1. Elektriker

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

broen-el.dk,

2,2

Under middel

Hvad er en aftale?!?

Ringer og booker tid enten mandag eller tirsdag, ingen møder op. En elektriker ringer onsdag morgen for at arrangere tid, og fredag bliver aftalt kl. 11. Fredag Kl. 12 ringer jeg og spørger hvornår han ankommer, og der bliver stille i den anden ende. Han havde glemt aftalen og da jeg spørger indtil om han så ikke kommer, bliver man spist af med en undskyldning om at man har hold i nakken... Vil klart ikke anbefale det firma, for aftalerne bliver ikke overholdt. Sku ærgerligt når man gerne vil støtte lokalt og så de er så ligeglade med nye kunder. Men godt andre firmaer i området vil have mine penge.

24. april 2026

For høje priser

Lav en fast aftale og vær opmærksom på at de tager dobbelt til tredobbelt af markedsprisen på diverse komponenter. Jeg selv tog kontakt til dem og klagede over prisen, men der har ikke ændret deres holdning til prissætningen ☹️

12. december 2023

EL-eftersyn kasseret uden forklaring.

Utilfredsstillende forløb af el-eftersyn af Broen-el foretaget 22.11.21.

Lige efter el-eftersynet d. 22.11.21 da Frank Broen var kørt væk i sin bil, begyndte det højre relæ at slå elektriciteten fra. Jeg indkredsede, at det ene af tre udelys var årsagen. Dette ene var en kæde af 5 lys, der gik fra udelyset uden for den lille dør i gården, gående over gårdspladsen over til lyset ved hønsegården, gående videre til de to lys ved indkørslen til gårdspladsen og videre ud til det 5. lys , der er placeret 20 meter ud af vores lille stikvej, der munder ud i Nyvangsvej. Frank Broen (FB) havde just fortalt, at kravene til relæer var skærpet efter nogle dødsfald i Tyskland, så det var nærliggende , at det kunne være årsagen til , at relæet slog fra just efter, han havde kontrolleret relæet De 5 år tidligere havde det fungeret til fredsstillende Jeg ringede FB op, men han oplyste, at han kun havde kontrolleret , havde ikke ændret på følsomheden i relæet, så han mente, at det var tilfældigt, at relæet slog fra på grund af ovennævnte lyskæde, selv om det skete just efter , han havde tilset det.. Det lød ikke særlig sandsynligt, men jeg måtte tage det til efterretning Siden har lyskæden blot været slukket, og i så fald har der ikke været problemer med relæet.

Forsikringsselskabet efterlyste el-rapporten, så jeg rykkede for den hos Broen-El Den kom ikke, men til gengæld kom en regning på el-rapporten dateret 7.1.22 med 8 dages netto, påskrevet "Rapporten eftersendes ", så jeg kunne først forvente rapporten , efter at regningen var betalt!. Regningen blev derpå betalt den 11.1.22 med 1286,88 Derpå rykkede jeg for rapporten den 24.1.22, hos FB, som ville sende den eller lægge den i min postkasse i weekenden 5.-6.1.22 .Den 8.2.22 var der ikke kommet nogen el-rapport, hvorfor jeg ringede til Broen El og fik fat i Christian, der efterfølgende fik fat i FB og bagefter ringede tilbage, at FB ville aflevere den i min postkasse. Den sendte jeg straks via mail til Alm Brand den 10.2.22 Den 16.2.22 skrev Alm Brand, at rapporten ikke var godkendt, da FB havde svaret "Nej" i rubrik A1,B1,B4 og E1.Derpå forsøgte jeg at komme i kontakt med FB den10.3. 11.3. og 14.3.22 uden held. Derfor dette brev.

Forløbet er ikke tilfredsstillende.

Mens FB lavede rapporten, fortalte han mig ikke om de 4 "Nej" rubrikker, så de kunne være rettet undervejs Han nævnede et par ledninger, det gik gennem døre. Dem fjernede jeg. FB måtte jo vide, at de 4 "nej" svar måtte bevirke, at el-rapporten ikke ville blive gorkendt og beløbet på 1286 derpå var spildt

At el rapporten blev udført den2 2.11.21 men først fremkom 29.2.22 efter at regningen var betalt den 11.1.22 er ej heller tilfredsstillende.

Spørgsmålet er nu : Hvordan kommer vi videre ? Venlig hilsen Erik Lykkegaard.

Broen EL svarede: Du hører fra mig inden længe...
Det er nu over et år siden.

6. juni 2023

Meget utilfredsstillende - Anbefaler varsomhed og alt på skrift.

I modsætning til de pludselige 5-stjernede anmeldelser af Broen El, der pludselig opstår i stort antal inden for samme dag - både her og på Facebook, så er dette en ægte anmeldelse, fra en rigtig kunde.

Jeg har brugt Broen El ved 2 lejligheder. Dels privat og dels igennem mit firma. Fibernet havde boret ind i en ledning og Broen El blev hyret til at udbedre skaden. Med sig havde de en mand der skulle reparere min væg efterfølgende, og jeg blev oplyst, at jeg ikke ville kunne finde hullet bagefter. Dette måtte jeg tro på, var ordene. Jeg har først kigget på hullet inden for de sidste dage, da jeg flyttede mit skab der dækkede for det. Jeg har sjældent set magen til makværk - og så er det forsøgt dækket med noget maling. Det er et nyt hus, så det er super ærgerligt. I min virksomhed har Broen El lavet klassikeren med at stille en ting klart i udsigt da de fik opgaven, og så da de skulle i gang, er nærmest alt gået galt. Den forventede pris de oplyste for hele projektet har ikke engang dækket halvdelen af projektet, og den pris er oplyst mod bedrevidende efter deres eget udsagn i telefonen. "Jeg har hele tiden vidst den pris aldrig ville holde", kom deres tilbudsgiver til at sige i telefonen. Det er særdeles udspekuleret og selv om mange nok bruger den taktik - så er det svært for mig at anbefale sådan en virksomhed. I stedet for at tage ansvar i sagen, har Broen El åbnbart valgt en taktik med at få skolebørn til at lave 5-stjernede anmeldelser, så de negative fylder anmeldelser forsvinder i mængden. Derudover har de forladt opgaven, så jeg har løse ledninger hængende, på trods af det var en sikkerhedsopgave efter et indbrud... Mit råd må være at passe på og selvfølgelig håber jeg at Broen El tager til genmæle i stedet for at være aggressive og behandle kunden uden respekt. I så fald ville min anmeldelse også forsvinde.

29. april 2015

Trygt og kompetent firma

Har brugt broen-el både privat og i firma regi. Har været utrolig tilfreds med deres arbejde både hele processen igennem, og det fuldførte arbejde. Har brugt dem til store og små opgaver og de har været meget kompetente til begge dele.

28. april 2015

Overraskende ekstraregning ...

Rigtig dårlig oplevelse! Vi har brugt Broen-El et par gange og her sidste gang havde vi aftalt et rammebeløb på 15-20000,- + moms. Vi behøvede på den baggrund ikke en fast pris, for hvor galt kunne det gå, og desuden aftalte vi, at kunne følge beløbets udvikling hen ad vejen (så man ikke lige pludselig får en grim overraskelse). Da arbejdet går i gang kommer der 2 unge mænd, der render og opmåler en bygning til nedrivning, meget præcist, med 2 tommestokke - i en halv time!!! Totalt gøg og gokke, desværre, og vi betinger os straks at disse fyre ikke skal vise sig mere på matriklen. Godt forsøgt. Deres tid bliver retfærdighedsvis ikke opkrævet, oplyses det senere. Så kommer der 2 andre montører, men tiden går og prisen skrider fuldstændig - og de løsninger, der vælges virker ikke videre smarte (kundens mening, er sikker på Broen El har en anden mening). Fx trækkes strømmen til en lampe fra et helt andet lejemål, 10 meter væk, fordi der ikke jord i stikket tættest på. Det kan man da ikke og kunden kunne blot spørges - vi var på stedet. Tiden med at fastmontere denne ledning og fjerne den igen er irriterende for os som kunder, og det var så nærmest den dag. MEN det altoverskyggende negative er nu, at den prisramme der var aftalt efter gennemgang af projektet, den skrider - og da vi beder om overblik over hvor meget der er brugt, forhales det - og den ellers snaksagelige arbejdsleder er pludselig ikke til at få fat i. I telefonsamtale bliver den sædvanlige håndværker-svada liret af og jeg får kommentaren med: "god fornøjelse med at dokumentere det i retten" - da aftalen var mundtlig. Fy for dælen. Heldigvis har mit firma råd til den slags fejl, men det er bestemt ikke en stil vi kan anbefale til andre. Det er frækt. Lad ALDRIG broen el køre uden fast pris.... Da vi udtrykte utilfredshed direkte til virksomheden og ham vi havde talt med om projektet, så ændrer historien sig - og sidst i samtalen er rammebeløbet kun for en del af det projekt, der var gennemgået. Skrækkelig kundeservice og vi ser nu frem til, om vi skal forsøges malket med en retssag, fordi vi troede på den mundtlige samtale vi havde før projektet. Vi håber selvfølgelig på en mindelig og fair løsning, men øv !!! Vi ville meget hellere ha haft oplevelsen, at Broen El var kommet til os og havde sagt ærligt, at rammebeløbet ikke ville holde og at de allerede halvt inde i projektet var langt dyrere. I stedet føler vi os bondefanget og misbrugt på vores tillid. Vi har talt med Broen El og kan forstå de selvfølgelig er uenige, men vi håber nu alligevel at andre kan lære af vores historie og vi må foreløbigt advare.

27. april 2015

Advarsel: Tjek regningen grundigt efter.

Broen el har udført arbejde på udestue via Lito Byg i Ringsted. Da jeg tjekker regningen efter, ser jeg og andre (fagfolk) at der er skrevet 6 stk spotlamper mere på regningen end jeg har fået sat op. Lamper + arbejdsløn + kørsel + moms medfører, at jeg får en ekstraregning på 10.000,00 kr. Hvem tror de (vil/skal) betale for dette.??
Bente Hedengran

30. januar 2013