Idioot vaak abonnements pop ups op de website, kiezen voor betaalde site of gratis. Dan raak je dus je ingestelde plaats kwijt, twee keer, voor de radar zelf en ook voor de grafieken van temperatuur,... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Baggersite tegenwoordig! Actueel weerbericht is misleidend en klopt niet. Zit nu twee weken in Frankrijk en mijn woonplaats hier kan niet gevonden worden. Hier zitten hobbyisten hun hobby uit te voere... Se mere
Buienradar is een absolute ramp. Volgens hun radar is er “geen onweer”, terwijl het hier knalt alsof de hemel zelf uit elkaar scheurt. Hoe krijg je het voor elkaar om zó ver naast de realite... Se mere
Hele vervelende pop-ups bij inloggen. Gaat vaak mis met voorspellingen. Bv zou vandaag alhier 40 graden kunnen worden. Max. temperatuur 34,6 graden.
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Actuele buienradar en actueel weer voor Nederland en Europa, actuele satellietbeelden, actuele temperaturen, neerslag, en veel meer!
Kontaktoplysninger
1217 GP, Hilversum, Holland
- www.buienradar.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Eindeloze herhaling van pop-ups op Buienradar.nl
Eindeloze herhaling van pop-ups met de vraag of je BETAALD of GRATIS verder wilt voor letterlijk elke volgende pagina op de website van Buienradar.nl Dit krijg je blijkbaar als verdiende loon als je weigert te betalen voor Buienradar. Dit vindt al zo plaats sinds begin APRIL 2026 !
LYING PIECE OF S**** APP
LYING PIECE OF S**** APP, SCAMMING PEOPLE IN THE BEGINNING OF THE DAY, RUINED MY WHOLE DAY, #DEVELOPERSSEEKHELP #TRASHIT #SCAM
De nieuwe website zit vol fouten
De nieuwe website zit vol fouten. Op een of andere manier rakelt hij constant plaatsen op waar ik al jaren niet meer woon, wil ik dit aanpassen, gaat hij naar inzoommodus. Ik wil gewoon de kaart van Nederland zien om te weten wat er mogelijk aankomt, niet wat er over 5 minuten is. Probeer ik uit te zoomen, schiet ie of automatisch terug naar die woonplaats waar ik niet meer woon of De Bilt, waar sowieso 90 procent van Nederland niet woont. Alles wat deze site ooit goed maakte, is er nu uit. Buiten dat, ook nog de constante 'betaald-melding', die ik telkens opnieuw moet afwijzen. Ga alsjeblieft terug naar de oude versie of verbeter deze, dit is echt flut.
De vernieuwde interface van buienradar…
De vernieuwde interface van buienradar is hopeloos , onduidelijk , trager en onoverzichtelijk.
Wat is de buienradar app waardeloos…
Wat is de buienradar site waardeloos geworden .
Ik hoop dat de oude gauw terug komt.
Nieuwe website is waardeloos en…
Nieuwe website is waardeloos en onleesbaar geworden, weer een websitecreator die het denkt beter te kunnen, dus niet
Snel klaar
Snel klaar, het is per week slechter en slechter aan het worden met de voorspellingen van buienradar.
De nieuwe lay-out van de website is…
De nieuwe lay-out van de website is echt enorm slecht. Hij is véél te ingezoomd, de menubalk staat niet uitgelijnd en midden in het scherm, het is enorm zoeken om op de juiste plek terecht te komen. Jullie mogen de IT'er die deze zooi heeft opgezet wel ontslaan, want dit is echt amateuristisch. Ik hoopte dat dit na een paar dagen wel opgelost zou worden, maar nee, dit is echt waar ze mee de markt op willen komen xD Schaam jullie...
Leuke app om een beetje rekening te…
Leuke app om een beetje rekening te kunnen met het komende weer.
Je moet zelf een paraplu bij de hand houden
De ontwerpers doen hun best, daar ben ik van overtuigd.
Fijne website en fijne app
Fijne website en fijne app. Gebruikersvriendelijk en de verwachtingen komen vaak genoeg prima uit.
Hopeloos slechte nieuwe versie
Hopeloos slechte nieuwe versie. O duidelijk, niet overzichtelijk...
Graag oude terug
Uiterst slechte outlay
Uiterst slechte outlay. Onjuiste waarnemingen. En site die uiterst onoverzichtelijk is geworden. Sateliet/infrarood beelden onvindbaar.
Geen aanrader met name sinds het bij RTL ondergebracht is!!!!
Betutting met overal Codes elke week onderhand !
In oekranie zitten ze in de vrieskou? Wat is dit nou weer voor een achterlijke comment Amara?!
Het is tegenwoordig elke dag wel een Code Geel of Rood en gebeurd niks.
Ik wist vrijdag al dat er niks zou gebeuren toen er weer eens in de krant een code Geel stond. Waarom moet dit ook in de krant? Er is toch een App die buienradar heet en als mensen willen download lekker de app en laat rest net rust. App is er toch voor mensen die het wel willen weten maar iemand zoals ik boeit het totaal niet en ik doe gewoon mn ding, regen of hagelstenen of Zon. Stoppen met alles codes in de krant te gooien. Dan klagen wij mensen niet meer of er een Bbq kan komen of niet. Jullie maken een app speciaal voor het weer en dan vervolgens in de krant ook nog een mensen betuttelen of bangmakerij want dat is het. Krant is al zo negatief met alles . Wat een vergelijking zeg met Oekranié zeg. Slaat nergens op!
Verschillende verwachtingen voor dezelfde tijd en plaats
Ik snap dat een voorspelling geen garantie is maar buienradar zit er naar mijn mening wel erg vaak naast.
Maar het gekste maakte ik onlangs mee: twee telefoons kregen tegelijkertijd verschillende voorspellingen voor dezelfde tijd en locatie.
WEER geen goede voorspellingen
WEER geen goede voorspellingen
Ze hebben alles :computers,weerstations,radar en nog kunnen ze het niet.De oudere boeren van vroeger vraag daar maar eens aan wat voor weer het word die kunnen het je wel zeggen. Die hebben de ervaringen op gedaan door iedere dag week maand de dag /natuur te observeren en er mee bezig te zijn .Daar doe je ervaring mee op.Niet wat ze nu doen er maar een beetje naar gissen met:er kan eventueel,mogelijk, indien een plens een klap .
Waarom???
Waarom???? Waarom veranderd. Sinds de update valt er niet meer mee te werken. Uren overzicht moet je eerst 14 dagen aanklikken en dan oas kan je naar 5 . Het scherm is teveel ingezoomd. De layout minder duidelijk, enzenz. De windkaart onvindbaar. Ik heb al naar een andere weerapp gekeken want buienradar is nu net zo niet overzichtelijk.
Betaalde versie
Betaalde versie. Kan amper een foto toevoegen, loopt continu vast!
Geen wetenschap, pure willekeur
Buienradar schotelt ons geen wetenschap voor, maar louter willekeur. Om het uur staat er weer iets anders gemeld. De verwachtingen kloppen gewoon niet.
Ik omschrijf het als pseudowetenschap: Buienradar heeft altijd gelijk. En als het geen gelijk heeft, verdraait het de feiten dusdanig dat het alsnog gelijk krijgt. De werknemers en werkneemsters zijn eigenlijk helderzienden. Ze doen niet aan waarheidsvinding, maar belazeren de boel en en zaaien vaak onterecht angst met hun onbetrouwbare weersverwachtingen.
De laatste tijd worden we ook nog eens geconfronteerd met hinderlijke pop-ups. Zodra je de site van Buienradar aanklikt, verschijnt er een bericht met de vraag of je een abonnement zonder reclame wil.
Dat gaat dus nooit gebeuren. Op de eerste plaats moet Buienradar gewoon gratis blijven. Ten tweede ga ik nooit voor waarzeggerij en andere 'weerkletspraat' betalen. Ik kan enkel een zware onvoldoende geven. Verbeteringen zijn niet te verwachten. Buienradar weet het gewoon niet. Het kan niet eens het weer van gisteren voorspellen.
Slechte nieuwe website
Ik kwam hier om te laten weten dat het nieuwe overzicht van de website vreselijk onduidelijk is. Helaas verneem ik hier dat ik niet de enige ben. In tegenstelling tot de anderen hier heb ik wel alle opties gevonden die je voorheen ook had. (Denk aan +3 uur vooruit of +24 uur vooruit).
Alleen slaat het nergens op hoe onoverzichtelijk het is. Beter gewoon de oude versie, want ik gok dat er nog vele klachten bij komen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.