2,9

Middel

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Meget tvivlsomt firma

I oktober 2019 lejede vi en bil hos Buchbinder i Budapest lufthavn for en uge. Ved afleveringen fandt firmaets mand en lille skade på en hjulkapsel. Dette blev noteret, og skaden, indbildt eller ej, blev repareret. Det var allerhøjst en bagatel. Det kostede alt for meget. Bagefter blev summen trukket fra vores pænt store depositum. Resten af vores depositum, en hel del penge, blev aldrig tilbagesendt. Efter talrige rykkere og megen korrespondance med firmaets hovedkontor endte en sekretær, der skrev meget dårligt engelsk, at pengene var sendt, men pengene ankom bare aldrig til min konto. De sendte mig 50 papirer med alle mulige fakturaer og beregninger, som var uoverskuelige. Èn hjulkapsel udskiftet minus vores depositum er ingen svær beregning. Det ligner ren svindel.

21. oktober 2020

Der er styr på tingene

Lejede en Skoda Kodiaq sidste i sep. Prisen var god, udleveringen var god. Sidste dag på ferien kører en tysk arbejdsbil op bag i os, det hele ender med to forsikringer der skal enes. Bortset fra ønske om bedre kommunikation, og en kortere sagsbehandling. Fik jeg faktura 2 uger senere og billigere end først aftalt. Lejer gerne en bil derfra igen.

18. oktober 2020

Vi havde lejet en Lille bil i passau.da…

Vi havde lejet en Lille bil i passau.da vi havde kørt 600 km opdager vi at fordækkene er slidt under markeringerne. Vi ringer til deres autohjælp og får grøn lys til at lægge ud for skift af 2 dæk. Da vi aflevere bilen og regning på 2 dæk får vi at vide at de ikke vil dække udgiften 1200kr for 2 fordæk da de ikke syntes at de skulle være skiftet😡👎SÅ DÅRLIG KUNDEPLEJE ØV... vi sendte enda billeder af nedslidte dæk og dækfirmaet sagde også de var nedslidte.
Lejer aldrig der mere😤😡🤬🤯

6. august 2020

Imødekommen og professional personale

Lejede en bil i Flensborg (Mercedes Sprint til 9 personer)
Meget imødekommende personale som ydede en god service både mht hvad der var bestilt samt gennemgang af bilen. Der var på en ingen måde optræk til at mersalg eller følelse af om de nu vil 'snyde en' .
Aflevering af bilen skete udenfor åbningstid. Ugen efter modtog faktura som aftalt og efterfølgende 'tilbagebetalinng' af reseveret depot beløb. Helt igennem en professionel behandling. Gentager gerne leje af bil hos Buchbinder.

24. februar 2020

De er helt væk!

De er helt væk! Lejede bil i München i marts til at køre på ski. De har, fuldstændig ubegrundet og uden nogen advisering af nogen art, trukket næsten syv tusinde kroner (EUR 872) på mit MasterCard få dage efter jeg kom hjem. Jeg har gjort indsigelse via mit pengeinstitut, men de kan ikke trække beløbet tilbage, da transaktionen er en "face-to-face"! Har så netop modtaget et brev (sådan et i postkassen) fra Buchbinder - gudhjælpemig en rykker på beløbet, 872 EUR! Igen ingen forklaring eller årsag....!
Lej ALDRIG bil gennem Buchbinder!

30. juli 2019

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse.
Vi skulle vente en time i kø, for at få bilen. (alle andre biludlejer i lufthavnen i Düsseldorf har ikke haft kø). Så fik vi en bil med nummerplade fra Slovakvia.
Men det værste er, at de siger nu, at det tager op til 30 arbejdsdage inden jeg får min Kaution tilbage. Selvom der var alt i orden, da jeg afleveret bilen.
Aldrig igen.

6. december 2018

Useriøst firma og masser af snerydning

Vi skulle leje minibus til skiferier to gange med en uges mellemrum. Den første gang vi kom var der ikke den bil vi havde bestilt. Anden gang vi kom var der heller ikke den bil vi havde bestilt. Dette på trods af, at vi havde snakket med dem om det ugen før. De gav os derfor gratis parkering på deres parkeringsplads. Da vi kom hjem fra ferie havde de overhovedet ikke ryddet sne på parkeringspladsen. Vi måtte skovle sne i næsten 2 timer for at nå ind til vores bil.

7. november 2018

undgå Buchbinder!

Har siden marts måned haft en sag med Buchbinder omkring uretmæssig hævning på mit Mastercard(lang historie).. jeg har forgæves forsøgt at få dem i tale lige siden - uden held(eller det vil sige de holder mig hen og vender ikke retur - måske en bevidst taktik). Det er komplet uacceptabelt og var aldrig sket hvis det var et dansk selskab - de virker komplet ligglade med deres kunder. Derfor - undgå Buchbinder!

4. januar 2018

Aldrig

Aldrig, aldrig og ALDRIIIIIG lej en bil fra dette sted.

19. september 2017

Lej ALDRIG bil hos Buchbinder!!!

Lej ALDRIG bil hos Buchbinder!!!! 😡

Vi havde bestilt en 7-personers VW Touran til afhentning i Flensborg. Da vi kommer der ned har de ikke flere 7-personers i samme klasse, vi bliver derfor tilbudt en mindre bil uden prisnedslag eller en minibus til en merpris på 50€. En mindre bil var ikke en mulighed, da vi skulle have plads til 5pers + bagage + en rollator. Efter lidt diskussion frem og tilbage går de med til at vi får en Renault Trafic uden merpris.
Ved gennemgang af bilen finder vi adskillige skader; fx løs nummerplade, skræmmer i lakken og knækket plastik. Herudover var bilen absolut ikke rengjort, kun lige kørt gennem en vaskehal, hvorfor bilen også var våd og svær at se skaderne på...

Nummerpladen forsøgte de at sætte fast, dog uden held (På ferien fik vi en påtale fra politiet og måtte selv omkring et værksted og få sat pladen fast - tog ca. 5min).

Som aftalt afleverede vi bilen om aftenen da vi kom hjem fra ferie. Næste
morgen får vi så en mail om at der er fundet en skade på bilen - vi tager det roligt, for vi ved jo at vi ikke har lavet nogen skader og har taget billeder af de skader vi fandt i starten.

Derfor kørte vi ned for at se på bilen og tale med personalet.
De har så fundet en 'ny' bule på bilen. Bulen er så svær at se at den let kan have været der da vi overtog bilen, i princippet kan Buchbinder også selv have lavet skaden efter vi har afleveret bilen - I hvert fald er vi 100% sikre på at vi IKKE har lavet skaden! Men det er jo påstand mod påstand...

Buchbinder har reserveret 1000€ på vores konto (jf. lejeaftalen har vi dog kun en selvrisiko på 800€ og takket være rejseforsikring slipper vi med max 2.500kr)

Vi forklarer at vi ikke kender til skaden men at vi selvfølgelig nok skal betale for at den bliver lavet, men at vi også gerne vil se at den bliver lavet... Men sådan fungerer det ikke - de får en taxator til at vurdere skaden og hvad det vil koste at udbedre den og det er så det vi skal betale. Men fordi skaden ikke betyder noget for bilens køreevne vil skaden først blive udbedret når de på et tidspunkt sælger bilen... De trækker herefter hele selvrisikoen på 800€ - hvilket er meget mere end det ville koste at rette den lille bule ud!

Det er en ren pengemaskine! De lejer biler ud som er fyldt med skader, håber på at folk ikke opdager alle skaderne ved gennemgang af bilen, for så at opkræve penge for skaderne bagefter pga. manglende dokumentation. Skaderne bliver aldrig udbedret på trods af at flere kunder sandsynligvis har betalt for dem! 😡

Fremover lejer vi kun ved Avis, som vi kun har gode erfaringer med! 😊

20. august 2017

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Havde booket en bil til afhentning i Flensburg. Bilen var klar ved afhentning, og den var fin. Vi havde ikke betalt ekstra for automatgear eller GPS, men begge dele var integreret. Personalet var venlige og imødekommende. Ingen problemer ved aflevering af bilen, det hele gik perfekt. Kan helt sikkert anbefale.

19. juli 2017

Brug ikke dette firma

lejede en bil i Frankfurt Lufthavn, som var fuld af skrammer. Stolede på at alle var dokumentet i rapporten som jeg blev präsenteret for. Ved aflevering påstod firmaet at jeg havde lavet en ny skrämme som de vil have 700 EUR for.

Brug dem ALDRIG

28. februar 2017

Jeg føler mig snydt

Jeg havde lavet en aftale om leje af bil hjemmefra.
Vi stod i kø en time, før vi kunne blive betjente.
Jeg havde bestilt en bil i Opel astra klassen.
Jeg fik tilbudt en Dacia som måske er i samme størrelse men slet ikke i samme kvalitet.
I stedet forsøgte de at få mig til at acceptere en Ford til 105 euro ekstra, rent bondefangeri.
De oplyste også om at jeg hvade fuld risiko på bilen selv om jeg havde valgt forsikringen hjemmefra, så her måtte jeg betale ekstra.
Jeg havde lejet bilen gennem kontoret i München lufthavn og forventede at få en bil på tyske nummerplader i stedet fik jeg udleveret en bil på SK nummerplader, og jeg kan ikke gennemskue hvad det betydet, så jeg føler mig ikke tryg.
Næste gang vælger jeg IKKE Buchbinder.

5. februar 2017

KAN IKKE ANBEFALES !!!!!!!

Utrolig sur betjening ved afhentning af bilen - heldigvis var vi opmærksomme på at ALLE ridser og skrammer blev noteret. I sydtyskland på vej tilbage springer højre bagdæk og vi sad i nattens mørke og kulde (påsken) på en vejskråning på den sydtyskemotorvej 3 voksne og 4 børn. Vi var på ventehold hos buchbinder i 1 1/2 time indtil vi opgav, da der overhovedet ikke blev responderet. Vi valgte istedet at kontakte Mercedes direkte for at høre om de kunne hjælpe hvilke de gjorde selvom det ikke var rette komandovej - og heldigt for det da vi nok ellers havde siddet der endnu. Bagefter har vi kæmpet med buchbinder og det tilhørende forsikringsselskab ang. erstatning omkring dækket, da buchbinder har trukket os for dækket. Sagen kører stadig.
Undgå dem hvis du ikke vil enten tørres for kontanter eller bruge useaner af tid på at kæmpe en skriftlig kamp.
Buchbinder er simpelthen ikke værd at spare de sidste hundrede kroner for.

6. maj 2016

Svindlere

Jeg lejede en bil hos Buchbinder i Flensburg/Tyskland i februar 2016. Vi skulle på ferie sammen med familien til Frankrig. Hele turen gik fint. Da jeg afleverede bilen var der ingen ridser og den var rengjort. De sagde at de ikke havde tid til at tjekke den, at jeg vil få en e-mail hvis der er noget. Først 20 dage efter fik jeg en e-mail på tysk at der var en ny skade på bilen. Jeg spurgt hvorfor de skriver efter så mange dage så sagde de at e-mailen var kommet retur. Mærkeligt nok, fordi de sendte på samme e-mail igen bare 20 senere. Så har jeg bedt dem om at sende billeder af skaden. Der var så mange riser på bilen og på forruden at jeg ikke kunne tro at raske mennesker kunne lyve sådan. Jeg kunne konstatere at billederne var taget 3 en halv dag efter jeg havde afleverede bilen. De har allerede taget penge fra mit kreditkort.
Hold jer væk, jeg valgte dem fordi de var lidt billigere i forhold til de andre, men det gør jeg aldrig igen.

17. marts 2016

Platugler- ubehøvlede

Jeg lejede en bil hos buchbinder i Flensburg via Autoescape.dk

mage til dårlig behandling har jeg aldrig nogensinde oplevet, Ubehøvlet, fræk og mistroisk,
fik heller ikke den bil jeg havde ønsket og betalt for

Efter hjemkomst har jeg modtaget regning på en skade som absolut ikke er der, på trods af ekstra forsikring købt via autoescape.dk

jeg kan intet dårligt sige om autoescape.dk men hold jer langt langt væk fra Buchbinder Flensborg

12. marts 2016
Vis anmeldelser på alle sprog (1.176 anmeldelser)