Spaanse (kantel)stoel bleek door fout bestelservice weer retour gestuurd, maar door snelle en goede communicatie met Bureaustoelpro.nl is deze alsnog goed aangekomen. Zeer makkelijk in elkaar te zette... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik had een stoel besteld, maar bij het ontvangen van de bestelbon, gezien dat die stoel wat te licht is voor ons. 4 uur gebruik per dag, is wat weinig. Ik heb dan onmiddellijk contact opgenomen om de... Se mere
Virksomheden har svaret
Proces van aankoop, levering en nazorg prima. Verliep gemakkelijk, zonder problemen en levering was snel. Duidelijke communicatie. Stoel zelf ziet er uit conform verwachting, zit wel iets minder dan g... Se mere
Virksomheden har svaret
Op dinsdag 24/03 zou de bureaustoel die ik besteld had opgehaald worden door DPD voor het retourneren. Niemand geweest, na meerdere contactmomenten te hebben gehad tot de dag van vandaag geen DPD op... Se mere
Virksomheden har svaret
Welkom bij bureaustoelpro.nl, een webshop gespecialiseerd in bureaustoelen van de beste kwaliteit voor heel scherpe prijzen. Ons aanbod omvat ergonomische bureaustoelen, kantoorstoelen, bezoekersstoelen, maar ook bureaus en andere kantoormeubelen. We bieden gratis verzending in België en Nederland ongeacht uw bestelling. Neem vlug een kijkje!
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vlotte afhandeling van de bestelling.
Fijne dienst na verkoop !

Besvarelse fra bureaustoelpro
Stoel was redelijk snel geleverd en in goede conditie aangekomen. Makkelijk en snel in elkaar en niet al dat geklooi met honderd schroeven.
De stoel zelf zit lekker en vrij comfortabel en ziet er goed uit.
De enige pet peeve die ik heb is dat de stoel maar 3 standen heeft kwa leuning. Kaarsrecht, relaxed achterover of liggend. Er had net nog een standje tussen kaarsrecht en relaxed achterover moeten zijn.

Besvarelse fra bureaustoelpro
Bureaustoel gekocht, maar helaas niet naar wens. Retour aangevraagd, maar DPD is al drie keer niet op komen dagen op de afgesproken ophaaldatum. Speciaal hiervoor thuis gebleven, maar voor saus dus. Het bedrijf zelf lijkt hier niet veel om te geven en pakt hier geen verantwoording voor “neem maar contact op met DPD”. Bureaustoel staat hier inmiddels al meer dan een maand klaar om opgehaald te worden door DPD en inmiddels is geen nieuwe retourophaaldatum vanuit het bedrijf of DPD afgesproken. Nu maar zelf terugsturen via Post NL, maar het retouradres staat niet vermeld op de website, dus weer een mail hiervoor moeten sturen. Heel gedoe en zeer frustrerend. Klantenservice slecht bereikbaar en neemt geen verantwoordelijkheid. Dit kan en moet écht beter!
UPDATE 12/8/2022
Naar aanleiding van bovenstaande review heeft het bedrijf contact met ons opgenomen. We hebben de bureaustoel inmiddels kunnen retourneren via Post NL en de retourkosten zijn als tegemoetkoming voor de gang van zaken, aan ons vergoed (top!).
Wat wij nog wel steeds jammer vinden van de hele situatie is dat deze goede service pas echt ging lopen nadat wij bovenstaande kritische review hebben geplaatst (passief verantwoordelijkheid pakken). Wat fijner was geweest, is dat het bedrijf dit in de eerste instantie actiever had opgepakt, zodat we bovenstaande review niet eens hadden hoeven schrijven (actief verantwoordelijkheid pakken). Hopelijk zullen zij dit naar de toekomst toe verbeteren.

Besvarelse fra bureaustoelpro
Goede stoel voor een goede prijs. Goede levering.

Besvarelse fra bureaustoelpro
Via de website een mooie stoel kunnen vinden en vanaf het moment van bestelling verliep het prima. Goede service en dito producenten. Ik kan het iedereen aanraden. De stoel is ook prima zelf in mekaar te schroeven.

Besvarelse fra bureaustoelpro
very good chair, I'm very happy with it.
I use to have back pain from my previous chair now it is gone.
Easy to built and very solid!

Besvarelse fra bureaustoelpro
Snelle levering, goede kwaliteit. Alleen wat moeite met het monteren van de rugleuning omdat het rubber lichtelijk was gekrompen (vermoedelijk door hitte in het magazijn)

Besvarelse fra bureaustoelpro
Goede prijs kwaliteit verhouding, makkelijk in elkaar te zetten.

Besvarelse fra bureaustoelpro
Zeer mooie en stevige stoelen, kwaliteitsvolle bekleding. perfecte afwerking.
Snelle en correcte levering, zoals afgesproken.
Goede communicatie.
Alles naar wens.

Besvarelse fra bureaustoelpro
Eindelijk mij zelf maar eens verwend met een wat luxere bureaustoel dan degene die ik hiervoor kocht en vanwege mijn gewicht al naar een jaar moest vervangen.
De keuze is gevallen op de ergonomische stoel model Santos met een fraaie groen gaasbekleding.
Tot op heden nog geen spijt van gehad.
De bestelling ging vrij vlot en de montage was een makkie.
Een aanrader!!

Besvarelse fra bureaustoelpro
Bureaustoel op tijd geleverd en eenvoudig te monteren

Besvarelse fra bureaustoelpro
Klantenservice is top. Zeer behulpzaam, snel en goed bereikbaar, ... Helemaal ok.

Besvarelse fra bureaustoelpro
snelle afhandeling en vlugge bestelling van een zeer kwalitatief product over de ganse lijn tevreden

Besvarelse fra bureaustoelpro
Alles in orde, bestelling werd snel geleverd (3 dagen). In elkaar zetten was ook op 5 minuten in orde.
Kwaliteit en comfort is ook in orde (na een paar dagen testen).
Bureaustoel MILO gekocht.

Besvarelse fra bureaustoelpro
Bureaustoel was snel bezorgd en makkelijk in elkaar te zetten. De mogelijkheden om hem af te stellen waren wel een beetje matig, voor een stoel die ergonomisch is. Maar in de praktijk heb ik nergens last van, ook niet als ik er de hele dag in zit.

Besvarelse fra bureaustoelpro
Ik heb twee bureaustoelen van het type KANSAS gekocht bij bureaustoelpro. Wel spannend om zonder uitproberen zo'n dure stoel online te kopen, maar het resultaat is zonder meer uitstekend. De stoel zit heerlijk comfortabel, ook als je er langere tijd op doorbrengt. De doos kwam aan in een beschadigde verpakking. Toen de stoel gemonteerd was zag ik dat het kunstleer op de rechter armleuning beschadigd was. Ik kon niet meer nagaan of die schade was ontstaan tijdens het transport of door mijzelf tijdens de montage. Met deze omschrijving heb ik mij gericht tot de klantenservice van bureaustoelpro en direct de volgende dag al kreeg ik bericht dat er een nieuwe armleuning zou worden nageleverd. Na ontvangst van de leuning heb ik deze gelijk gemonteerd en kan ik nu volop genieten van dit mooie product. Bedankt voor de prima service.

Besvarelse fra bureaustoelpro
Zeer tevreden! Snelle levering en zeer net contact! Er was 1 beschermkap van de cilinder van de stoel defect bij levering, dit gemeld en binnen no time een nieuw reserve deel ontvangen, ik zeg perfecte service. Tevens ook telefonische nazorg om te vragen of alles naar wens is geweest!

Besvarelse fra bureaustoelpro
Ik vond alles top , zowel de levering als de kwaliteit van de stoel. Uitstekend