Hold jer langt væk fra britbox
Hold jer langt væk fra britbox. Der mangler både tekster og lyd på flere serier. Kontakter man dem skal de have oplysninger som kun et teknisk geni kan give dem. De sælger et defekt produkt, hold jer langt væk.
Get ready for BritBox. Streaming the best British boxsets and new exclusive original TV. Created by BBC & ITV. Sign up for updates at https://t.co/rlQvatOYuH
Storbritannien
Via Google Play bestilte jeg britbox fordi der blev vist nogle serier med alle sæsoner som jeg gerne ville se. Men nej... Men der skulle betales for at jeg kunne se dem, den 7 dages prøveperiode var ikke nok.
Efter at have betalt for et år, blev jeg en meget skuffet da jeg forsøgte at se en serie, for der var kun en sæson at vælge selvom serien har 18 sæsoner med ca 20 afsnit i hver.
Det samme var tilfældet for flere af de andre serier.
Det er dårlig markedsføring og vildledning at det ikke tydeligt fremgår hvilke afsnit det er muligt at se.
Det er endnu værre, at det ikke er muligt at få pengene retur fra britbox,når man har betalt for et år, selv om man fortryder sit køb indenfor 24 timer.
Det er ikke ok. Det lever ikke op til god forretningsetik.
Hold jer langt væk fra dette!!!. Det er bondefangeri af værste skuffe. På forsiden vises alle afsnit af en serie, men reelt er der måske 1 sæson. Det gælder de fleste serier og selv om man betaler 600 kr. og der stadig forskel på hvad man kan se i de enkelte lande.
Når man så opsiger sit abonnement ( et år) kan man ikke få pengene tilbage. Abonnementet var 1 dag gammel .
Har aldrig oplevet en streaming tjeneste der komprimerer sit indhold SÅ hårdt - det er aldeles uacceptabelt!
Et eksempel er 'Red king', hele serien er rød, alt er rødt og rødligt. Alle serier/indhold har et slør over sig, linier er uskarpe, alt i blurret,
Jeg elsker engelske krimiserier og jeg ville SÅ meget have et britbox abonnement, men jeg KAN ikke udholde at se på det l**t, det er blasfemi at ødelægge producenter og skuespillers arbejde og samtidig opkræve sagesløse kunder, penge for det!
Tog et 6mdr tilbud. Elsker britiske krimiserier etc. Fandt nogle gode shows. MEN MEN: Poirot episoderne fryser, loader med få minutters mellemrum, og er derfor komplet umulige at se. Andre, nyere shows virker fint. X antal mails til kundeservice senere, beder de stadig om internet speed, flere tekniske detaljer om mine devices (sjovt nok samme problem på tv, pc og mobil), og svarer ikke rigtig på hvorfor dælen det primært er ET show der ikke virker. Måske det er dårlige servere, dårlig streaming setup fra deres side, men det er tydeligt, at front end kundeservice har fået at vide, de ikke må sende videre til tech service før alle deres små kasser er udfyldt. FOrnyer ikke. VIlle slette mine kredikkort detaljer men det kan man heller ikke selv... spændende om endnu en mail til kundeservice virker her...
Programmerne er gode, men kundeservice findes ikke. Pludselig bliver jeg smidt af med beskeden " Your session has expired. ". Jeg har prøvet at kontakte Britbox, men får intet svar.
Trækker penge selvom Abonnement er opsagt
Indholdet på BritBox er ganske godt men adgangen er elendig. I 2023 er de ikke i stand til at håndtere, at man som dansker ønsker at se indholdet som man har betalt for i udlandet. Når man er i Spanien kan man ikke logge ind på den danske side for det vil BritBox styre og man bliver sendt til den spanske side.
Fejlagtigt tror man at en VPN er løsningen, men nej BritBox kan opdage at man anvender en dansk VPV forbindelse og så får man ikke adgang selvom man har betalt for det.
BritBox vil gerne sælge deres løsninger på tværs af Europa, men så må de holde op med at opføre sig som imperialister der vil styre hvor og hvornår man kan få adgang. Træls med 14 dages ferie i udlandet, hvor man ikke kan se den streaming service man har betalt for. Det er klart under standard. Det er ret ringe for at sige det mildt og kundeservice er der ikke meget af.
Er super tilfreds med Britbox. Det er dejligt at kunne se alle de glimrende engelske serier og jeg har aldrig oplevet tekniske problemer; alt fungerer fint. Deres kundeservice fungerer også godt i det ene tilfælde hvor jeg havde brug for deres hjælp. Kan absolut anbefale Britbox for det er efter min mening den bedste streaming der kan fåes da de altid er leveringsdygtige i god gedigen underholdning.
Hold jer væk, Britbox er super hurtige til at hæve dine penge, kundeservice er ringe og det tager 36 til 48 timer for en svar...