Vi har fået den smukkeste kjole hos brudedesign i waves. Ekspedienten virkede professionel og meget dygtig til at finde de kjoler frem udfra min datters ønsker. Ja ekspedienten går med i prøverummet... Se mere
Vi havde bestilt tid til at prøve konfirmation kjole, vi når kun lige ind, og ekspedienten kigger, og siger: du er ihvertilfald str. 44 om barmen, og har talje, så vi har ikke noget du kan passe, vi h... Se mere
Har netop hentet vores datters konfirmationskjole. Professionel behandling fra start til slut. Kan kun give de varmeste anbefalinger.
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi har et stort udvalg I brudekjoler , konfirmationskjoler og gallakjoler
Danmark
- www.brudedesign.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Super dejligt der var afsat tid til at…
Super dejligt der var afsat tid til at finde den helt rigtig kjole. Med deres store professionalisme gik det meget hurtigt med fælles at udvælge 20-25 kjolen min datte skulle prøve. Alle kjoler der var noget, var på 2 gange - virkelig god støtte til min datterens valg. Kjolen kom til aftalt tid og efterfølgende afprøvning forløb på sammen fine måde som ovenstående.
Kan varmt anbefale brudedesign.
Fin service og smukke kjoler
Var lidt skeptisk i starten over, at man skulle bestille tid bare for at kigge/ prøve konfirmationskjoler, men da vi var der, gav det god mening. Der var sat tid af kun til os, uden en masse andre kunder der også skulle betjenes.
Min datter havde sine helt egne og klare ideer om, hvordan hendes kjole skulle se ud, men da de ikke helt kunne matche det, tilbød de at sy en til hende. Da vi skulle hente den efter nogle måneder, var den desværre for stor, så den skulle tilrettes. Øv for en ærgelse. Efter nogle uger var den klar til afhentning, og kjolen sad nu heldigvis helt perfekt og var meget smuk, og helt uden beregning. Kan derfor kun give min bedste anbefaling til Brudedesign.
Virkelig dejlig oplevelse!
Når man som konfirmand har store krav til den perfekte kjole, er det en fra Brudedesign man skal vælge! Udover at Brudedesign laver virkelig smukke kjoler, er de meget servicemindede og går op i, at det at skulle vælge konfirmationskjole bliver en dejlig oplevelse for konfirmand, såvel som for forældre. Vi (som var lidt sent ude) besluttede at kontakte Brudedesign for at høre, om de kunne nå at lave drømmekjolen. Det kunne de godt, hvis vi tog en lille smuttur ud til dem for at få taget mål. Vi bliver godt modtaget, og damen begynder straks at spørge ind til, hvordan drømmekjolen så ser ud. Det bliver forklaret, og forskellige modeller bliver prøvet. Da vi efter at have prøvet en 7-8 kjoler, finder frem til den vi synes bedst om, er det heldigt at den sidder så perfekt på hende, for damen siger, at hun har to af lige præcis denne model. Og i hendes str. minsandten også! Vi får derfor kjolen med hjem med det samme. Mens vi er i gang, kommer damen også med forslag til, hvordan vi skal sætte hendes hår, og med hvilken slags pynt. Vi ender med også at købe en flot hårbøjle, der matcher bæltet på kjolen. Vi går derfra med en følelse af at have fået noget for pengene, og tænker, at vi helt sikkert vil komme igen hvis lejligheden byder sig!
Sindsyg dårlig oplevelse
Sindsyg dårlig oplevelse. Damen gad dårligt tag en kjole frem min datter kunne se, for hun kunne alligevel ikke passe dem.

Besvarelse fra Brudedesign-konfirmationskjoler.dk
ØV...
ØV.. ØV.. Dårlig oplevelse, med kun 20-25 minutter sat af til at prøve kjoler i, Det var hektisk, uden indlevelse eller fornemmelse for en "ung piges" drøm om en smuk kjole.. Vi fik af vide at min datter var 3 forskellige str. Og at det ville være umuligt at tilrette den kjole hun gerne ville have.. Så presset af tiden og at vi gerne ville have en kjole i hus, valgte vi en anden.. Som vi dog fortrød umiddelbart lige efter.. forsøgte at kontakte ejeren både på mail samt på tlf. For at forsøge at finde en løsning, men der kunne ikke hjælpes med noget.. Så handlen blev annulleret, og vi fandt dagen efter den smukkeste kjole et andet sted og hvor servicen bare var i top og alt nærmeste kunne lade sig gøre..
Uforskammet medarbejder
Uforskammet medarbejder, som på en meget ubehagelig måde fortalte min datter at hun er for tynd til deres kjoler. Ja, der er opgivet mål på deres hjemmeside, men jeg havde åbenbart ikke målt min datter korrekt og jeg tænke faktisk at de kunne rette kjolerne lidt til. Det ville hun så ikke, fordi der skulle rettes for meget. Vi fik besked på at vi kunne jo selv finde en rigtig god skrædder der måske ville kunne gøre det. Fair nok, at min datter ikke opfylder deres mål, men det kan godt siges pænt..... Min datter var ret ked af det da vi gik derfra efter 5 min. Iøvrigt efter at have ventet 40 min på at komme ind.
Vi fandt heldigvis en meget smuk kjole et andet sted, hvor de også havde små størrelser.
Super betænksomme!
Vi besøgte Brudedesign i mandags, hvor vi kom lidt forsent, grundet trafikræs. Blev på trods af dette taget rigtig godt imod af deres medarbejder, som hjalp min datter fra start til slut med at finde den ønskede kjole og tilpasse den, så den sidder helt perfekt.
Fremragende oplevelse og god service!
Total dårlig oplevelse.
Total dårlig oplevelse.
Vi havde tid kl.10.00 en lørdag.
Vi kom ind til tiden og det første hun gjorde var at tage et målebånd, for derefter at sige til min datter at hun var for tyk til deres kjoler.
Der gik fem minutter fra vi kom ind til vi nærmest blev smidt ud igen.
Vi fandt en i lilly i inden for de samme størrelser brudedesign sagde de kørte med.
Vi fik en fremragende service i lilly.

Besvarelse fra Brudedesign-konfirmationskjoler.dk
Super god service
Super god service. Kom til med det samme. Dejlig pris niveau. Super hjælpsom personale.
Total dårlig oplevelse!!
Kan absolut IKKE anbefale brudedesign.
Vi havde booket tid en lørdag kl 14.30 og møder op for at prøve konfirmationskjole.
Da vi ankommer til stedet sidder der yderligere 8 personer i kø på gulvet for at komme ind. De oplyser at der er mindst 3 timers forsinkelse. Vi prøver at komme i kontakt med den ENE assistent- det var heller ikke muligt. Derfor vælger vi at ringe til indehaver Lasse for at høre ind til hvad der gør at der er opstået SÅ meget ventetid. Han informere os om at det er nogle jyder der er kommet for sent grundet vejret og de har valgt at tage dem ind alligevel. Hva sker der lige for det...yderst mærkelig måde at drive forretning på!! TOTAL dårlig service- kan virkelig ikke anbefales. Vi vender snuden hjemad igen og ligger vores penge et andet sted.
udsøgt betjening
Jeg købte konfirmations kjoler til mine piger med et år mellemrum og vi har fået en udsøgt betjening. Vi kommer igen når og hvis mine piger skal have brudekjoler. Det var primært at der blev lyttet, rådet og vejledt. Vi endte med de perfekte kjoler som passede til pigernes personlighed
Ekstrem dårlig behandling
Vi havde booket tid til at prøve konfirmationskjoler en lørdag kl. 9.30. Vi ankom til en låst dør og ringede derfor til dem på telefonen. De havde glemt at notere vores aftale. Vi fik at vide, at hun var i butikken kl. 10.15. Vi gik en tur og vendte tilbage kl. 10.15. Da vi bankede på døren blev vi nærmest smidt ud på gangen, og fik stukket to klapstole ud. Der var nemlig andre i lokalet nu. Der sad vi så på noget der minder om en tom hospitalsgang på et par klapstole og ventede. Da kl. var 10.40 valgte vi at gå igen, da vi blev enige om, at vi aldrig ville lægge vores penge sådan et sted med så dårlig en behandling.
meget meget hjælpsomme
Jeg havde en aftale med brudedesign ,for at kigge på konfirmationskjole til min datter , men den dag kom jeg selvfølgelig for sent fra arbejde og det sammen med en masse trafik betød at vi ikke kunne være der til tiden , jeg havde min datter i telefonen fordi hun glædede sig til at prøve kjoler og humøret var ikke det bedste da jeg sagde til hende at jeg var nødt til at ringe og aflyse . da jeg ringede til dem sagde de,at det var ikke noget problem og at vi bare skulle komme ,selvom det var så sent, Min datter prøvede nok 10 kjoler og fik rigtig god vejledning og valgte en flot flot kjole , et sted jeg kan anbefale
Utrolig god rådgivning og flotte brudekjoler
Jeg fik syet min brudekjole hos brudedesign på anbefaling af en veninde,
meget fin service og en drøm af en brudekjole.Jeg havde nogle ideer om hvordan min kjole skulle se ud , og de hjalp mig meget med detaljerne, Så jeg havde 3 hyggelige besøg ,super lækker kjole som fik meget ros
Sjusket service, alt for lidt tid og pludselige prisstigninger (konfirmationsskjole)
Ifølge deres hjemmeside (se billede) koster alle konfirmationskjoler 1695. Den jeg skulle have, blev på mystisk vis bare lige pludselig sat op til 2500 kroner da jeg sagde, at det var den jeg gerne ville have og prøve ;)
Det var blot et af irritationsmomenterne.
Jeg fik ca. en halv time til at kigge på kjolerne, tage tøjet af, prøve de forskellige kjoler, tage tøj på og bestille - ALT for kort tid! Desuden endte jeg med ikke at købe kjolen fordi at jeg 1. ikke brød mig om stemningen i lokalet og 2. fordi jeg ikke kunne få den ønskede længde, som de ellers havde oplyst os om forinden flyveturen fra Aalborg til København!!!!
Udover det braste damen ind i omlædningsrummet imens jeg klædte om, og man følte sig overhovedet ikke "i trygge hænder" der. Alt i alt vil jeg ikke anbefale en tur derhen, og vil helt sikkert aldrig sætte mine ben der igen ;)