Bryggerietskive Anmeldelser 9

2,8

2,8

Middel

Første og sidste gang

Ja.. vældig fin restaurant, hvis maden var det samme ville jeg nok komme tilbage.
Vi bestiller 2 “bryggeriets burgere” en med tomat og en uden.
1. bøffen var direkte smags løs 2. Osten på bøffen var lige så smagsløs, men føltes dog også som en stk plastik. 3. havde brødet fået 2 min mere i ovnen, havde jeg nok knækket en tand. 4. Smag? Barbecue og rødløg, intet andet. 5. Begge blev serveret med tomat, det overrasker mig, vi sad 10 mennesker på hele restauranten? Da vi så ska betale, ender vi 51,- under de 499,- gavekort lagde på, der var ik noget og gøre ved resterende.? De burde ha givet os vores gavekort tilbage.
Første og sidste gang jeg kommer..

14. april 2026

Vi var to hold som glædede os til en…

Vi var to hold som glædede os til en god julefrokost den startede godt fin velkomst og bestilling af drikkevarer men så til maden god sild fiskefrikadeller ud af en frost pose tarteletter var koldt også grønlangkål var meget tynd og tilbehør var også koldt, osten som mindede om den bare var smidt på en bakke som risalamande med appelsin stykker ikke efter min mening så en skuffelse fra vores side 😥

6. december 2025

God service, lækker frokost og hund velkommen 👍👍

Rigtig god service, lækker mad og det bedste var næsten, at vi måtte tage vores lille hund med ind gennem og ud på anden ude terrasse, hvor der var skygge. Vi havde knap sat os, inden en af de unge piger kom med og serverede en skål vand til hunden, selv om vi ikke (endnu) havde bedt om det 🥰 Først derefter fik vi menukort mm 👍
Vi venter kun ca 20 min på vores flotte og indbydende Pletskud og en Kylling burger menu 😋 Vi komme bestemt igen, hvis vi er på de kanter

26. juli 2025

Fantastisk smørebrød

Vi har idag fået 35 stk. smørebrød som take away. Det var virkeligt godt og lækkert. Dejlig smag og så flot pyntet. De fiskefiletter er de bedste, vi har nogensinde har smagt. Det er bestemt ikke sidste gang

28. februar 2024

Skuffende oplevelse

Maden smagte af ingenting. Der blev serveret en meget lille skål pommes til deling mellem to personer og vi ventede i 50 minutter. Vi bestilte 3 bøffer medium stegt - de var alle fuldstændig gennemstegt. Skuffende oplevelse.

20. juni 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (9 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto