Kæmpe tak til BUPL Nordsjælland for at rådgive, guide og forhandle mig ud af et arbejdsforhold, hvor jeg har været urimeligt behandlet. Jeg havde helt sikkert ikke fået (så god) en aftale uden jeres k... Se mere

Jeg fraråder klart at melde sig ind i BUPL. Jeg blev talt ned til og mødt med en nedladende tone, hvilket gjorde kontakten ubehagelig. Man betaler over 1000 kr. om måneden for medlemskab, men de re... Se mere

snakker og der sker ikke noget . Varetager ikke medlemmer interesse .Det lyder sig i deres fine tekst. Jeg har været medlem af BP i 30 år og nu melder jeg ud. Og må se tilbage til en utrolig svag f... Se mere

2,3

Under middel

BUPL ødelagde min lønforhandling

BUPL ødelagde min lønforhandling. Jeg klagede til den ansvarlige fra BUPL og fik mildest talt et provokerende svar retur. Jeg har været medlem i 1½ år og har søgt simpel hjælp 2 gange, og er blevet skuffet hvergang. Utvivlsomt den ringeste fagforening jeg har oplevet, og spild af mine penge.
Efter 8 år i 3F med stor succes, er fagforeningernes virke komme til skamme, efter mit møde med BUPL. Ingen skal forhandle min løn, med BUPL's kompetencer, derfor har jeg opsagt mit medlemsskab.

27. december 2022

Mistillid og nedladenhed er tak for 25 års arbejde

Jeg har været uddannet i over 25 år, altid arbejdet med glæde og betalt til bupl. Så flytter jeg pga min mands arbejde og skal melde mig ledig. Jeg er i fuld gang med min jobsøgning da jeg glæder mig til at komme igang igen. Så bryder jeg mig absolut ikke om den tone jeg bliver mødt med fra den fagforening jeg troede var til for mig. På min første ledighedsdag, bliver jeg ringet op og talt til i en nedladende tone!. Det skinner igennem at jeg skal møde op til deres møder og søge job (jeg laver ikke andet, desværre er der 300 km til det job jeg med sorg forlod). Til gengæld er de meget ufleksible i forhold til at afholde møder. Det værste er den tone der bliver talt til mig i. Jeg bryder mig ikke om at blive talt ned til, og bliver faktisk virkelig vred og ked af det. Jeg troede min fagforening var til for mig, og forventer ikke at blive mødt med mistillid efter 25 dejlige år i faget.

16. juni 2022

Vælg ikke BUPL som a-kasse/fagforening.

Vælg ikke BUPL som a-kasse/fagforening.

De hjælper ikke når man har brug for det. Og når man har brug for hjælp, skal man lave deres arbejde for dem.

Var på et tidspunkt nød til at skrive til BUPL’s direktør, før der skete noget i min sag.

Nu hvor jeg så har skiftet fagforening, har de svært ved at få mine oplysninger af BUPL.

Så lad vær med at meld jer ind i BUPL, hvis man vil have en god fagforening

14. juni 2022

Min kære hustru er medlem af Bupl

Min kære hustru er medlem af Bupl, hvilket sådan set er fint nok.

Men vi bliver ved med at modtage fagbladet Børn og Unge, selvom jeg af flere omgange har prøvet at framelde det.
Jeg har ikke kunne finde nogen frameldelsesmulighed på deres hjemmeside, men jeg har både sendt en mail til Bupl og til redaktionen. Men her et års tid efter får vi stadig Børn og Unge i postkassen.
Det er det sygeste ressourcespil da det bare ender i skraldespanden.

27. april 2022

Dere manglende evne samt lyst til at…

Dere manglende evne samt lyst til at kæmpe pædagogernes sag er en SKÆNDSEL.
Vi krummer tæer på jeres vegne,- især når man betaler de dyre medlemskab ud af den SØLLE løn i på ingen måder kæmper for, som vi i årtier skal affinde os med!! I VRØVLER LIDT PÅ TV,- Så har i fået lidt FAME, og reklame i ny og næ. Men i kæmper ingens kampe i det virkelige liv. Vi drukner i elendig økonomi, overbelastning, og slave vilkår - alt imens i hamstre til jer og alt imens i alle vil have JERES egne børn passet så i kan tjene de fede løn..

Uværdig fagforening på lige fod med FOA/LFS!!
Grådige møg egoister. Vil ikke anbefale dem TIL EN FJENDE. Selv Det faglige hus, som ikke har den tætte relation til pædagoger giver bedre behandling.

20. april 2022

Doven fagforening

Doven fagforening. De reklamere med de gerne vil hjælpe med forskellige ting men de gider sku ikke når det kommer til stykket. Det ikke for sjov man betaler mange penge til dem hver måned - så må de sku også hjælpe.

7. januar 2022

Nedladende og inkompetent betjening

Nedladende og inkompetent betjening. Taler ned til en snarere end at give den hjælp, man som kunde har brug for. Vender ikke tilbage til en som de lover. Svært at komme igennem til dem.
Fik ikke andet ud af at ringe til dem, end at spilde min tid, og en oplevelse af at blive talt ned til. Fik ingen svar på mine spørgsmål, eller på nogen måde blev jeg klogere på min situation. Rigtig dårlig service!

29. juni 2021

Svære at få fat i, kedelig service

Svære at få fat i, elendige selvbetjeningssider og hører ikke fra sig/yder ingen hjælp ift. ens behov som medlem. At der heller ikke er styr på tingene, det der kommunikeres overholdes ikke, trækker også ned. Flabet og til tider nedadtalende.

7. april 2021

En A-kasse med ufaglige og ikke mindst…

En A-kasse med ufaglige og ikke mindst inkompetente medarbejder som ikke har forstand på deres eget IT system eller har en gyldig oversigt over deres eget personale. Som færdiguddannet, med en forventning om en A-kasse som favner det pædagogiske arbejde og omtaler sig selv som en a-kasse som er parat til at hjælpe nyuddannede er jeg målløs.
Jeg har nu i flere måneder forsøgt at indgå i dialog med a-kassen, blevet opkrævet betaling som er resultat af en medarbejder fejl, samt talt med medarbejder som på ingen områder har kunne være behjælpelige med situationen, og bare sendt en videre til den næste medarbejder. Jeg har nu efter lang tid betalt den pågældende regning, da jeg ikke magter kampen længere, hvilket også er resulteret i at jeg er blevet annulleret i ny a-kasse. Jeg synes det er respektløst over for jeres medlemmer, og jeg vil aldrig anbefale jer videre. Tag og få styr på jeres arbejde, jeres IT-systemer og ikke mindst at i har kvalificerede medarbejder. Skam jer.

28. januar 2021

Hej jeg synes en a kasse burde hjælpe…

Hej jeg synes en a kasse burde hjælpe sine medlemmer når hele Danmark er i en krise tid. Og når man prøver at melde sig ud svare de ikke mails og trækker deres kontingent til deres egen fordel.
Jeg tænker man kunne være fleksibel og hjælpe folk ,og ikke holde stift på regler når hele samfundet ikke er som det plejer. Jeg er meget skuffet efter 24 års medlemskab i Bupl at jeg må indse der ikke er medmenneskelighed .I et fag der ovenikøbet handler om empati.

1. april 2020

Har i lang tid prøvet at melde mig ud.

Har i lang tid prøvet at melde mig ud.
Dette er sket både ved mail, telefonisk henvendelse og ad kontaktformular.
De er ikke til at komme i kontakt med og ringer eller skriver ikke tilbage.
Jeg vil ikke anbefale BUPL hvis man kan lide kontakt med sin fagforening.

1. juli 2019

Jeg er normalt ikke til at skrive…

Jeg er normalt ikke til at skrive anmeldelser, men jeg føler mig magtesløs og frustreret. Jeg har prøvet at skrive til a-kassen, men uden reaktion fra deres side. Jeg skriver dog altid for også at have noget på skrift.

Jeg har af flere omgange haft problemer med a-kassen, som har kostet sved og tårer. De sidste 6 måneder - HVER måned - har jeg haft problemer med udbetalingen af mine dagpenge. De første 5 måneder blev jeg hver måned trukket for en karensdag. Sidste måned havde en venlig medarbejder holdt særligt øje med min udbetaling og jeg undgik at blive trukket. Til gengæld kom dagpengene en dag for sent pga. en anden fejl og da de så kommer, kører de med en forkert sats. Jeg oplyser om dette og ca. En uge senere kommer en mindre regulering. Jeg undrer mig over beløbet og kontakter BUPL - igen! De har så nu lavet deres egen sats til mig. Om jeg begriber, hvad der sker!! Jeg er fuldtidsforsikret og hører under samme sats som lige præcis alle andre fuldtidsforsikrede i Dk!! Som jeg i øvrigt har gjort i de 6 år jeg har været medlem! Nu er måneden snart gået og den rette regulering er stadig ikke sket. Jeg ville ønske jeg kunne give min a-kasse en god anmeldelse, men de har ikke ført til andet end rod!
Jeg ved ikke, hvad de har gang i, men noget fungerer tydeligvis slet ikke. IT systemet får ofte skylden, men hvorfor så ikke sætte ind der!!

Man skal selv være meget opmærksom på sine ubetalingsspecifikationer. Og sker der fejl, kan man desværre være nødt til at kontakte dem ofte.

Nogle af medarbejderne virker venlige, men jeg er ked af at, der ikke er mere handling bag ordene. Der må være en med et overordnet ansvar, der har tabt overblikket. Desværre hører jeg heller intet godt om BUPL fra andre omkring mig. Selv på jobcentret har jeg oplevet sagsbehandlere ryste på hovedet når de har hørt “BUPL”. Det er virkelig trist.

27. februar 2019

Den mest unfair behandling

Den mest unfair behandling! De er simpelthen ikke ude efter andet end folks penge, uden at hjælpe dem. Det er som om de sidder og holder øje med de mindste fejl man begår for at fratage deres kunder dagpenge. Jeg har været aktivt søgende og gjort alt hvad de bad mig om, og pga en lillebitte misforståelse har de frataget mig mine dagpenge uden en advarsel, eller påmindelse. Jeg har gjort alt det der skulle gøres, men misforstået en lille ting så nu skal jeg arbejde 300 timer for at genoptjene dagpenge ret. Jeg er desuden næsten 6 måneder henne i min graviditet og sjovt nok har bupl været efter mig lige siden de fandt ud af jeg er gravid, ja for hvorfor skulle de ville betale en gravid kvinde dagpenge når de ved hendes chancer ikke er store for at finde job. ja, ingen penge, intet job og de forlanger stadig at jeg skal betale dem hver måned. en a kasse er en forsikring, og det er bupl i hvertfald ikke! de er på ingen måde hjælpende, eller støttende eller forstående ift at finde job, som en a kasse burde. og slet ikke overfor deres gravide kunder. jeg føler mig som et skrald der er blevet smidt væk uden at have gjort en sk*d galt!

10. januar 2019

Laver alt for tit fejl mht

Laver alt for tit fejl mht. udbetaling.

Når man så ringer ind - og typisk sidder i kø - er det Min oplevelse, at det afhænger af hvem man får fat i når man ringer ind - altså om man får løst sit problem.

2. november 2018

KAN IKKE BRUGES TIL EN S***

KAN IKKE BRUGES TIL EN S***! SKOD! NASSERE! EGOISTER! Orker ikke at skrive min historie, da I alligevel ikke vil hjælpe jeres medlemmer og derfor ikke længere er min tid værd - men jeg vælger stadig at skrive en meget kort vesion af historien for alle andres skyld, som skulle være interesseret: Bupl lod mig stå uden penge i over en hel måned, da de ikke gad hjælpe mig på trods af at jeg havde alle mine papirer i orden - de skulle bare læse dem og guide/hjælpe mig, men de gad ikke engang at læse noget som helst! Det endte heldigvis med at min chef var human, og fik ordnet det da hun godt kunne se at jeg ikke havde lavet nogle fejl, som skulle forårsage ingen løn!

I ER DOVNE og I ville kun vælge de nemme veje for jer selv, og på trods af at jeg har snakket med flere fra Bupl, så har I alle lukket af for at yde nogen former for hjælp! I er midelst talt UBRUGELIGE!

9. oktober 2018

Er dette din virksomhed?