Brobygaard Anmeldelser 9

3,3

3,3

Middel

Løb tør for Bearnaisesauce?????

Den 17. Januar var vi igen til en forventningsfuld aften denne gang med en Bearnaise menu som loggemad. Men der var ikke Bearnaisesauce som forventet ud fra menutittel, vi fik hvad der svare til en barne madske hver...DER VAR IKKE MERE I KØKKEN.......det har jeg aldrig prøvet før...spiser ude 2-4 gange hver måned,, så dette er historisk....DET ER EN OMMER.TAG JER SAMMEN, DET MÅ IKKE SKE!!!
Betjening var som tidligere, god,
venlig og sjov🙂 kommer måske igen

17. januar 2025

Dining week, dejlig aften

Vi havde bestilt kokkens forudbestemte menu inkl. vin.
Maden var veltilberedt og vinene passede til.
Hokaidosuppen var dejlig cremet, kalven var mør og chokolade kagen tilpas blød.
Vi havde en dejlig aften godt hjulpet af den smilende betjening.
Vi kommer tilbage.

13. oktober 2024

Kold sauce

Var igår til bearnaise menu, men saucen var kold og kunne ikke varmes mere ifølge tjeneren , mega skuffelse, startede egentlig godt, men kørte skuffet hjem

28. september 2024

En skuffelse

En skuffelse, havde sat næsen op efter noget supert, det var det ikke. Bestilte en burger til 175,- Lidt i overkanten af en pris på en burger, men stedet tager i betragtning - nok ok, hvis den så var god. Det var den - ikke - ved godt at smag og behag er forskellig, men Brioche bollen var gammel og fået lidt vand så den var "frisk" efter opvarmning, men blød og rynket i overfladen. Bøffen - kunne være bedre - den lokale tyrkiske restaurant laver en noget bedre - til 130 kr. - Men som sagt smag og behag. Personalet ok.

4. juli 2024

En ventetid på 1time og 50minutter

En ventetid på 1time og 50minutter, for at få sin nytårs mad. Om de havde taget fejl af datoen, eller glemt det var vintertid aner jeg ikke. Folk stod drivvåde og frøs, og når man langt om længe kom frem blev man spist af med et flabet arrogant “beklager ventetiden” det overskyggede den middelmådig mad, som absolut ikke var pengene værd. Sidste gang jeg skal have mad fra Brobygård køkken.

1. januar 2022

Skuffet.

Virkelig fint stykke kød.
Men resten var ikke værd at råbe hurra for. Det var dårlige friturestegte pommes, saucen smagte ikke af så meget og mega kedelig salat.

Jeg kan bestemt ikke anbefale take away fra brobygård.

15. januar 2021

Så bliver det ikke bedre

Min kone og jeg besøgte Brobygaards køkken den 29. juli for første gang. Et fantastisk sted i skønne omgivelser udenfor Brobyværk.

Vi fik en vidunderskøn 3-retters med kokkens vinmenu.

Til forret Oksecarpaccio af mørbrad med bagte små tomater, parmesan, Harry's Bar-dressing, rucola og saltmandler.
Den kunne spises med gaffel uden brug af kniv og sad lige i skabet.

Hovedretten var en saftig, grillet entrecôtebøf af Hereford/Angus-okse med hjemmelavet sauce bearnaise og tilbehør.
Kødet var mørt som smør og stegt medium som vi havde bedt om - rødt, saftigt og lækkert og saucen var helt vidunderlig.

Til dessert fik vi Panna cotta med vanilje, rødgrød af sommerbær og sprød tuilles. Det smagte eventyrligt.

Vi taler her om en Kok med passion for faget og en ambition om kun at levere det bedste af det bedste.
Serveringspersonalet var af samme kaliber som kokken med stor viden, forståelse, venlighed og præsentation af alle serveringerne.

Som nævnt var det vores første besøg, men bestemt ikke det sidste.
Vi vender meget snart tilbage og kan næsten ikke vente.

Fantastisk mad, fantastisk betjening og smuk beliggenhed.

En sjælden dejlig oplevelse hvor alt bare spillede og bestemt var pengene værd.

Vi kan varmt anbefale et besøg på Brobygaards køkken, men pas på, det bliver vanedannende.

31. juli 2020

Er dette din virksomhed?