Ingen kommunikation. Jeg bestilte den 9/6 afhentning af ladcykel, som skulle fiksets efter et trafikuheld. Efter flere opkald, hvor Buhl ikke kan svarer på, hvornår de henter cyklen, opgiver jeg den... Se mere
Bestilte og betalte min cykel mandag morgen over nettet. Et par timer senere ringer ejeren af butikken og tilbyder at fragte cyklen fra Århus til Roskilde samme dag idet at han alligevel har et ærind... Se mere
Jeg bestilte en Abus holder til en foldelås. - Leveringstid 1-3 dage blev til over en uge - Forkert model modtaget - Lang svartid på mail om leveringstid og bytte/returlabel. Opfølgningen blev m... Se mere
Super god oplevelse. Hurtig og korrekt emballering/ levering samt pris. Tak for handlen :-)
Buhlcykler.dk er en webshop med masser af lækkert cykeltilbehør. Buhlcykler.dk er også en cykelbutik i Aarhus. Vi henter og bringer din cykel gratis til service, reperationer og eftersyn - på vores 5 stjernede certificerede værksted - i Århus og omegn.
Frydenlunds Alle 1, 8210, Århus V, Danmark
- cykel@clausbuhlcykler.dk
- www.buhlcykler.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
5 stjerner fra mig.
5 stjerner fra mig.
Rigtig god pris på min vare og så blev den leveret hurtigt.
så der er ingenting at klage over
Super god service
Super god service. De havde ikke lige varen på lager, men fik den hjem med det samme, så den kom inden for den lovede leveringstid. Klasse :) :) :)
Fantastisk service på Buhl værksted
Fantastisk service på Buhl værksted. Henter cyklen laver den og leverer tilbage samme dag. De er så gode.
Har handlet der flere gange
Har handlet der flere gange, og altid været tilfreds. De er hurtig til at levere de bestilte varer. 🤗
DÅRLIGT !
DÅRLIGT !
Fik at vide Gravel dæk var Gravel dæk men de havede jo flere forskellige mønstre kunne jeg se, da jeg sagde det blev han meget ubehagelig og nærmest hånligt desuden prøved han at sælge cykel handsker i str. XL hvor jeg bruger Medium.
Som prikken over i'et var mit cykel eftersyn blevet væk i deres system
Så det blev et farvel og vi ses ikke igen herfra
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. God pris.
Billigste på nettet med disse cykelsko.
Hurtig ekspedition. Første gang jeg handler hos Buhl, men vender helt sikkert tilbage. Mine bedste anbefalinger.
Kæmpe anbefaling…
Kæmpe anbefaling…
Cykel afhentet, repareret og leveret retur indenfor 3 timer.
Verdensklasse service og så havde de endda smurt gearene uden beregning.
Jeg bestilte afhentning og reperation…
Jeg bestilte afhentning og reperation af min cykel mandag eftermiddag.
Den blev hentet tirsdag eftermiddag og derefter var cyklen fikset og leveret tilbage inden for 4 timer.
Super service!
Dejlig hurtig levering
Buhl Cykler leverer super service med…
Buhl Cykler leverer super service med hjælpsomt personale og hurtig levering. Kvalitetsprodukter til en god pris. Alt i alt en fantastisk oplevelse! 🌟🌟🌟🌟
Verdensklasse service - 10 stjerner
Bestilte service til cykel kl. 6.16 om morgenen med afhentning.
7.20 henter de cykel.
8.43 får jeg regning til betaling med mobilepay.
14.56 står cyklen leveret tilbage i mit skur.
Det er vanvittig god service, 5 stjerner er det alle skal kunne få i dag. Det her burde være 10 stjerner og en flaske god rødvin til cykelhandleren. Service i verdensklasse.
TAK 🎉🍾🍷
Jeg bestilte den ene dag og næste dag…
Jeg bestilte den ene dag og næste dag havde jeg min hjelm. Endda til en skarp pris .
Jeg havde købt en brugt cykel
Jeg havde købt en brugt cykel, hvor en enkelt del stadig var under shimano garanti.
Buhl cykler løste opgaven super godt, selvom det tog lidt tid pga. shimanos leveringstider og svartid.
De var venlige at snakke med, især Marcus fra værkstedet - Mange tak og nu virker min Bullitt igen.
Altid kompetent og ærlig rådgivning
Altid kompetent og ærlig rådgivning. Det er vigtigt med en cykelhandler/mekaniker man kan have fuld tillid til.
Bedste butik fik et dæk som var…
Bedste butik fik et dæk som var dårligt, skrev en mail og vupti krediteret.
Det er jysk service 👍
Forventningen til kundeservicen blev overgået
Jeg bestilte en Abus holder til en foldelås.
- Leveringstid 1-3 dage blev til over en uge
- Forkert model modtaget
- Lang svartid på mail om leveringstid og bytte/returlabel.
Opfølgningen blev med godtgørelse uden beregning af den rigtige holder, så jeg blev glad igen. Så trods besværet vil jeg gerne uddele 5 stjerner, da men tog kundeservicen seriøst - skønt!