2,4

Under middel

Lad være med at køb dette sted

Jeg modtog 2 kjoler, til i alt 1600 kr. og lige så snart jeg prøvede dem, lignede de SLET ikke de 2 kjoler, som jeg havde bestilt. Derfor skyndte jeg mig at sende begge kjoler retur dagen efter, men der er nu gået 2 måneder siden jeg sendte kjolerne retur, og jeg har ikke fået mine penge tilbage. Derudover kostede fragten 171 kr, og 100 kr. for at sende retur. Alt i alt ca. 2.000 kr. jeg har mistet. Kan IKKE anbefales at benytte denne hjemmeside. Derudover er kommunikationsmulighederne med Bridesire, VIRKELIG ringe.

15. april 2017

Alt i orden.

Bestilte en brudekjole efter mine mål. Dagen efter fik jeg en mail, at jeg skulle bekræfte målene. Det gjorde jeg. Derefter fulgte en mail med dato for forsendelse fra Shanghai. Det endte med at kjolen blev sendt en dag før tid, den var halvandetdøgn undervejs til min adresse. Det bedste af det hele var, at den passede lige som den skulle😊 derudover fulgte der underskørt med, hvilket jeg ikke var klar over. En helt igennem positiv oplevelse😁

8. marts 2017

Køb ikke her !!

Kjolen jeg havde købt, levede ikke op til forventningerne og heller ikke den rigtige farve, derfor sendte jeg den retur.. nu 2 måneder efter har jeg stadig ikke fået nogle af mine penge tilbage.
Køb aldrig her ...

8. marts 2017

Totalt dårlig service.

Bestilte kjole og betalte ekstra for mine personlige mål. Kjolen kom og var for alt for stor. Firmaet lovede at refundere udgifterne til omsyning op til 50%. Jeg betalte 1000,- DKK og sendte firmaet regningen. Hørte intet fra dem. Har nu rykket 5 gange via e-mail og de svarer ikke.
Jeg kan desværre ikke anbefale dette firma, da de ikke er til at stole på.

3. maj 2016

Køb ALDRIG noget her!!?

Kjolen kom og så rimelig ud, dog alt for stor. Gik til lokal skrædder, efter kontakt til Bridesire med tilsagn om, at de ville refundere udgift. Her 7 måneder senere, har jeg stadig ikke modtaget noget og firmaet svarer ikke på mine mails.......

19. april 2016

Elendig service

Jeg bestilte en gallekjole, og fik den rigtig hurtig, så jeg kunne nå at få den tilpasset, hvis den til min store frygt ikke skulle passe. Da kjolen kommer passer den ikke, og jeg tager derfor kontakt til firmaet for at få en adresse så jeg kan levere den tilbage. Jeg gør som de skriver på deres hjemmeside, at man skal gøre ved returnering. Da de så ikke svarer første gang prøver jeg igen, men heller ikke her vender de tilbage, selvom der kommer autosvar om at de vil svarer inden for 24 timer. Jeg skriver i alt til dem fire gange, men de svarer ikke, og jeg må derfor ud og købe en ny kjole fordi, jeg kan se, at tiden ellers vil løbe fra mig.
Jeg kan derfor absolut ikke anbefale dette firma, for de lever slet ikke op til det de skriver på deres hjemmeside. Og de kan nemt love en rettelse af kjolen i prisen, når de aldrig vender tilbage på ens henvendelse.

23. november 2015

Grotesk elendigt!

Bestilte en brudepigekjole. Kjolen blev leveret hurtigt efter bestilling - MEN firmaet vælger at sy kjolen i tommer i stedet for cm som de selv skriver på deres hjemmeside. Efterfølgende nægter de at have lavet nogen fejl, og vil derfor hverken sende en ny kjole syet efter de mål jeg har givet, eller refundere mine penge. De skriver efter lang diskussion at de kan refundere 50% af beløbet. Jeg venter stadig på pengene (4 måneder siden) Virkelig dårlig oplevelse, elendig kundeservice og totalt uetisk firma!!

30. august 2015

Fup og svindel - betaler ikke tilbage

Min datter bestilte en flot kjole, men ombestemte sig allerede samme dag, fordi den ikke ville kunne nå frem til hendes store dag. Derfor afbestilte hun samme dag og fik beskeden fra Bridesire, at man havde annulleret ordren. Pengene betalt over Visa/dankort på omkring 1000 kr. var dog sendt af sted og siden har det ikke været muligt at få kontakt med Bridesire, som ikke besvarer henvendelser - det er nu over to måneder siden, og vi har ikke fået pengene tilbage. Fup og svindel - lad være med at handle med dem - kan se på internationale sider, at firmaet er fup og svindel.

19. august 2015

Brudekjole

Min brudekjole blev bestilt hos Bridesire - og den var bare helt perfekt.
Den var med blonder, perler og palietter - så smuk. Rigtig godt håndværk.
Jeg skulle have den lidt syet ind, men trods det, fik jeg en helt vildt flot kjole for 2500 kr. alt incl. Og i modsætning til jjhouse, kom der ingen regning bagefter.
Vi bestilte også kloler til de små blomsterpiger - samme gode kvalitet.

20. juli 2015

Uelegant og klodset design

Bestilte en balkjole. Flotte billeder på Bridesire hjemmeside. Fik illusionen om at den var specialsyet efter mål. Fik tilsendt en model med årgang 1950 snører i ryggen fra ballerne og opefter. Specialmål jeg må le. 10 cm for kort, målt uden sko. Kjolen var af et snit der må sammenlignes med formand mao's ide om ens for alle. Kjolens fremtidige plads vil, hvis den ikke opgraderes til pudseklude, blive i garagen sammen med husets øvrige svære gods.

17. maj 2015

Rigtig flot

kjolen jeg bestilte, er rigtig flot og ligner den på billedet. Det tog den tid, der stod inde på deres hjemmeside og da de sende den, kunne jeg følge den hele vejen via sms. Kjolen er i god kvalitet, den er lidt for stor, men ikke meget - Heller for stor end for lille :D

20. marts 2015

Useriøst firma

Bestilte en kjole for snart 50 dage siden, og den er stadig ikke kommet. På siden lover de levering inden for ca. 4 uger (23 arbejdsdage), som jo slet ikke holder.
Oveni i det har de allerede trukket pengene...

KØB DIN KJOLE ET ANDET STED!!

13. februar 2015

Bestil IKKE fra denne hjemmeside!

Da jeg har haft en dårlig oplevelse med bestilling fra 'bridesire', vil jeg anbefale at man holder sig fra denne hjemmeside.
Jeg bestilte, for nogle uger siden, en kjole som bestemt ikke så ud som forventet. Jeg blev så skuffet, og jeg kunne slet ikke passe den.
Ikke nok med det, var leveringstiden også længere end de havde lovet.
Jeg har mailet frem og tilbage med dem, da jeg gerne vil have mine penge tilbage for kjolen. Men jeg får ingen konkret adresse, og tør næsten ikke at sende kjolen retur, af frygt for ikke at få mine penge tilbage..

26. januar 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (163 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto