En meget ærlig og reel bilforhandler.
Vi købte en bil, og tog derfra med ro i sindet.
En meget ærlig og reel bilforhandler.
Vi købte en bil, og tog derfra med ro i sindet.
Dejlig tryg handel!
Byttede min peugeot til en guld Up, da jeg slet ikke kunne vænne mig til min nye bil. Holger gav god vejledning og svarede på alt. Da vi kom stod Up'en nyserviceret, nysynet og klargjort. Holger var behagelig og tryg at handle med - og alt gik som aftalt på mail/telefon.
Varm anbefaling herfra
Vi ringede en lørdag uden for åbningstid og spurgte om vi kunne kigge på en bil. En time senere kom vi til en nystøvsuget bil som vi fik en prøvetur i. Om torsdagen kunne jeg hente min nye bil.
4 måneder senere måtte bilen hentes af SOS. Bilen blev ordnet kvit og frit og fik en lånebil uden beregning.
5 stjerner herfra.
Har brugt værkstedet løbende de sidste 2-3 år & er godt tilfreds med deres arbejde.
Senest har jeg brugt værkstedet i oktober 2022, hvor de fiksede min Audi A6 væsentligt billigere, end hvad VW/Audi-værksted i Herning kunne tilbyde.
Meget kvalificeret værksted med kanon service.
Jeg vil i den grad anbefale Bryrup auto til andre.
Helt igennem iorden værksted!
Gode priser og de er hurtige!