Jeg besøgte Buledoktor i Skovlunde, her blev jeg mødt med smil og meget hjælpsom personale. Jeg har lige anskaffet en Mercedes W124 230E veteranbil, hvor førerdøren ikke var justere korrekt, utæt f... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Kosmetisk/kunstnerisk udjævning eller fjernelse af deformationer af karosseridele samt behandling af buler og ridser til der opnås det originale (fabriksnye) udseende igen. Ved at anvende amerikanske teknologier kan vores erfarne bilmekanikere give din bil, motorcykel mm. sit originale udseende tilbage. Vi ordner alt fra "bilkabulen" (småskader og skrammer) til store opgaver.
Mileparken 16, 2740, Skovlunde, Danmark
- 50 19 16 88
- info@buledoktor.dk
- www.buledoktor.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Det tager typisk over 1 måned at svare
Jeg fik lavet en bule jeg havde fået i…
Jeg fik lavet en bule jeg havde fået i taget på bilen. Det kan man slet ikke se mere. De er meget prof og dygtige. Personalet er meget søde og go kaffe de har, mens man venter.
Professionel og positiv oplevelse 😊
Buledoktor har været enormt hurtige og meget venlige i alt de har leveret. Både på e-mail og i butikken. Hjælpen jeg fik var professionel af både reparatøren og sekretæren. De får mine varmeste anbefalinger :-)
Jeg havde en rigtig god oplevelse med…
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Buledoktor. Et meget flinkt og professionelt personale, og bulen forsvandt til en rigtig fin pris! Kan varmt anbefales..
Rigtig sødt personale og god service
Rigtig sødt personale og god service. 😄 Lækre lokaler med god kaffe, hvis man som mig skulle vente 1,5 time på min bil blev gjort fint
Imponerende arbejde
5. kvarter så var en bule i taget fixet fuldstændig uden spor. Prisen på 1500 er samtidig halvdelen af selvrisikoen på forsikringen.
Hurtig og venlig betjening.
Alt i alt meget imponerende!
Top professionelle og super imødekommende
Buledoktor vender hurtigt tilbage på henvendelse mht tilbud og booking af aftale. Men velkomsten når man ankommer er helt i top.
Teamet tjekker bulen ved ankomst og følger dig ind i loungen, hvor der er mulighed for at arbejde eller slappe af imens opgaven udføres (tog unde 1 time). Efterfølgende følges du ud til bilen igen og udbedringen gennemgås, så de er sikre på at du er fuldt tilfreds før du kører derfra.
Professionelt arbejde og super service
Hvis du har buler i bilen, kan du forvente god service og professionelt arbejde, de kan deres håndværk 110%.
Kontaktede buledoktor kl. 14 via telefon og mail og fik en god pris. Samme dag kl.16 var bilen klar og uden den grimme bule i taget, som havde irriteret mig et stykke tid.
Super service.
Super service.
Kort fortalt
Dum bule samt ridser. Aftalen var bulen skulle laves. Da jeg henter bilen har de også fjernet ridserne.
god service
Har aldrig haft så god service som hos buledoktoren det kan kun anbefales så derfor fuldt hus herfra og mange tak til Buledoktor teamet
Mvh jackie
Godt arbejde!
Fik en skarp bule i min Audi A5 som de…
Fik en skarp bule i min Audi A5 som de fik rettet ud på under 2 timer. Det blev poleret og til en meget god pris.
Enestående arbejde!!
Intet mindre end et fantastisk sted
Intet mindre end et fantastisk sted. Havde fået en bilkabule og den der havde lavet den var rendt fra den. Kørte ind til buledoktoren for at få et tilbud, og fik en tid en anden dag.
Da dagen var kommet kom jeg derind og 1 1/2 time efter kørte jeg der fra, med en dør hvor man slet ikke kunne se at der havde været en bule.
Genialt.
Genialt.. Intet mindre..
Kom for et tilbud og kørte 1 time og 15 minutter senere derfra med en fejlfri bil.. Imponeret..
Meget Professionelt og godt arbejde
Nemt og hurtigt :-)
Nemt og hurtigt, fik repareret en mindre bule samt en ridse på en times tid :-)
Jeg har brugt Buledoktor ved…
Jeg har brugt Buledoktor ved tilbagelevering af alle mine fire leasing biler. Det har indtil videre sparet mig for mindst 25.000,- kroner.
100% professionel service
Jeg havde en lille bule. Det blev repareret i løbet af 2 timer. Bilen blev returneret som nyt. Venlig og ærlig service.
Fik lavet 2 buler og må sige at jeg er…
Fik lavet 2 buler og må sige at jeg er overrasket over resultatet da begge buler var oprettet så effektivt at de på ingen måde kunne ses bagefter, Buledoktor.dk
kan i den grad anbefales👍👌
Super service, hurtig respons og god udført arbejde.
Havde en 25 cm lang bule i kølerhjelmen på min Mercedes… kan overhovedet ikke se hvor den havde været efter arbejdet var udført.