Har i 3 uger forsøgt at kontakte Buksepigen. Har skrevet en mail vedhæftet billeder af en jakke købt i foråret. Vil gerne reklamere ,da den ikke lever op til forventningen.. Får en uge senere fat... Se mere
Hurtig ekspedition af mine varer og en personlig hilsen. Havde bestilt et par Piaezak bukser og fik desuden en spray med gratis. Handler gerne hos Buksepigen igen.
Modtog pakke rigtig hurtig efter en dejlig og nem rundtur på siden. Skønne varer. På faktura var der håndskrevet en dejlig personlig hilsen der simpelthen får et stort smil frem på læben og så er... Se mere
Super god service! Bestilte et Lala Berlin net, og ordren kom allerede 2 hverdage efter jeg havde bestilt den. Med fulgte en lille sød note fra en medarbejder i butikken, hvilket lige gjorde det helt... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Jeg hedder Anna Kathrine og det er mig der står for og ejer buksepigen.dk. Mit grundlag for at drive buksepigen.dk er ren og skær passion for mode. Samtidig synes jeg, at det er fantastisk og være med til at give mine kunder en unik oplevelse ved at handle på buksepigen.dk. Jeg har siden maj 2010 haft buksepigen.dk og meget er sket siden da, både i form af nye mærker og nu også med en ny hjemmeside. Vi stopper dog ikke her, vi er hele tiden under udvikling og kommer løbende med nye tiltag. Vi åbenede i november 2011 en fysisk butik, som ligger i hjertet af Nibe. Her finder du et stort udvalg af vores mærker på nettet, men også andre mærker - så kig endelig forbi. Læs artikel og se tilhørende TV indslag om buksepigen.dk http://www.nordjyske.dk/artikel/10/...
Skomagergade 16, 9240, Nibe
- info@buksepigen.dk
- www.buksepigen.dk
Fantastisk
Godt tilbud og hurtig levering. Et plus oveni var den personlige hilsen. Helt sikkert en side/butik jeg kan anbefale
Lynhurtigt
Fantastisk hurtig ekspedition! Skøn vare.
Kan stærkt anbefales!
Perfekte sandaler - dag til dag levering :-)
Bestilte Cashott sandaler - sort snake - som levede fuldt op til mine forventninger.
Buksepigen har dag til dag levering, og en sød personlig hilsen med på ordrebekræftelsen. Det er overskud :-)
Rigtig god service!
Første gang, jeg handler hos buksepigen.dk, men bestemt ikke sidste gang, jeg vil bestille derfra.
Yder god service og varen sendes i flot indpakning!
Fantatisk oplevelse at handle med buksepigen.dk
Min pakke blev leveret allerede dagen efter, hvilket er en kanon god service - Har man bestilt noget på nettet, venter man i spænding på købet kommer og her kommer det hurtigt 😍
Det er ikke sidste gang, jeg handler på buksepigen.dk
Service ud over alle grænser
Jeg bestilte et par skønne sandaler jeg havde dårligt sendt bestillingen før pakke blev leveret skøn at opleve en sådan service bliv ved med det og tak for karamellen mvh Leah holm
Dejligt at modtage fine varer hurtigt og med en personlig hilsen
Fin vare, hurtig levering og god service 👍
Jeg bestilte sko i weekenden, havde et spørgsmål, som hurtigt blev besvaret på mail. To dage efter var pakken klar til afhentning - og skoene var så fine!
Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos buksepigen 😊👏
Perfekt
Super god service og dejligt at modtage sin vare med en lille sød hilsen i.
Jeg har været fuldt ud tilfreds :)
Vil klart anbefale andre at handle her.
Fremragende!
Rigtig god og hurtig service! Endda personlig med små overraskelser i pakken. Kan helt klart anbefales!
Super servicr
Jeg fik mine bukser leveret lynhurtigt. På 3. dagen efter bestillingen
Bedst af alt fulgte en rigtig sød hilsen - med bekræftelse af at bukser var et godt valg. Dejlige farver - og med ønsket om at jeg måtte blive glad for dem.
Et the brev og karamel fulgte med ☺
Buksekøb
Tak for en professionel hjælp over telefonen. Bukserne passer perfekt og sømmene var lige som jeg havde ønsket at i ville kontrollere. tak for det :-) Jeg kunne sagtens finde på at købe hos jer en anden gang.
Tak for nu
Mona
Super betjening
Kan kun give Buksepigen mine bedste anbefalinger. Hurtig levering af en tilfredsstillende vare og tilmed med en personlig hilsen.
Fantastisk at handle hos! :-)
En fornøjelse at handle hos buksepigen.dk! Hurtig levering hver gang og super lækre ting hun har på shoppen :-)
Super service + hurtig levering
En rigtig positiv oplevelse :-)