Bruun Rasmussen Kunstauktioner Anmeldelser

2,8

Efter de er blevet solgt, er deres samlede salærer blevet omkring 50%, hvilket jeg nu mener er over grænsen. Det er 18% den ene vej, 28% den anden vej, og for hver online auktion et grundgebyr på... Se mere

De har absolut ingen kundeservice.. købte en del varer hos dem.. lige pludselig var min konto i minus 6.000,00 kr. De påstod jeg fik varer udleveret uden at betale for dem.. (Det kan ikke ske). Dereft... Se mere

Har flere gange som sælger benyttet konceptet Direkte Auktion. Det fungerer suverænt, større effekter afhentes efter aftale af fragtmand ved din dør, mindre effekter sender du selv efter modtagelse a... Se mere

Jeg har solgt nogle ure via Bruun Rasmussen, og forløbene har som sådan været ok, dog forekommer det at de har lidt for travlt med at skrive de samme tekster ved de fleste objekter som sælges og derfo... Se mere

1. nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Auktionshus
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Onlineauktion

Bruun Rasmussen har i 70 år været bindeleddet mellem unikke genstande og interesserede købere. Med branchens største erfaring og mest professionelle rådgivning, vurdering og beskrivelse auktioneres flere end 100.000 genstande hvert år inden for kategorierne kunst, design, antikviteter, smykker, armbåndsure og samlerobjekter.

Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Auktioner for alle!
At handle på auktion er en oplevelse, du ikke bør snyde dig selv for. Det er her, du kan købe de sjældne, fine og udsøgte effekter, som du ikke finder andre steder. Det er også her, du oplever spændingens sus, når kampen om et værk af yndlingskunstneren sætter ind, ligesom det er her, du mærker glæden – eller ærgrelsen – når hammeren endelig falder! Bruun Rasmussen Kunstauktioner er ét af Danmarks ældste auktionshuse og er samtidig blandt Skandinaviens førende. Når det gælder specialviden, markedsindsigt samt vurdering af kunst, antikviteter, design og samlerobjekter tilbyder Bruun Rasmussen ekspertise fra kompetente og erfarne medarbejdere. Det hele startede den 6. oktober 1948, hvor Arne Bruun Rasmussen lod hammeren falde for første gang i auktionssalen i Bredgade 33 i København. I dag ledes den familiedrevne virksomhed af Jesper Bruun Rasmussen, men næste generation, Alexa og Frederik Bruun Rasmussen, er også engagerede i auktionshuset. I 2004 blev den første net-auktion lanceret, og i dag er auktionshuset udbygget med flere afdelinger i København og Aarhus samt repræsentation i Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien og USA. Omkring 100.000 effekter sælges årligt på otte traditionelle auktioner samt daglige net-auktioner, hvor du kan byde på alt lige fra kunst, antikviteter, moderne design og smykker til bøger, mønter, frimærker, vin og våben. Uanset om du er på udkig efter et moderne maleri, en møbelklassiker, en funklende diamantring, et elegant armbåndsur eller en flaske fortryllende Champagne er der altid et rigt udvalg af emner i alle prisklasser på Bruun Rasmussens auktioner. Find selv dine egne favoritter på bruun-rasmussen.dk!
Kundeservice
Hvis du ønsker en uforpligtende vurdering af dit indbo eller samlerobjekter, benyt venligst vores online vurdering på bruun-rasmussen.dk. Har du spørgsmål til effekter, som er på auktion hos os, kontakt venligst vores kundeservice på tlf. 8818 1010 / kundeservice@bruun-rasmussen.dk. Har du spørgsmål af teknisk karakter, kontakt venligst vores IT-support på support@bruun-rasmussen.dk Alle andre spørgsmål rettes til vores omstilling på 8818 1111 eller info@bruun-rasmussen.dk.

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

46 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Er som regel tilfreds med køb/salg hos…

Er som regel tilfreds med køb/salg hos BR. Jeg vil blot ønske at refundering kan ske hurtigere og jeg har også et stort ønske om at det kan blive nemmere at returnere fortrudt køb. Det kunne være en returlabel, så man ikke er i tvivl om til hvilken adresse der skal returneres og samtidig ville varen være forsikret under returtransport. Udgiften til dette kunne modregnes i refunderingen. Tror det ville gøre det lettere for alle parter, og den service har mange netbutikker.

26. december 2022

Ja de snyder

Ja de snyder, lyver og stjæler. De bytter den ægte vare ud med en tilsvarende falsk / kopi, for derefter at sælge den ægte vare på auktion i udlandet ( USA eller Uk) hemmeligt! Tyveri

16. december 2022

Dygtigt auktionshus både til køb og salg

Jeg har både købt og solgt hos BRK mange gange. Når man køber er det en god idé altid at se varen på eftersynet, da farvenuancer er svære at bedømme på billeder. Jeg har et par gange fortrudt et køb, da de ikke fungerede i min indretning, og de har altid taget varen retur inden for 14 dage uden problemer, blot spurgt hvorfor så de evt kunne rette i beskrivelsen hvis jeg havde fundet en fejl. Fejl og mangler nævnes i deres beskrivelser og der tages højde for dem i vurderingen. Jer er godt tilfreds og nyder at tilføje nye ting til min samling og sælge hvis jeg finder noget bedre til den plads på væggen

21. november 2022

Ren svindel

Ren svindel. De opkøber kunst privat for alt for lave vurderinger. Præsenterer ikke værkerne orden i den oprindelige auktion. Håber politiet snart tager affære

24. november 2022

Har altid kun haft gode erfaringer med…

Har altid kun haft gode erfaringer med BR både ang vurdering og køb. Altid god service og gode og realistiske salg.
Håber dog firmaet laver ny personale politik så medarbejdere ikke selv måde købe hos dem da troværdigheden forsvinder helt. Ærgerlig sag.

23. november 2022

Svindelfirma der lukrere på uvidende samlere

Bruun Rasmussen med Jesper BR i front er et firma der på underfladen snyder deres kunder. De kommer med alt for lave vurderinger, og køber kun værkerne for egen vindings skyld. Det er svinsk og grisk at man bevidst byder lavere for at tjene kassen bagefter. Hvor er gennemsigtigheden, det er så klamt og grisk adfærd. Luk Bruun Rasmussen de er alligevel kun et marionetfirma.

24. november 2022

Useriøs vurdering

Kunde nr. 819392 Tog turen fra Odense til Århus for at få vurderet en møntsamling.
Bruun Rasmussens vurderingsmand tog et henkastet kig - uden at kigge på en eneste mønt og vurderede den til ca. 500 kr.
Da jeg gjorde opmærksom på at enkelte af mønterne kunne ses i kataloger på internettet til en værdi af 600 kr. - var svaret at det kunne man ikke regne med og iøvrigt lavede han dette arbejde hele dagen.....
Ved gentagne forsøg på en dialog om mønternes værdi - afslog han at kigge på dem og bad mig finde en der var penge værd - hvilket er svært ud af ca. 300 mønter. Dog erkendte han at nogle godt kunne være mere værd.
Sammenlagt når man vurderer mønternes værdi ud fra internettet ligger den over 10.000 kr.
Bruun Rasmussens vurderingsmand virkede useriøs, og direkte nedladende over for en mulig kunde.
Hans optræden fik en af de andre ansatte til efterfølgende at tage en rigtig lang snak med os om andre vurderingsemner og forsøgte tydeligvis herefter at rette op på hans uprofessionelle optræden.
Og det er ikke fordi jeg har en urealistisk opfattelse af samlingens værdi ....... Jeg havde været villig til at acceptere alt - blot han havde kigget seriøst på mønterne.
Jeg overvejer alvorligt at nedlægge mit kunde nr. ved auktionshuset.

9. november 2022

Kære Bjarne

Vi beklager meget, at du og vores vurderingssagkyndige ikke har haft en konstruktiv dialog omkring det medbragte.
Vi forsøger dog altid at vurdere det medbragte på en professionel og imødekommende facon, så det er ærgerligt, at det ikke er lykkedes i dette tilfælde.
Dine kritikpunkter er taget ad notam.

Vi undskylder og håber på, at vi i fremtiden kan give dig en bedre oplevelse.

Med venlig hilsen, Lise / Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Vi her i huset har vi både købt og solgt hos BR 😁 Og både mere og mindre kostbare ting,

Vi her i huset har både købt og solgt ved BR auktioner. Vi er altid blevet taget godt og venligt imod, når vi mødte op.
Vi har altid været fuldt tilfreds med den pæne og sober måde, vi er blevet behandlet. Varerne er altid ok i orden, og hvis der er en lille skade på den indleverede varer nævnes det også i beskrivelsen,

16. oktober 2022

Kære Helle

Vi er utrolig glade for at du er tilfreds med vores service og finder dén både imødekommende og professionel.
Vi takker for at have taget tid til at skrive denne anmeldelse.

Med ønsket om en rigtig god dag.

Lise / Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Jeg vil ikke anbefale bud på 909/67…

Jeg vil ikke anbefale bud på 909/67 Jørgen Roed udsigt fra Monte Solaro på Capri. Både Lauritz.com i Aalborg og Bruun Rasmussen har bondefanget mig med en vurdering på 2000 kr som nu er 30.000-40.000 kr på få måneder. Jeg fik 13000 kr før salær ved Lauritz.com. De lavede et tilsvarende nummer med min Viggo Pedersen. Jeg skal have en kompensation før at studie bliver handlet videre. Maleriet har aldrig været i fri handel siden 1906 og den oplysning fik Lauritz.com i Aalborg sammen med navnet på familien. Et køb vil være uetisk. At Lauritz.com ikke kan vurdere malerier. Det skal Bruun Rasmussen ikke udnytte. Det er bedrageri med så stor forskel i vurderingen på få måneder i en krisetid.

17. september 2022

Kære Erling

Vi har fuld forståelse for din ærgrelse over, at et maleri er solgt betydeligt dyrere, siden du gav ejerskabet videre.

Hos Bruun Rasmussen forholder vi os objektivt til de emner vi får præsenteret og vurderer på baggrund af vores faglige viden -og kendskab til markedet.
Vi vægter både vores sælgeres og køberes anonymitet utroligt højt og kan desværre ikke indgå i en dialog omkring tidligere ejerskab.

Du er naturligvis altid velkommen til at benytte vores onlinevurderingsservice; https://bruun-rasmussen.dk/m/account/online_valuations/new
-hvor vi vil gøre vores allerbedste for at give en retvisende vurdering.

Med ønsket om en rigtig god start på ugen.

Latterlig lav prissætning

Original kunst af internationalt anerkendte kunstner sætter til nogen få tusind kroner - prisen er mellem 4-5 % af hvad de koster på gallerier mm. Så søg andre steder …

13. september 2022

Kære Bo M. Mogensen

Vi beklager, at du ikke har fundet vores vurderings-og minimumspris relevant. Vi gør vores absolut bedste for at give en realistisk vurdering, der afspejler det aktuelle forhold mellem udbud/efterspørgsel.

Med ønsket om en rigtig god dag.

Med venlig hilsen, Lise / Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Har netop købt et maleri

Har netop købt et maleri, som lever fint op til beskrivelsen. Modtog det med posten kun 2 dage efter og det var pakket utrolig godt ind, meget stor ros for det, og billig forsendelse i forhold til andet auktionshus.

1. september 2022

Kære Jens

Det er vi utroligt glade over at høre.
Tusind tak for at give feedback omkring din oplevelse fra emnebeskrivelse til modtagelse af købet.

Med venlig hilsen, Lise / Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Det er altid en kæmpe glæde at købe…

Det er altid en kæmpe glæde at købe gennem Bruun Rasmussen. Jeg har købt kunst og møbler der gennem seks år nu, og jeg bliver altid begejstret, når en levering når frem. Altid god kvalitet. Altid god service. Man kan stole på høj standard.

22. august 2022

Kære Mads Peder Nordbo

Det er vi utroligt glade for at at høre. Vi fortsætter med at gøre os umage for at give dig en positiv og tilfredsstillende oplevelse.

Lise / Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Uprofessionelt og yderst vildledende gang på gang.

Jeg købte tirsdag d. 16. august en Børge Mogensen: “Øresund. kommode.

Da jeg køber, er jeg indforstået med beskrivelsen der lyder ”Fremstår med alders- og brugsslitage, herunder ridser og mærker. Finér afslag, samt skjolder.”

Jeg har nærstuderet billederne og kan indfinde mig med diverse skader og skjolder jeg kan se. Hvad jeg synes er under al kritik og ikke er første gang jeg oplever, er manglende afbildning.

I dette tilfælde opdager jeg ved kommodens afhentning at højre side, hvilket "tilfældigvis" er siden med den største skade ikke er afbilledet. Det er uprofessionelt og yderst vildledende!

Svaret fra Bruun Rasmussen er blot dårlige undskyldninger om at fotograferne tager mange billeder og ikke kan fange alle vinkler...

De tilbyder hverken undskyldning, dekort eller andet der burde kunne forventes.

19. august 2022

Kære B. A.

Vi beklager meget, at du ikke er tilfreds med dit køb og håndteringen efterfølgende.

Vi bestræber os altid på at beskrive og fotografere emnerne, så professionelt og retvisende som muligt og kan kun undskylde for den manglende afbildning. Vi opfordrer altid vores kunder til at besøge vores eftersyn, hvilket desværre ikke altid er muligt. Det er absolut ikke i vores interesse at fremstille et emne i en anden stand end den aktuelle.
I dette tilfælde vil vi normalt indgå i en konstruktiv dialog, så du er yderst velkommen til at kontakte undertegnede, for en yderligere samtale omkring det hændte. Som køber på vores netauktioner og Direkte Auktioner har du som privatperson altid 14-dages fortrydelsesret, skulle det erhvervede emne vise sig at være et fejlkøb.
Jeg vil glæde mig til at høre fra dig direkte.

Med venlig hilsen,
Lise /Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Urealistisk vurdering.

Urealistisk lav vurdering på kvalitets smykker, i deres verden koster en ny Mercedes vel 50.000 kr.

1. august 2022

Kære Brian

Vi beklager, at du ikke har fundet vores smykkevurderinger realistiske.
Hvis du ønsker yderligere dialog og forklaring af vores vurderingsprincipper, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Lise / Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Min smykke blev vurderet til 10% af prisen.

Enten har Bruun Rasmussen ikke forstand på smykker overhoved eller er de bare på jagt efter at stjæle fra folk, eller snyde.
jeg fik en armbånd vurderet hos dem til en vurdering til 25.000-30.000 kr.
Denne armbånd er over 200.000 kr. værd og er pyntet med talrige Diamater og Rubiner.
armbåndet har også certifikat.
Få aldrig Bruun Rasmussen til at vurdere dine smykker.
Min veninde fik en halskæde vurderet hos dem og efter vurderingen manglede der 2 diamanter på halskæden, hvor Bruum Rasmussen påstod at disse 2 diamanter har altid manglet på halskæden, men vi havde tjekket halskæden før leveringen og der manglede ikke nogen.

28. juli 2022

Kære Sheida Von Münchow

Vi beklager meget din oplevelse hos os.
Vores vurderingsansvarlige i smykkeafdelingen undskylder meget for, at din onlinevurdering ikke i stedet blev svaret med en stor opfordring til at kigge forbi vores auktionshus med armbåndet for at få en korrekt vurdering. Vurderingen i denne prisklasse er afhængig af kvaliteten på diamanterne og rubinerne, som ikke lader sig gøre ud fra et billede, men i stedet skal undersøges af én af vores gemmolog-uddannede vurderingssagkyndige. Du er derfor yderst velkommen til at besøge os i Nordhavnen, hvor vi står klar til at vurdere dit smukke armbånd præcist.
Angående din venindes halskæde med to manglende diamanter, er du også meget velkommen til at skrive direkte til vores smykkeafdeling; kms@bruun-rasmussen.dk så vi kan undersøge sagen yderligere. Vi ønsker absolut ikke, at indleverede genstande til vurdering, returneres i ringere stand end de blev indleveret i.

Vi takker mange gange for din feedback -og håber, at vi snarest får mulighed for at give dig en positiv oplevelse.

Med venlig hilsen, Lise /Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Sælger man noget på deres aktion,så har…

Sælger man noget på deres aktion,så har du tabt 50%,så bliv væk fra dem.

20. juni 2022

Kære Bent Vilhelm Erbs

Vi takker for din feedback -og vil gerne benytte lejligheden til at forklare vores vurderingsprincipper.

Bruun Rasmussen vurderer genstanden og sætter herefter en minimumspris, som sikrer at man som sælger ikke ender med at forære sin genstand væk. Denne minimumspris ligger oftest mellem 50-70% af vurderingen. Dog forsøger vi altid at sætte så realistisk en vurdering som muligt, så det realiserede hammerslag ligger tættere på vurderingen end minimumsprisen.
Desværre kan vi ikke kigge ind i fremtiden, hvilket også er det spændende ved auktioner, da den endelige prissætning først kendes på hammerslagstidspunktet. Og i visse tilfælde også går langt over vurderingen.

Med venlig hilsen, Lise /Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Kaotiske..

Kaotiske: Satte nogle knive fra udlandet til salg.. de glemte dem på en hylde i månedsvis.. ingen beklagelse, ingen undskyldning.
Banditpriser: Vær opmærksom på at de har to lag af betalinger, salær og gebyr, samlet i mit tilfælde 41%.. Det mener jeg er uanstændigt..

5. april 2022

Altid god behandling…

Jeg har altid fået en god behandling hos bruun rasmussen. Jeg har vundet en del mønter hos dem med hurtig forsendelse. Jeg vandt engang nogle mønter hos dem som de havde forlagt, og de valgte at sende mønterne til mig gratis da de opdagede fejlen.

3. april 2022

Kære Mikael
Vi er glade for at kunne hjælpe og bestræber os altid på at finde en fornuftig løsning.
De bedste hilsener, Lise fra Bruun Rasmussen Kunstauktioner