Buledoktor Anmeldelser 519

4,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 79 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for at være imødekommende, hjælpsomme og professionelle, hvilket skaber en behagelig atmosfære under besøget. Mange fremhæver den hurtige og effektive service, hvor biler ofte er klar på kort tid, og resultatet beskrives som perfekt, hvor skader er usynlige efter reparationen. Derudover sætter mange pris på ekstra services som gratis lånebil og at bilen returneres vasket og støvsuget. Dog oplevede nogle kunder problemer med kommunikationen, især vedrørende forsinkelser eller manglende opdateringer om bilens status. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med den udførte reparation, hvor resultatet ikke levede op til forventningerne, eller der opstod nye skader under værkstedsbesøget. Enkelte havde også negative oplevelser med personalets tone eller vanskeligheder med at komme i kontakt med værkstedet telefonisk.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange roser den gode og venlige service samt... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, som ofte fremhæves for at være super venlige,... Se mere

Product

Forbrugere finder produktet tvetydigt, med mange der rapporterer stor tilfredshed med fjernelse af buler og... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kvaliteten, hvor mange roser det udførte arbejde som... Se mere

Customer communications

Kunder udtrykker frustration over vanskelighederne ved at komme i kontakt med virksomheden, da de ofte ikke... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg besøgte Buledoktor i Skovlunde, her blev jeg mødt med smil og meget hjælpsom personale. Jeg har lige anskaffet en Mercedes W124 230E veteranbil, hvor førerdøren ikke var justere korrekt, utæt f... Se mere

Ros til Buledoktor Allerød Super hurtigt reparation af bule. Gratis lånebil, bilen afleveret vasket og støvsuget. Personalet gik med ud til bilen og forklarede mig hvad og hvordan det var lavet. V... Se mere

Super venlige og smilende. Det udførte arbejde er vidunderlig. Det er som at få en ny bil, fra fabrikken. I skal slet ikke tøve, hvis i har bilka buler. Det bliver ligeså godt som, da du fik bilen før... Se mere

Fantastisk service og arbejde ! Bulen i døren er på magisk vis forsvundet efter 3 timers besøg hos Buledoktoren i Skovlunde. Der blev sagt 99,8 % væk ikke behov for maling af dør, og det blev også den... Se mere

1. Buleudretning
  2. Autoværksted
  3. Bilrestaurering

Kosmetisk/kunstnerisk udjævning eller fjernelse af deformationer af karosseridele samt behandling af buler og ridser til der opnås det originale (fabriksnye) udseende igen. Ved at anvende amerikanske teknologier kan vores erfarne bilmekanikere give din bil, motorcykel mm. sit originale udseende tilbage. Vi ordner alt fra "bilkabulen" (småskader og skrammer) til store opgaver.

4,4

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Det tager typisk over 1 måned at svare

4 ugers ventetid på at få. lavet en bule i min forskærm, skam jer…

Jeg har brugt buledoktor fordi de er “fordelsværksted” for Privatsikring. For at taksere skaden på bilen skulle jeg tage nogle billeder og da mine billeder ikke var gode nok kørte jeg bilen ned på værkstedet i Nørresundby for at mekanikeren kunne tage billeder af skaden der lignede dem jeg havde sendt. 14 dage efter at skaden blev anmeldt fik jeg besked om at jeg nu kunne ringe og booke en tid til at få bulen lavet, jeg blev meget overrasket over at der først er tid til at lave bulen om 4 uger, dvs. at der går 1 1/2 måned fra skaden er anmeldt til at bilen bulen kan blive lavet, det er kun en forskærm der skal laves.
Jeg er så ærgerlig over at jeg ikke kontaktede det værksted jeg plejer at benytte. Jeg har talt med forsikringsselskabet om at skifte værksted men da buledoktor har lavet en skadesrapport er skaden midt i en proces. Jeg vil nu alligevel kontakte det værksted jeg plejer at bruge da jeg tror på at de kan lave den uden 4 ugers ventetid, også selvom de skal starte forfra med rapport og billeder. Buledoktor kommer jeg aldrig til at bruge igen.

10. oktober 2025

Hej Julie

Vi er kede af at høre, at ventetiden har givet anledning til utilfredshed. Hos Buledoktor bestræber vi os altid på at planlægge reparationer så hurtigt som muligt, men der kan desværre opstå perioder med ekstra travlhed, som påvirker bookingtiderne.

Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse, og tager din feedback med i vores fortsatte arbejde med at optimere vores processer.

Buledoktor

Utroligt højt serviceniveau og yderst…

Utroligt højt serviceniveau og yderst dygtige teknikere!
Jeg havde i dag et besøg hos Buldoktor, og jeg er virkelig imponeret. Serviceniveauet var utrolig højt, og de tekniske folk var yderst dygtige. Jeg fik udbedret bulen, og hele oplevelsen var meget behagelig med et familiært og venligt miljø. Personalet var både professionelle og imødekommende, og der er slet ikke noget at se efter behandlingen. Desuden var prisen virkelig god. Kan varmt anbefales!

9. oktober 2025

Øv for en oplevelse

Jeg deler min oplevelse med Buledoktor, da jeg synes den er helt igennem virkelig skuffende.

Jeg afleverer en 1,5 år gammel bil der skal have udbedret en bule på størrelse med en 1 krone. Jeg vælger at de blot skal rette den ud og IKKE male bilen. Det bliver sagt gennem servicecenteret 2 gange, det bliver også sagt ved indlevering af bilen INGEN LAKERING og det er som udgangspunkt intet problem! Jeg aftaler dag og lokation med personalet og de er super flinke. Jeg indleverer bilen og det virker som om der er styr på det, vi gennemgår bilen og alt er godt.
En time efter indlevering ringer de og fortæller der er sket en fejl. Bilen er blevet sparlet og slebet til trods for at det står i arbejdskortet at den IKKE skal lakeres. Man må sige det er blevet sagt nogle gange.
De beklager selvfølgelig rigtig mange gange...
Der er ingen vej tilbage, de bliver nødt til at udbedre den skade de nu har forårsaget. Efter to forsøg får jeg udleveret en bil der er tilfredsstillende med udgangspunkt i at den er blevet malet og sagen nu er som den er.
Jeg tager en dialog ved udlevering omkring at få dækket omkostninger til en polering af bilen, så vi kan forsøge at ramme samme overflade udtryk, men denne afvises. Beskeden lyder "Vi har udbedret skaden" mm ja klart.
Jeg synes det er under al kritik at man som virksomhed ikke kan tilgodese at bøde en polering til 4500,- efter sådan en brøler, det er jeg helt uforstående overfor...

Jeg kan absolut ikke anbefale Buledoktor efter denne oplevelse...

Ærgeligt at man selv skal bøde evt. værditab og at der intet er at komme efter sådan en behandling.

Ærgeligt herfra!

7. oktober 2025

Hej Kasper

Vi er kede af at høre, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os altid på at levere et professionelt resultat og en god oplevelse for vores kunder, og vi tager din feedback til efterretning i vores fortsatte arbejde med at forbedre os.

Hej med jer!

Hej med jer!

jeg fik idag lavet en lille bule i min kølerhjælm med stor tilfredsstillelse. Det varede godt en ½ time så var den sag klaret med stor tilfredshed .Firmaet kan varmt anbefales herfra tak for god service.

Torben Hansen

6. oktober 2025

Ros til Buledoktor Allerød

Ros til Buledoktor Allerød
Super hurtigt reparation af bule.
Gratis lånebil, bilen afleveret vasket og støvsuget.
Vælger bestemt også buledoktor næste gang

30. september 2025

Total useriøst firma 2 mdr ventetid når…

Total useriøst firma 2 mdr ventetid når man så endelig har en tid og kommer har de glemt alt om det og sender en hjem
Uden yderligere info om reparation af bil

29. september 2025

Hej Jerik

Vi er kede af at høre, at du oplevede ventetid og blev skuffet over forløbet. Hos Buledoktor bestræber vi os på at planlægge vores reparationer så effektivt som muligt og give vores kunder en god oplevelse. Vi tager din feedback med i vores arbejde for at sikre en så smidig proces som muligt fremover.

Buledoktor

Jeg har fået fikset en ridse på min bil…

Jeg har fået fikset en ridse på min bil og det blev gjort så fint. Desværre fik bilen en lille bule mens den stod på værkstedet. Jeg skrev til dem via mail og de svarede næsten med det samme, at det var de kede af og at de selvfølgelig skulle rette op på skaden. Jeg fik en hurtig tid en uge senere. Til trods for en unødvendig bule (som blev fikset) så kan jeg varmt anbefale Buledoktor. Super kundeservice, søde og hjælpsomme medarbejdere, og et fint resultat!

22. september 2025

Jeg kunne sagtens sige noget tvivlende

Jeg kunne sagtens sige noget tvivlende, men man er nødt til at tage de menneskelige aspekter med og kigge lidt på sig selv og ens egen adfærd gennem tiden før man påpeger noget uden at have det fulde indblik i hvad der foregår bag tæppet, og der kan forgå meget alt fra sygdom, til noget så simpelt som miskommunikation. Når man møder annerkendlse og selverkendelse, respekt og imødekommende adfærd og vigtigt et flot resultat, så synes jeg hele personalet i skovlunde trods modgang, udviste "grit" en over ordentlig standhaftighed. Alle mekaniker har smilet pænt, nikket og sagt godmorgen hvis de tilfældigvis gik forbi- jeg ser nogen som gerne vil firmaet det bedste- resten er petitesser, derfor for de fem stjerner af mig.

12. september 2025

Jeg købte en bil af PC-auto i Rødovre

Jeg købte en bil af PC-auto i Rødovre, der var et par skader der skulle laves og de sendte den til buledokter.

Når lyset står ind der hvor skaden er repareret kan man se at det ikke er blevet gjort ordentligt.

Der var også flere små buler på bilen som skulle laves, jeg ringede endda til buledoktor da jeg ville høre om de gik rundt om bilen for at tjekke alle steder, der fik jeg klart ja de hende der tog telefonen. Der har de overset en bule, det burde de ikke kunne ske.

Jeg kan ikke anbefale dem. Når det er deres primære forretning at lave sådan noget, så skal det laves perfekt.

Super ærgerligt.

20. maj 2025

Hej Kirsten

Vi er kede af at høre, at resultatet ikke levede op til dine forventninger. Hos Buledoktor bestræber vi os altid på at levere et højt kvalitetsniveau og et resultat, vores kunder bliver glade for. Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse, og tager din feedback med i vores løbende arbejde med at forbedre os.

Buledoktor

Super dårlig service og ikke uddannet…

Super dårlig service og ikke uddannet personale find et andet sted til jers Biler hvis i har dem kært

10. september 2025

Hej Carl

Vi er kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse hos os. Vi arbejder løbende på at sikre høj kvalitet og god service i alt, hvad vi laver, og vi tager din feedback med i vores fortsatte forbedringsarbejde.

Buledoktor

Ingen tillid efter denne oplevelse

Jeg afleverede min bil hos Buledoktor til reparation og fik en lånebil. Trods flere henvendelser fik jeg aldrig en skriftlig bekræftelse på låneaftalen.

Det mest chokerende var dog, at min egen bil blev brugt til privat kørsel af maleren, mens den stod på værkstedet – helt uden min tilladelse.

Den lånebil, jeg afleverede tilbage i samme stand og med samme mængde benzin, fik jeg alligevel en regning på 250 kr. plus 120 kr. for. Når jeg forsøger at kontakte værkstedet telefonisk, tager de ikke telefonen, hvilket gør sagen endnu mere frustrerende.

Jeg er meget skuffet over denne oplevelse og kan desværre ikke anbefale Buledoktor til andre. Seriøsitet, gennemsigtighed og respekt for kundens ejendom burde være en selvfølge – men det har jeg ikke oplevet her.

28. august 2025

Hej Tevfik

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse. Hos Buledoktor tager vi alle henvendelser alvorligt og arbejder målrettet på at sikre en professionel og tryg proces for vores kunder. Vi vil dog gerne understrege, at vi naturligvis aldrig benytter kunders biler til privat kørsel – vores medarbejdere følger faste interne retningslinjer for håndtering af kundekøretøjer. Bilen kan være fragtet fra værksted til maler.

Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse, og tager din feedback med i vores fortsatte arbejde med at udvikle vores service.

Hvor er min FAKTURA

Egentlig meget tilfreds med den skade jeg fik levet på værkstedet i Skovlunde. Alt i alt en god oplevelse, men... Efterfølgende betalte jeg på stedet og fik en dankort kvittering. Fakturaen ville blive fremsendt til mig, men i bookingforløbet havde de ikke fået noteret sig min mail-adresse hvorfor jeg ingen faktura fik. Har nu ringet for 6. gang og sms'et flere gange men ingen reaktion. De tager simpelthen ikke telefonen. Tænker at de kan se det er mig der ringer.... Hvad er årsagen til at de ikke kan sende fakturaen??????

18. juli 2025

Hej Torben

Først beklager jeg, jeg først har set denne anmeldelse nu. Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om arbejdet udført på værkstedet i Skovlunde. Vi beklager, hvis du har haft besvær med at modtage din faktura – det er naturligvis ikke vores intention, at det skal være besværligt.

Må vi høre, om du har modtaget fakturaen nu? Hvis ikke, vil vi meget gerne sikre, at den bliver sendt afsted hurtigst muligt.