Slet ikke pengene værd
Slet ikke pengene værd. Pizzaerne er våde og ingen bund at smage, eller ikke færdigbagt.
Det kan anbefales at tage turen til laurbjerg i stedet for - de kan finde ud af det!
Buffalo American Pizza i Hadsten Online Bestilling. Bestil mad online, Pizza i Hadsten, Pizza Restaurant i Hadsten
Danmark
Føj hvor er det klamt -1 stjerne
Jeg har aldrig brudt mig sønderligt meget om stedet, men min kæreste kan godt lide en af deres pizzaer. Jeg fik lige bekræftet endnu engang hvorfor jeg ikke kan lide stedet jeg kom hjem klokken 8 om aftenen, efter en lang dag på arbejde og min søde kæreste havde bestilt en salat pizza til mig. Jeg åbner bakken og ser noget der i første omgang ligner kebab. Da jeg kigger nærmere er det rådden salat og det var ikke bare et stykke men 1/3 af alt salaten der var rådden. Min kæreste ringer ned og klager og de vil give os 2 gratis pizzaer, i min optik er det langt fra godt nok, da man kan se at salaten er rådden når man står og anretter, medmindre man gør det med lukket øjne. Men det slutter ikke her. ugen efter ringer min kæreste ned for at få de 2 gratis pizzaer, hvor hun så bliver beskyldt indirekte for at lyve og de siger at salaten bliver brun hvis man lader sådan en pizza stå. Jeg har mange gange haft en salat pizza i køleskabet til dagen efter uden den bliver brun, salaten bliver bare lidt blød og slaten. Jeg er tosset, når så pizzaerne kommer vil min kæreste gå ud og vise billederne vi havde taget af det rådne salat og så er det “kokken” selv der kommer med den og han siger det samme hvorefter han siger det må være hjertet af salaten der er blevet rådden, ingen undskyldning. manden kunne tydeligt se at salaten var rådden det er tydeligt han bare har set igennem fingrene med det og dækket den med dressing. Han begyndte faktisk og skændes med min kæreste over det hvorefter han lukker den af med en ny gratis pizza. Hvad er det også for en kundeservice jeg synes stedet er decideret klamt. Tør slet ikke tænke på hvordan deres køkken ser ud hvis man kan se igennem rådne madvare fy for den. Kunne man uploade billeder havde jeg gjort det. Og hvem sender sin “kok” op for at diskutere om hvor klam mad han laver er i chok.
Pizzaerne er blevet lavet om til “piclo” det mangler lige 1/3 af pizzaen
Så
Når man bestiller en pizza som “vi plejer” så er den meget meget mindre.
Burde kunne give 0 stjerner. 45 minutter forsinket med levering, og kommer med en ikke færdig bagt pizza. Skammeligt!!!!
Rigtig venligt og hjælpsomt personale. Rigtig gode pizza, som ikke mangler noget, dem er vi går vi aldrig galt i byen med.