bureaustoelpro Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Spaanse (kantel)stoel bleek door fout bestelservice weer retour gestuurd, maar door snelle en goede communicatie met Bureaustoelpro.nl is deze alsnog goed aangekomen. Zeer makkelijk in elkaar te zette... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een stoel besteld, maar bij het ontvangen van de bestelbon, gezien dat die stoel wat te licht is voor ons. 4 uur gebruik per dag, is wat weinig. Ik heb dan onmiddellijk contact opgenomen om de... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Proces van aankoop, levering en nazorg prima. Verliep gemakkelijk, zonder problemen en levering was snel. Duidelijke communicatie. Stoel zelf ziet er uit conform verwachting, zit wel iets minder dan g... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Op dinsdag 24/03 zou de bureaustoel die ik besteld had opgehaald worden door DPD voor het retourneren. Niemand geweest, na meerdere contactmomenten te hebben gehad tot de dag van vandaag geen DPD op... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kontormøbelforretning
  2. Møbelforretning
  3. Sofabutik

Skrevet af virksomheden

Welkom bij bureaustoelpro.nl, een webshop gespecialiseerd in bureaustoelen van de beste kwaliteit voor heel scherpe prijzen. Ons aanbod omvat ergonomische bureaustoelen, kantoorstoelen, bezoekersstoelen, maar ook bureaus en andere kantoormeubelen. We bieden gratis verzending in België en Nederland ongeacht uw bestelling. Neem vlug een kijkje!

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

29 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer ontevreden over de bestel en bezorgwijze

Een week geleden bureaustoel besteld. Na 1 dag al moeten bellen omdat ik geen bevestiging kreeg. Nu na een week gemaild want telf. niet te bereiken. Nog niets gehoord. Zeggen ze we wachten op je telefoonnummer. Hebben ze nooit laten weten. Zeggen dat telefoonnummer nodig is voor verzending. Dat is onzin. Anderen versturen ook zonder telefoonnummer. En mijn nummer is niet waar het bezorgd moet worden. Dus bestelling geannuleerd. Moet 10 dagen wachten tot het terug betaald is. Moest zelf wel gelijk betalen. Dat is met 5 min. Gebeurd. Ben benieuwd hoe het afloopt.

2. august 2023

Slechtste service ever

Slechtste service ever! Levering is snel dat wel, maar wij wilden de stoel terug sturen omdat de verhoudingen niet kloppen. Terug sturen kost 50,- en ze laten je de hele dag thuis wachten om de stoel op te laten halen en komen vervolgens Niet. Ik ben al 3 weken bezig die stoel hier weg te krijgen, ze zijn telefonisch niet bereikbaar en beloofden mij nu via internet een retour label en daarna radio stilte. Ik zou ten zeerste afraden om hier een stoel te bestellen! Heel jammer dat ze zo hun naam verpesten, als ze dit gewoon netjes zouden afhandelen zou ik ze wel hebben aangeraden.

5. juli 2023

Besvarelse fra bureaustoelpro

Hallo Meike, het spijt ons dat u enige vertraging ondervond met het retourlabel. We hebben het euvel ondertussen kunnen oplossen en helpen u graag verder indien er nog vragen zijn! Vriendelijke groeten van het bureaustoelpro-team!

Het zijn dieven

Het zijn dieven. 1 korting actie 360 euro betaald voor een stoel die ik 2 dagen later vind voor 220 euro bij bol.com zonder korting.

Ik weiger het pakket is niet eens bij mij aan de deur geweest, krijg na een week een terug betaling en houden ze 29 euro kosten in wat niet mag volgens de EU WETGEVING, maar daar hebben ze schijt aan. En staat die ook niet op hun website, Zoek op stoel merk CLP en dan vind je een hoop van hun stoelen terug voor minder dan de helft van de prijs.

Zelfs op hun eigen website onder algemene voorwaarden staat dat het EU-recht dat ze geen kosten in rekening brengen, echter pakken ze toch 29 euro af. BESTE IS nog verzending was gratis dus zou dit niet eens mogelijk moeten zijn

NOG MAALS DOE GEEN ZAKEN MET DEZE PARTIJ

20. juli 2023

Comfortabele stoel, makkelijk verstelbaar

Deze stoel is zeer comfortabel en goed verstelbaar. Met de instructies was het makkellijk om in elkaar te zetten. Service en levering uitstekend

2. juli 2023

Besvarelse fra bureaustoelpro

Hallo Sandy, bedankt voor de positieve feedback en uw ervaring online te delen. Vriendelijke groeten van het hele bureaustoelpro team!

Ergonomische bureaustoel

Duidelijke omschrijving van het product op de website, goede communicatie en afspraken worden correct nagekomen. Het product voldoet aan de verwachtingen en is van uitstekende kwaliteit. Het is bijv. geen lichtgewicht stoeltje, maar er zijn goede en zwaardere materialen gebruikt. Met de bijgeleverde instructies zet je de stoel gemakkelijk in elkaar (de meeste onderdelen worden toch ook kant en klaar geleverd).

21. juli 2023

Deskundig en betrouwbaar

Zeer snel met reageren op vragen en zeer correct bedrijf

19. maj 2023

Besvarelse fra bureaustoelpro

Hallo Arno, bedankt voor de feedback. De tevredenheid van onze klanten is voor ons de beste referentie. Bedankt voor uw tijd en vertrouwen! Vriendelijke groeten van het Bureaustoelpro-Team

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

mooie website vriendelijke mensen slecht product

mooie website, snel bezorgt, vriendelijke mensen alleen wat opdringerig voor een review.
slechte kwalitijd stoel vijzen komen steeds los armrusten leden volledig kapot na een jaar, houd niet recht genoeg voor comfortabel aan een bureau te werken, lift zakt steeds.

22. april 2023

Besvarelse fra bureaustoelpro

Hallo Pieter, het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt met uw bureaustoel. Uw product heeft een garantie van 2 jaar dus u kan ons van eventuele defecten altijd per mail informeren. Wij zoeken dan met plezier een passende oplossing voor u. Vriendelijke groeten van het bureaustoelpro-team!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima webwinkel, absurd slechte service!!

De webstie was duidelijk en intuïtief, het vinden van de juiste stoel was geen enkel probleem.

Dat was 6 maanden geleden.

Sindsdien is het kussen van de rechter armleuning volledig ingezakt, maar wel vervangen.

Een paar weken later brak de linker armleuning. Ik gebruik de leuningen om op te leunen bij het opstaan en gaan zitten en tijdens het zitten, maar dat was volgens het bedrijf "oneigenlijk gebruik" waardoor deze schade niet hersteld wordt. Oneigenlijk gebruik valt "buiten de garantie". Want wie gebruikt er nou een leuning om op te leunen?

Volkomen absurd natuurlijk.

Ik ga hier niet nog een keer bestellen en advisser iedereen om hier niet te bestellen!!

21. februar 2023

Besvarelse fra bureaustoelpro

Hallo Willem, bedankt voor de feedback. De tevredenheid van onze klanten is voor ons de beste referentie. Bedankt voor uw tijd en vertrouwen! Vriendelijke groeten van het Bureaustoelpro-Team

zalige stoel

de massagestoel besteld was binnen de week geleverd wat echt mooi is het is ook een mooie kwaliteit de massage functie is wel wat minder het trilt alleen maar doet wel echt deugd ben er echt tevreden van

30. marts 2023
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Matige kwaliteit

De bureaustoel is van matige kwaliteit. Deze kostte mij 362 euro maar is gemaakt van veel plastic onderdelen. De zitting is goed, maar de rug schuift van links naar rechts. de bouten komen telkens los, heb deze proberen vaster te krijgen met O-ringetjes maar zelfs dan nog schuift ie heen en weer. De boringen zijn gewoon heel slecht geplaatst en er zit te veel speling op de gaten waardoor deze kan bewegen. Ook de armleuningen hangen er heel onstabiel bij en zorgen daardoor voor een onstabiel geheel. Ik heb deze er dan maar afgelaten. Ook de schroeven zijn van matige kwaliteit, na 1 keertje vast, los en vastschroeven begint de bitvorm al te vervormen.
Er stonden op het kunstleer bij aankomst wat krassen maar ik koop de stoel vooral voor functionaliteit.
Daar ik dringend een stoel nodig had, ga ik hem niet terugsturen maar ik heb mijn lesje geleerd. Ik ga volgende keer wel naar een fysieke winkel waar ik eerst kan zien wat ik koop.
Ook al lijkt het of de stoel komt uit Duitsland, denk ik dat deze daar gewoon gepasseerd is om de handleiding erin te duwen en dat de oorspronkelijke productiesite china is. De kwaliteit is echt navenant.
De medewerkers die ik voor aankoop spraken waren wel heel behulpzaam om het verschil tussen de modellen uit te leggen.
De verzending was ook prima en zeer snel.

You get what you pay for...

27. marts 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

snelle levering en vragen worden snel…

snelle levering en vragen worden snel beantwoord

17. marts 2023

Besvarelse fra bureaustoelpro

Hallo Nicole, bedankt voor de positieve feedback en uw ervaring online te delen. Vriendelijke groeten van het hele bureaustoelpro team!

Stoel is kapot geklapt

Stoel is kapot geklapt waarbij ik schade heb opgelopen , Hierbij aangegeven dat ik minimaal een nieuwe stoel wil . we zijn nu 3 weken verder en nog steeds niks.

DRAMATISCH BEGIN NIET AAN DIT BEDRIJF

16. marts 2023

Besvarelse fra bureaustoelpro

Hallo Lorenzo, gisteren heeft van ons de nodige wisselstukken ontvangen, 2 weken nadat u ons contacteerde vanwege enkele logistiek problemen bij het transport bedrijf zoals wij u ook aangaven. Alvast onze excuses voor de lichte vertraging. Indien u nog vragen zou hebben staan wij altijd voor u klaar. Vriendelijke groeten van het bureaustoelpro-team!

Prima stoel

Makkelijke bestelling, snelle levering.
Duidelijke beschrijving makkelijk te monteren. Stoel voldoet prima.
Alles goed instelbaar

9. marts 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekende bureaustoel, communicatie en levering

Uitstekende communicatie en levering. Bureaustoel is erg comfortabel en was eenvoudig te monteren!

7. marts 2023

Besvarelse fra bureaustoelpro

Hallo Wouter, bedankt voor de positieve feedback en uw ervaring online te delen. Het doet ons veel plezier te horen dat u tevreden bent met de LAMBO. Vriendelijke groeten van het hele bureaustoelpro team!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijne bureau stoel

Ik heb duidelijk advies gekregen voor de juiste stoel en kon kiezen uit meerdere betaalbare opties. Levering was wel als bouwpakket, montage ging via tekening, helaas geen uitgebreide beschrijving montage ging toch wel vrij snel. Ik ben zeer tevreden met de stoel, zit zeer comfortabel.

7. marts 2023

Besvarelse fra bureaustoelpro

Hallo Ida, bedankt voor de feedback. De tevredenheid van onze klanten is voor ons de beste referentie. Bedankt voor uw tijd en vertrouwen! Vriendelijke groeten van het Bureaustoelpro-Team

Snelle levering.

Snelle levering.
minpunt was wel dat er een moer in de zitting scheef stond waardoor een armleuning niet goed bevestigd kon worden.
Na overleg met de support afdeling was er echter binnen een week een nieuwe zitting geleverd.

Mijn eindconclusie is dan ook snel en goede service.

27. december 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Is een super kwaliteits en aangename…

Is een super kwaliteits en aangename Bureaustoel, ondersteunt prima je rug

17. februar 2023

Besvarelse fra bureaustoelpro

Hallo Filip, fijn te horen dat de NOVA aan uw verwachtingen voldoet. Bedankt voor uw tijd en vertrouwen! Vriendelijke groeten van het hele bureaustoelpro team!