4,5

5 stjerner oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Kathryn. Hun var utrolig professionel og formåede at skabe en tryg og behagelig stemning fra start til slut. Jeg blev mødt med et stort smil og en imødekommende attitude, som gjorde hele oplevelsen endnu bedre.

Hun var meget opmærksom og sørgede for, at jeg havde det godt under hele behandlingen – blandt andet ved at tilbyde både noget at drikke og snacks, hvilket virkelig gjorde en forskel.

Jeg kan klart anbefale stedet til andre, og det er bestemt et sted, jeg selv vil vende tilbage til.

22. april 2026

Jeg synes bryde flyttefirma er den…

Jeg synes bryde flyttefirma er den bedste i Danmark
Flyttemændene er meget høflige hjælpsomme
Smilende. Er klar til hjælp når man Beer om det .
De arbejder fra hjertet og man følger sig glad når de er så hjælpsomme og høflige.
Mange tak for alt. .

16. juli 2025

Vender altid tilbage

Jeg kommer her ofte, og det er altid en god oplevelse.
Jeg er både tilfreds med resultatet og derudover er det altid hyggeligt at komme her.

1. juni 2022

I trygge, professionelle og smilende hænder

Jeg besøgte Bryde Simonsen i Hvidovre for at få en ansigtsbehandling - hvilket på alle måder var en god oplevelse. Kathryn var smilende, venlig, blid, professionel og gav masser af skræddersyet ekspertviden baseret på min hudtype - uden nogen som helst forventning om, at jeg efterfølgende købte deres produkter.

Og Kathrin ser og tilpasser sig kunden. Hvis du vil snakke, så er hun med på den - og hvis hun fornemmer at du gerne vil ligge i fred, så er det også muligt. Du bestemmer.

Afslutningsvis efter behandlingen diskede Kathryn op med juice og nødder - og jeg var alt i alt meget tilfreds med mit besøg hos Bryde Simonsen.

19. juni 2021

En lidt øv-oplvelse alt i alt - kan ikke anbefales hvis du har sart hud

Selve behandlingen var en rar oplevelse. Jeg fik besked på at behandleren selv vidste alt om sart hud og eksem. Så hun ville vælge produkter jeg med garanti kunne tåle.

Behandleren var på ingen måde forberedt på mit besøg, men jokede sig igennem den del.

Jeg endte med at være ret overbevist om, at hun vidste hvad hun lavede og købte derfor produkter med hjem.

Da jeg så i dagene efter fik en voldsom allergisk reaktion som resulterede i små sår i det meste af ansigtet kontaktede jeg selvfølgelig klinkken og bad og at få penge retur for mine uåbnede produkter, da jeg tydeligvis ikke kunne tåle det. Det var ikke en mulighed, men jeg kunne få et tilgodebevis... Øh... når jeg nu ikke kan tåle produkterne, så virker det som et ubetænksomt og usæriøst forslag.

Jeg ville nok vælge et andet sted til selvforkælelse.

23. oktober 2018

Været der 2 gange

Været der 2 gange, første gang var super, Julie var hyggelig, behagelig og gjorde ens hud super pæn efter..
Anden gang var det en svensker, som skulle give en dybderens. Der blev fjernet minimalt af talgknuder (Hvilket var årsagen til behandlingen), Hun var væk halvdelen af tiden, hvor jeg blot lå under en damp maskine og gavekortet jeg havde virkede ikke, så skulle betale 230 kr. selvom mit gavekort dækkede omkostningerne, som de dog var hjælpsomme med at refundere efterfølgende.
Så hvis i blot vil forkæles vælg Julie!

7. september 2017

Fantastisk brazilian wax

Maria var så sød og professionel og sørgede for en nærmest smertefri hårfjerning. Jeg kommer helt sikkert tilbage, og selvom jeg har prøvet billigere klinikker, der giver et ligeså godt resultat, var smerten her meget mindre og behandleren meget sødere.

14. maj 2016

En varm og levende oplevelse

Jeg har prøvet andre klinikker før, men var aldrig helt tilfreds med behandlingen - ikke før jeg prøvede Bryde Simonsen på Østerbro (eller Sense of Beauty, som klinikken hed til at starte med).

Jeg vælger altid den samme behandler som med varme, nærværende og dygtige hænder får mig til at glemme, at hun rent faktisk trykker alle mine urenheder ud. Maria, du er virkelig god. uden dig var det ikke sikkert, at jeg igen og igen vender tilbage.

19. oktober 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (15 anmeldelser)