Bramdrupdam Sports- & Mødecenter Anmeldelser 15

4,5

1. Sport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er et aktivt moderne "forsamlingshus" med plads til foreninger, idræt, esport, mødelokaler, messer og konferencer. Vi har eget køkken og laver selv alt mad til vores arrangementer. Med en placering i Kolding tæt på motorvejsafkørsel 63, så kommer man nemt til og fra vores flotte og velholdte center. Vi råder over 2 store idrætshaller (heraf den ene med 940 siddepladser og gode tv muligheder med 1200 lux), 2 mulitisale, 5 møderum, Esportscenter, kunstgræsbane m/250 lux lys og meget andet godt. Kontakt centerleder Steffen Nikolajsen, hvis du kan bruge noget af dette.

4,5

Top karakter til Bramdrupdam Sports- og Mødecenter !

Har lige holdt større fest hos Bramdrupdam sports og mødecenter i jeres selskabslokale. Kan varmt anbefale at holde fester/arrangement, Steffen og Team er top professionelt, vin og mad til top karakter.
Jeg takker jer mange gange. I havde skabt nogle fantastiske rammer !
Med venlig Hilsen
Jesper T.

13. januar 2020

Hold din fest her :-)

Det var en super god oplevelse. Vi havde den bedste konfirmation og alle var med til at yde deres bedste, for at vi kunne have en god dag.
Maden var meget mere end bare det vi bestilte - 10 stjerner.
Det smagte, der var rigeligt og det var mere end vi havde forventet.

17. juli 2018

Fin oplevelse med lækker mad

Fin oplevelse med lækker mad. Dog kunne tallerkner for hver ret godt være taget ud hurtigere -. de stod en del tid.
Sød og venlig betjening som bestemt gjorde deres for at løse problemerne hen ad vejen, hvis de opstod.

28. maj 2018

Konfirmation

Har holdt to konfirmationer hos Bramdrupdam Sports- og Mødecenter - og det har begge gange været en rigtig god oplevelse. God service, mad og super, at man kan bruge faciliteterne.

24. maj 2018

Kan anbefales 👍

Vi har blandt andet brugt Bramdrupdam Sports og Mødecenter til at afholde to konfirmationer, og skal også holde den tredje der.
Jeg kan kun anbefale det, der er plads til børn i alle aldre og hallen står til rådighed. Dejlige lokaler og faciliteter, fantastik og rigeligt mad, sød og effektiv betjening.

23. maj 2018

Fleksibelt og utroligt serviceminded!

Vi har i Business Kolding afholdt et stort erhvervsarrangement d. 2. november 2017 hos Bramdrupdam Sports- og Mødecenter, og vi er ovenud tilfredse med den service og behandling vi har fået, både før, under og efter arrangementet!
De er meget fleksible og lydhør og gør alt, for at man skal have det så godt som muligt.
Maden var også rigtig god og flot præsenteret og lokalerne fungerer godt til større arrangementer.

7. november 2017
Bramdrupdam Sports- & Mødecenter-logo

Besvarelse fra Bramdrupdam Sports- & Mødecenter

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er utrolig stolte over, at vi blev valgt som samarbejdspartner til dette store arrangement, og er glade for at vores indsats blev bemærket og anerkendt.
mvh
Steffen, Bramdrupdam Sports- & Mødecenter

Jeg afholdte en lokal erhvervsmesse med …

Jeg afholdte en lokal erhvervsmesse med 60 udstiller og cirka 800 besøgende den 2. november 2017.
Jeg har i hele processen fået en utrolig god service fra hele personalet. De er meget imødekommende og er klar på fleksible løsninger.
Hvis jeg kunne give flere stjerner, så havde jeg gjort det.
Kan kun anbefale at tage en snak med dem, hvis du skal afholde et aller andet arrangement.
Vh Leif Antonsen B2B Kolding

3. november 2017
Bramdrupdam Sports- & Mødecenter-logo

Besvarelse fra Bramdrupdam Sports- & Mødecenter

Tak for den fine anmeldelse. Vi var utrolig glade for, at blive valgt som samarbejdspartner med B2B Kolding og er meget stolte over at have leveret en tilfredsstillende indsats.
mvh
Steffen, Bramdrupdam Sports- & Mødecenter

Vis anmeldelser på alle sprog. (15 anmeldelser)