Gasveer van mijn bureaustoel is defect na 3,5 jaar. De te verwachten levensduur van een gasveer is minimaal 5 jaar: ligt tussen de 5 en 10 jaar. Bureaustoel Pro geeft aan dat ze 2 jaar fabrieksgaranti... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Spaanse (kantel)stoel bleek door fout bestelservice weer retour gestuurd, maar door snelle en goede communicatie met Bureaustoelpro.nl is deze alsnog goed aangekomen. Zeer makkelijk in elkaar te zette... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik had een stoel besteld, maar bij het ontvangen van de bestelbon, gezien dat die stoel wat te licht is voor ons. 4 uur gebruik per dag, is wat weinig. Ik heb dan onmiddellijk contact opgenomen om de... Se mere
Virksomheden har svaret
Proces van aankoop, levering en nazorg prima. Verliep gemakkelijk, zonder problemen en levering was snel. Duidelijke communicatie. Stoel zelf ziet er uit conform verwachting, zit wel iets minder dan g... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Welkom bij bureaustoelpro.nl, een webshop gespecialiseerd in bureaustoelen van de beste kwaliteit voor heel scherpe prijzen. Ons aanbod omvat ergonomische bureaustoelen, kantoorstoelen, bezoekersstoelen, maar ook bureaus en andere kantoormeubelen. We bieden gratis verzending in België en Nederland ongeacht uw bestelling. Neem vlug een kijkje!
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Topservice
Ik had mijn bestelling geplaatst en het kwam keurig op tijd binnen.
Duidelijke site
Duidelijke site, bestelling vlot verlopen, bezorging duidelijk aangegeven

Mooie prijs
Mooie prijs, goede kwaliteit en snel geleverd. Ik ben een tevreden klant!

Een stoel gekocht voor 300 euro
Een stoel gekocht voor 300 euro, na 1 maand zat ik al op de metalen buizen zo slecht was de zitting... dit aangegeven en we kregen een nieuwe zitting na een half jaar...maar ook deze zitting was net zo slecht.....gewoon een super slecht stoel van 300 ...dus wij kopen hier nooit meer wat...wat was dit een vreselijke miskoop zeg...voor 300 euro hadden wel wat kwaliteit verwacht.

Besvarelse fra bureaustoelpro
Zitcomfort aan een faire prijs
Al langer zocht ik een degelijke stoel om de werkhouding op kantoor te verbeteren. Tot ik deze vond bij Bureaustoelpro.nl.
Na bestelling was er een duidelijke opvolging van transport en levering. En de te monteren stoel was netjes en veilig verpakt. De montage-instructies waren duidelijk en de bureaustoel was dan ook snel functioneel.
Het zitcomfort ervaar ik intussen als een luxe als ik langere tijd aan mijn foto's dien te werken. En dat voor een faire prijs - meer kan je niet vragen...

Goede ervaring met bureaustoelpro.nl
Communicatie over de bestelling is uitstekend. Bureaustoel werd rechtstreeks door de fabrikant in Spanje verzonden en daar word je keurig van op de hoogte gehouden. Levering is binnen de beloofde termijn en de bureaustoel is makkelijk en snel in elkaar te zetten met behulp van een zeer duidelijke instructie.
Over hoe de stoel zich houdt op lange termijn valt natuurlijk nog niets te zeggen maar ik heb er alle vertrouwen in. Aanrader!
Fijne stoel
Snelle levering, netjes verpakt, goede lendesteun in stoel.
Alles eenvoudig geregeld zoals het…
Alles eenvoudig geregeld zoals het hoort. Betrouwbare handelaar.
Snelle en vlekkeloze levering uit…
Snelle en vlekkeloze levering uit Spanje.
Omdat de levering bedoeld was voor mijn bedrijf hoefde ik geen BTW te betalen!
Fast delivery
+ korte levertijd
+ goed verpakt
+ goede prijs
- track & trace code werkte niet
- niet duidelijk dat de bureaustoel vanuit Spanje werd verzonden

Besvarelse fra bureaustoelpro
Snelle levering, duidelijke informatie op de website over specificatie van de stoel. Kwaliteit lijkt zeer goed in orde. Prima bureaustoel voor een goede prijs.

Een aanrader
Stevig verpakt
Duidelijke montage instructies
Comfortabele stoel, zijn geld meer dan waard

Stoel Glen,
Stoel Glen,
Miskoop, stoel was scheef ik heb hem zelf recht gemaakt door uit te vullen aan een zijde. Verder vind ik dat er veel beweging in de overgang van de veer zit. De hoge van comfort mis ik ook, zeker in de armleuningen daar zit nu al een kuil en zijn al hard door gebruik. En dan eigenlijk het begin stap 6 van de instructies is niet alleen te doen, daar staat toch wel erg veel spanning op het geheel om de armleuningen normaal te kunnen monteren. Al met al een hoop geld voor een relatief goedkopen stoel naar mijn mening.
Johan Juffermans

Besvarelse fra bureaustoelpro
Heb deze stoel nu ruime tijd getest en…
Heb deze stoel nu ruime tijd getest en het is hands down de beste stoel die ik ooit heb gehad. Je kan er lang comfortabel op zitten.

Besvarelse fra bureaustoelpro
De bureaustoel biedt wat hij beloofd.
Bestellen ging gemakkelijk. Heeft wel even geduurd tot hij geleverd werd. Het in elkaarzetten was een fluitje van een cent. Ik gebruik deze bureaustoel nu reeds meerdere maanden en ben er ontzettend tevreden over.
Hij past heel goed bij mijn bureauinterieur. Vooral de ondersteuning in de rug vind ik zeer prettig.

Bureaustoelwielen snel geleverd
De bureaustoelwielen die ik besteld had zijn snel geleverd en het vervangen ging probleemloos.

Prima prijs/kwaliteit verhouding
Een prima bureaustoel gezien de prijs. Hij zit goed, en is voor een persoon met 2 linker handen zoals mij, prima in elkaar te krijgen. Ook het contact over andere onderpootjes heeft bureaustoelpro.nl goed opgelost.

Besvarelse fra bureaustoelpro
snelle levering nieuw onderdeel na probleem
Na iets van 9 maanden ging de hoofdsteun iedere keer zakken. Ik heb ze 1 mailtje verzonden en na een uurtje !! al gelijk een reactie. Er wordt zonder moeilijk te doen gelijk een hele nieuwe hoofdsteun verzonden. TOP service dus !

Besvarelse fra bureaustoelpro
Læs mere om andre typer anmeldelser.