezier met de nieuwe basketbalschoenen en hopelijk zien we jullie snel weer bij Burned Sports! 🏀🔥

Top winkel

Personeel heel vriendelijk en weet veel over de producten die ze verkopen. Producten zijn van goeie kwaliteit

26. februar 2026

Dankjewel voor je review! 🙌
Super fijn om te horen dat ons team je goed heeft kunnen helpen en dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten.
Tot snel bij Burned Sports! 🏀🔥

Top service!

Burned is een vast adres voor mijn basketbalschoenen. Afgelopen week helaas een paar schoenen gekocht die in de zaal toch niet zo fijn bleken. Ben uitgenodigd om naar de winkel te komen om een oplossing te vinden. Super fijn geholpen en erg tevreden met een ander paar schoenen huiswaarts. Top service weer!

5. september 2025

Besvarelse fra Burnedsports

Wat een top review, bedankt! Super goed om te horen dat we samen een passende oplossing hebben kunnen vinden — dat is precies hoe we het graag doen. We willen dat iedereen met het juiste paar schoenen én een goed gevoel de deur uitgaat. Tot snel weer bij Burned Sports! 🏀

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top zaak! Superrrr service! Scherpe prijzen!

Burned zit altijd een klein beetje en soms heel veel onder de retail prijs wat alles maar dan ook echt alles aantrekkelijk maakt! Bizar ruim assortiment aan jerseys zowel basketbal als baseball en nog veel meer schoenen van alle merken! Mooie inrichting ook, heeft een hele uitnodigende sfeer! Ik loop dan ook graag even binnen. Burned Dports altijd dikke vette 10Plus!!!

7. august 2024

Besvarelse fra Burnedsports

Dankjewel voor je fantastische en uitgebreide review! 🙌
Geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent over zowel de sfeer, het assortiment als onze prijzen. We doen ons best om altijd scherp geprijsd te zijn en tegelijk een winkel te creëren waar je je welkom voelt en lekker kunt rondkijken.

En dat je nooit met lege handen vertrekt, zien we maar als een mooi compliment 😉. Fijn dat je ook onze jerseys en de variatie aan merken waardeert — precies waar we als Burned Sports voor gaan.

Tot snel weer in de winkel, we staan altijd voor je klaar! 🏀👟🔥

Super service

Super service! Ik kwam binnen voor nieuwe kleding voor de zomer maar kon zelf niet zo goed kiezen. Het personeel heeft me super vriendelijk geholpen en passend advies gegeven. 10/10 service

10. april 2025

Besvarelse fra Burnedsports

Dankjewel voor je geweldige review! 🙌
Leuk om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij het uitzoeken van je zomerkleding. Soms is het juist fijn om even samen te kijken wat het beste past en staat — en daar nemen we graag de tijd voor.

Veel plezier met je nieuwe outfits en hopelijk zien we je snel weer terug bij Burned Sports! 😄👟🛍️

Goede sfeer

Super behulpzaam personeel en een mooie collectie aan sneakers en streetwear!

9. april 2025

Besvarelse fra Burnedsports

Dankjewel voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en blij bent met onze collectie sneakers en streetwear. We zien je graag snel weer! 👟🔥

Ga zeker langs !

Echt super personeel erg vriendelijk collectie geweldig zijn vaste klant

5. april 2025

Besvarelse fra Burnedsports

Dankjewel voor je geweldige review! 😊 Fijn dat je zo tevreden bent met ons team en onze collectie. We waarderen je als vaste klant enorm en zien je graag snel weer! 👟🔥

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zelden zo'n goede service gehad

Vandaag met mijn zoontje van 14 naar de winkel geweest voor basketball schoenen. Het is vaak onmogelijk voor hem om schoenen te vinden die passen vanwege zijn smalle platvoeten in maat 46.
Vandaag is het echter gelukt. De basketball specialist is bijna 1,5u bezig geweest met ons om een schoen te vinden die paste. Uiteindelijk is het met behulp van een inlegzooltjes gelukt.
Zelden heb ik zo'n goede service gehad in een winkel. Wij zijn speciaal vanuit Arnhem naar Den Bosch gereden voor deze winkel en het was mij iedere kilometer in de file waard.
Wij komen zeker terug en zullen zoveel mogelijk teamgenoten vertellen van jullie super service!!
Niks dan lof, heel erg bedankt voor jullie hulp!

15. september 2024

Besvarelse fra Burnedsports

Bedankt voor de mooie woorden en prachtige review. We zien jullie graag terug. Het was een genoegen :) Floris, Team Burned

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top service en hele mooie producten

Top service en hele mooie producten. Zelden zo goed en vriendelijk geholpen! Wij komen weer terug!

3. marts 2024

Besvarelse fra Burnedsports

Wat fijn dat je onze hulp zo goed hebt ervaren! Vriendelijkheid staat bij ons inderdaad centraal. We kijken ernaar uit om je weer te zien! 😊👟

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige service en snelle levering in België!

Fijne sneakers besteld. Ik had veel last van mijn achillespees. Goed advies gekregen en de PUMA RSX gekocht. Voor de eerste keer hier besteld bij de winkzel. Schoenen snel geleverd. Verzendproces was duidelijk. Echt een aanrader deze shop.

16. januar 2024

Besvarelse fra Burnedsports

Super dat je tevreden bent! 😊 Fijn om te horen dat ons advies heeft geholpen en dat je zo blij bent met je PUMA RSX. Hopelijk zien we je snel weer! 👟🔥

Basketbal-specialist met toffe winkel

Een toffe winkel gespecialiseerd in basketbal, wat FIJN! Daarnaast hebben ze ook genoeg voor de casual.
Ik zocht serieuze indoor basketbalschoenen en stond open voor hun advies: kijken hoe je voet staat en doet en daar voor jou de goede schoen bij vinden.
Naast dat ze weten waar ze het over hebben zijn ze als medewerkers goed op elkaar ingespeeld (pun intended), erg prettig om te zien.
Ze hadden ook nog eens een aanbieding op hun eigen bijzonder fijne sportsokken, aanrader!
Ik ben echt super goed en met veel geduld geholpen. Tripje naar Den Bosch ZEKER waard!

7. februar 2024

Hee Erik,

Wij leven voor dit soort mooie ervaringen bij ons in de winkel. Super bedankt voor de mooie en eerlijke review. Ik hoop je vaker bij ons te zien. :)

Groetjes,

Floris Team Burned Sports

@burned Den Bosch hier moet je zijn

@burned Den Bosch hier moet je zijn! Super goed advies en zo klantvriendelijk. Top geholpen met de zoektocht naar een paar Nike Jordans 😅.

5. oktober 2023

Besvarelse fra Burnedsports

Hee Lisette, Bedankt voor je positieve review. Hopelijk tot snel :)