Bravo Tours Anmeldelser

4.551

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 509 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunder roser konsekvent den fremragende service og de vidunderlige ferier, der tilbydes. Personalet og guiderne fremhæves ofte for at være utroligt hjælpsomme, venlige og kompetente, hvilket sikrer en problemfri og behagelig oplevelse fra start til slut. Mange udtrykker en stærk følelse af tryghed og tillid, idet de føler sig godt taget hånd om under hele rejsen. Dog oplevede nogle kunder vildledende information om hotelfaciliteter, såsom uopvarmede pools eller forkerte værelsestyper, samt problemer med lovede all-inclusive pakker, der ikke blev overholdt. Desuden nævnte enkelte utilfredshed med prissætning, hvor annoncerede priser steg markant, eller lovede prisgarantier ikke blev opretholdt. Der var også bekymringer om utilstrækkelig problemløsning og dårlig kommunikation, når der opstod problemer under rejserne.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor mange roser den gode service og information fra start... Se mere

Holidays

Mennesker rapporterer positive oplevelser med ferier, hvor mange udtrykker stor tilfredshed og glæde over... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, hvor mange fremhæver guidernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Location

Kunder havde tvetydig oplevelser med placeringen, hvor nogle fandt den fantastisk med flot udsigt over havet... Se mere

Price

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med priser, hvor nogle finder hjemmesiden overskuelig med gode... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Dejlig ferie med fin service og skønne omgivelser! Vi var på en dejlig heldagstur til vands og til lands med sød og dygtig guide. Kalamaki, Zykanthos er et meget smukt sted. Hotellet Caletta Is... Se mere

Opmærksom. Bravo tours har udsendt nye billetter og vi konstaterede, at der var blevet ændret flere ting. Så vær bl.a. obs på om jeres ekstra tilvalg er på billetten stadigvæk. F.eks. transport, pri... Se mere

Vi havde en helt fantastisk ferie i Calabrien i Italien på hotel: La Conchiglia Suites & Spa. Et hotel hvor servicen er helt i top, leveret af et imødekommende og venligt personale. Værelser og o... Se mere

En god overskuelig hjemmeside med mange gode valgmuligheder og i forskellige prisklasser. God service og information fra start til slut. Gode rejseguider på ferien. Meget tilfreds. Vær dog obs hvis... Se mere

1. Rejseselskab

Hos Bravo Tours er vi med jer hele vejen – fra feriedrømmene starter, til forventningens glæde og helt til vi vinker farvel igen i lufthavnen. Hvert år rejser ca. 150.000 dejlige gæster med os ud i verden – lige fra en solrig charterferie til en oplevelsesrig rundrejse, golfrejse, grupperejse eller safarirejse. Vi har altid dansktalende rejseledere på alle vores charterrejsemål, som giver dig tryghed og store oplevelser på rejsen. Vi er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 3320), og vi følger altid Rejseankenævnets retningslinjer og afgørelser.

God

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(4.551)

499 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Prisgaranti

Sørg for at få alt på skrift.

Vi bestilte et tidligt messe tilbud hos bravo tours da bravo tours lovede os prisen ikke ville blive lavere, men hvis den gjorde skulle vi blot kontakte dem igen for prisgaranti.

efter blot en lille måned er prisen allerede faldet markant og vi vælger at kontakte bravo tours, men de afviser på alle måder mulighed for den ellers lovet prisgaranti.

Dog kunne de oplyse om der havde været prisgaranti indtil den 24/2 som mystisk nok lige var dagen vi bestilte.

Vi har normalt været glade for bravo tours, men føler os urimelig behandlet når man lover for at sikre et salg.

31. marts 2026

Hej Jacob,

Som vi også har svaret dig pr. mail, så har vi stor forståelse for, at det er frustrerende at opdage at ens rejse er blevet billigere efter bestilling.
Bravo Tours ikke har en fast prisliste. Derfor kan priserne ændre sig i både positiv og negativ retning uden varsel, da priserne er baseret på udbud og efterspørgsel.

Den pris, der aftales eller fremgår ved rejsens bestilling, er derfor gældende, når depositum er betalt. Ligeledes lover vi aldrig at en rejse ikke kan blive billigere, for det kan vi ikke vide på forhånd.

Som også oplyst, så er det korrekt, at vi har haft en prisgaranti i forbindelse med kampagnen, hvor du bestilte din rejse, dog var det inden for et begrænset tidsrum at prisgarantien var gældende.

Vores messetilbud havde prisgaranti indtil d. 24.02.26 og hvis rejsen herefter blev billigere, så var/er der desværre ikke mulighed for at prismatche det.

Vi håber at I trods alt får en god ferie.

Maiken, Bravo Tours

Fin rejse trods lidt små problemer med booking som ikke var registreret eller fejl registreret

I havde fået fem stjerner hvis ikke I havde lavet fejl i booking 10625877

For det første har jeg betalt for 5 kg ekstra vægt hjemmefra og betalt med Visa
Modtog heldigvis kvittering i min mail så jeg kunne bevise det

Da vi ankom til Billund lufthavn var det ikke registreret

Fejl nummer to var at vi havde booket et superior værelse på hotellet men det findes slet ikke ifølge receptionisten
I kan takke jeres receptionist og supervisor for den hjælp vi fik
Han opgraderede vores værelse til en suites med fuldt panoramaudsigt og havet

1. april 2026

Hej Flemming,

Tak for din anmeldelse og for at du deler din oplevelse med os.

Vi er glade for at høre, at I overordnet havde en god rejse, og at vores samarbejdspartner på hotellet tog godt hånd om jer og sikrede en opgradering af værelset.

Samtidig beklager vi meget de fejl, der opstod i forbindelse med jeres booking. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster. Vi forstår godt, at det har været frustrerende, især når det skulle løses ved ankomst.

Vi tager din feedback med videre og bruger den til at forbedre vores arbejdsgang så lignende fejl undgås fremover.

Tak fordi I rejste med os – vi håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen og give jer en oplevelse, der lever op til 5 stjerner hele vejen igennem.

Fantastisk hotel

Ved ankomst til Reference life Hotel blev vi taget imod af smilende personale i receptionen.
Vi fik tildelt værelse nr. 1304 - et super dejligt værelse med udsigt over poolen. Vi havde sol fra morgenstunden til ca kl. 17.30.
Vi havde halv pension - lækker morgenmad og aftensmad. Aftensmaden var meget varieret og det var super lækkert.
Overalt på hotellet mødte vi smilende mennesker.
Vi havde cykler på hotellet og der var en super god cykelkælder som var aflåst.
Spa afdelingen var også dejlig. (sauna virkede dog ikke)
Et super dejligt hotel, som helt klart kan anbefales.

Vi rejste med Bravo Tours, som før, under og efter rejsen har været super gode til at følge op om vi har været tilfredse.
Vi har desuden været i kontakt med super søde guider og kan især huske Fie, som var nysgerrig på starten af vores rejse og spurgte ind til hvad vi skulle og da vi skulle hjem, kunne hun huske os og spurgte ind til det vi snakkede om ugen før.
Hun har en utrolig dejlig smittende latter, så vi håber vi møder hende til oktober hvor vi skal bo i Alcudia.

3. april 2026

Hej Lenette,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord.

Det glæder os meget at høre, at I følte jer godt budt velkommen af personalet på hotellet og at både værelset, udsigten og faciliteterne levede op til jeres forventninger.

Det er især dejligt at høre, at I maden på hotellet var varierende og lækker samt at I havde glæde af spa- og cykelfaciliteterne.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen på en rejse igen en anden gang.

Meget skuffede kunder.

Igennem deres agent bestilte vi vores rejse.
Fortalte at jeg skulle afsted med mine 81 og 83 firs årlige forældre, som ikke er så gode på benene.
At vi havde kigget på R2 Rio Calma fordi det skulle være handikap venligt og derfor godt til ældre mennesker. Det var det også udendørs, men vores badeværelser var et totur kammer for min Mor som blev opereret i sin hofte i september måned. Dette viste agenten også, for vi købte en afbestillings forsikring hvis hun var for dårlig til at tage afsted.
Og ekstra benplads på flyet.
Toilettet var ca 50 cm højt, prøv at komme op fra det med en ny opereret hofte og badekaret var ca. 60 cm højt og meget glat. Så slet ikke godt til 2 ældre mennesker. Blev kontaktet telefoniske efter at jeg havde sendt denne anmeldelse til Bravo Tours. Damen spurte hvorfor jeg ikke havde bestilt handikap værelse? Rigtig godt spørgsmål! Viste faktisk ikke der var noget der hed sådan og hvorfor informerede agenten os ikke om dette!!!
Hotellet fik fat i skammel til komme op i badekaret, gummi måtte til det glatte badekar. Så vi overlevede.
Der ud over nåede min Mor at falde søndagen inden afrejse. Kontaktede pigerne på deres kontor og bad om hjælp til at finde ud af om hun kunne få sine gå stave med gennem lufthavnen og op i flyet. Jeg sagde det ligeledes til pigen på bussen, men da vi kom ind i lufthavnen, kunne vi ingen finde og turde ikke tage dem med.
Min Mor har altid sagt, at hun kun ville rejse med Bravo Tours, men hun er så skuffet over alt dette at prioriteterne må ligges om.

2. februar 2026

Hej Susanne,

Vi er meget kede af at læse at jeres rejse ikke levede op til forventningerne. Vi har stor forståelse for, hvor vigtigt det er med korrekt information og de rette faciliteter, når man rejser med nedsat mobilitet og vi beklager meget hvis kommunikationen ikke har været tydelig nok.

Jeg kan dog ikke, ud fra din anmeldelse, se hvilken rejse det drejer sig om og hvorvidt I har været i kontakt med kundeservice efter hjemkomst.

Vi behandler dog aldrig sager på de sociale medier, da vi ønsker en direkte kontakt med vores gæster.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte kundeservice og så vil de selvfølgelig undersøge sagen.

Super 7 dages Golfferie

En fantastisk 7 dages golfferie med Bravo Tours til Palmanova på Hotel Globales Mimosa med 3 gange golf på de dejlige golfbaner Son Vida, Son Quint og Son Montaner. Super service både på Hotel og af de søde unge rejseledere og på golfbaerne.

3. april 2026

Hej Frank,

Hvor er det skønt at høre, at I havde en skøn golfferie på Mallorca og at alt levede op til forventningerne - lige fra hotel til rejseledere og golfbaner.

Vi håber at kunne få mulighed for at sende jer afsted på ferie en anden god gang.

Vildledende oplysninger – og ingen hjælp bagefter

Vildledende oplysninger – og ingen hjælp bagefter
Vi valgte vores ferie gennem Bravo Tours ud fra én afgørende ting: hotellet skulle have opvarmet pool. Vi rejser med små børn, og da temperaturen kun ligger omkring 20 grader i påsken, var det helt afgørende for os, at børnene kunne bade.
Derfor valgte vi specifikt dette hotel.
Da vi ankom, viste det sig dog hurtigt, at poolen på ingen måde var opvarmet – den var tværtimod meget kold. Resultatet var, at vores børn frøs efter få minutter i vandet, og den badeferie vi havde lovet dem, blev aldrig til noget.
Det mest frustrerende er, at Bravo Tours selv har erkendt fejlen. De har bekræftet, at de fejlagtigt har skrevet i deres materiale, at hotellet havde opvarmede pools – hvilket altså ikke passer.
Alligevel har der ikke været nogen reel hjælp eller kompensation fra deres side.
Når man vælger både destination og hotel ud fra en specifik facilitet, bør man kunne stole på de oplysninger, rejseselskabet giver. I vores tilfælde var den opvarmede pool netop årsagen til, at vi valgte denne ferie.
Det er derfor meget skuffende, at Bravo Tours kan erkende en fejl i deres egen markedsføring – men samtidig ikke tage ansvar for konsekvenserne for deres kunder.
Det efterlader desværre et indtryk af et rejseselskab, hvor man som kunde står alene, hvis oplysningerne i deres materiale viser sig ikke at passe.

1. april 2026

Hej Sune,

Som vi har svaret din medrejsende på hendes opslag, er vi oprigtigt kede af at høre, at jeres ferie ikke levede op til forventningerne.

I er under jeres ophold blev tilbudt kompensation og vi beklager meget at hotelbeskrivelsen på hjemmesiden ikke har været fyldestgørende ift. at den opvarmede pool var placeret indendørs. Det er aldrig vores hensigt at vildlede vores gæster og vi har naturligvis præciseret beskrivelsen på vores hjemmeside.

Vi er, som sagt, utroligt kede af hvor stor betydning det har haft for jeres ferie.

God ferie

Vejret var var fin. Hotellet var god. Og det var en godt område.

29. marts 2026

Hej Laurids,

Tak for 5 flotte stjerner - dem sætter vi stor pris på!

Det er simpelthen så skønt at høre, at du havde en dejlig ferie med fint vejr og et ophold på godt hotel.

Maiken, Bravo Tours

Jeg er desværre meget skuffet over min…

Jeg er desværre meget skuffet over min oplevelse med Bravo Tours.

Jeg valgte specifikt en rejse til Side, som var dyrere end et alternativ til Alanya (som endda inkluderede all inclusive), udelukkende fordi hotelbeskrivelsen tydeligt angav, at den ene af hotellets udendørs pools er opvarmet i de kolde måneder. Da jeg rejser med to små børn, var dette afgørende for mit valg.

Ved ankomst viser det sig, at der ikke er nogen opvarmet udendørs pool. Den eneste opvarmede pool er placeret indendørs i spaområdet, hvilket på ingen måde stemmer overens med den beskrivelse, der fremgår på hjemmesiden, hvor der specifikt henvises til hotellets poolområder.

Jeg kontaktede Bravo Tours, men de mener ikke, der er tale om en fejl, da der findes en opvarmet pool – blot ikke den, der er beskrevet. Det synes jeg ærligt talt er en meget kreativ fortolkning.

De har tilbudt en kompensation på 1.000 kr., men det står ikke mål med, at jeg har valgt (og betalt ekstra for) en rejse på et forkert grundlag. Jeg kunne have fået en billigere rejse med all inclusive, hvis jeg havde fået korrekte oplysninger fra start.

Alt i alt føler jeg mig vildledt af beskrivelsen og dårligt behandlet i håndteringen af sagen. Jeg forventer, at man som kunde kan stole på de oplysninger, man booker ud fra.

Kan desværre ikke anbefale Bravo Tours på den baggrund.

30. marts 2026

Hej Mille,

Vi er oprigtigt kede af at høre, at jeres ferie ikke levede op til forventningerne, særligt i forhold til poolforholdene, som havde betydning for jeres valg af hotel.

Vi beklager meget at hotelbeskrivelsen på hjemmesiden ikke har været fyldestgørende - det er naturligvis ikke hensigten at vildlede vores gæster.

Jeg kan se, at der under jeres ophold blev tilbudt kompensation, og at sagen blev håndteret løbende. Når det er sagt, er det vigtigt for os, at man som gæst føler sig hørt og korrekt vejledt hele vejen igennem – og det er vi kede af, hvis det ikke det har været jeres oplevelse.

Vi har på baggrund af din henvendelse allerede taget skridt til at præcisere hotelbeskrivelsen, så lignende misforståelser undgås fremover.

Tak for din feedback – den er med til at gøre os bedre.

Maiken, Bravo Tours

Naturen maden og det dejlige vejr alle…

Naturen maden og det dejlige vejr alle de søde mennesker

13. marts 2026

Hej Anette,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du havde en skøn ferie med dejligt vejr og god mad.

Super og 2 søde guider.

Super og 2 søde guider.

20. marts 2026

Hej Jannie,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en skøn ferie og tak for ros til vores rejseledere.

Fantastiske Pickalbatros.

Vi har lige været en uge på Pickalbatros Water Wolly Resort I Hurghada. Vi var 8 voksne og 8 børn i alderen
4 til 10 år. Det er det mest fantastiske sted, børnene
var hel ellevilde. Der sker jo noget hele tiden. Så ikke
og forglemme den hel fantastiske mad, meget varieret
hver dag👍 børnene var også vilde med det.

19. marts 2026

Hej Peder og Jonna,

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse.

Det glæder os virkelig meget at høre, at I havde en skøn ferie på Pickalbatros Water Valley Resort i Egypten. Vil bestemt give jer ret i, at det er et fantastisk hotel. Det lyder også som om, at der har været masser af liv, god mad og gode stunder for jer alle - både voksne som børn.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer alle velkommen på ferie igen en anden gang.

Senere hjemrejse

Vi har bestilt en rejse 4 voksne og 3 børn i alderen 1/2 til 6 år. Bravotours har nu skrevet at hjemrejsen næsten er 9 timer senere end det vi har booket. Dvs. vi først er hjemme efter midnat i stedet for om eftermiddagen. Vi skal være ude af hotellet kl. 12:00. Jeg kontaktede Bravo Tours i forhold til, at jeg mente det var en væsentlig forringelse og tænkte at vi enten burde kunne annullere rejsen eller få garanti for, at vi havde et værelse til rådighed indtil afrejsen, på grund af børnene. Endvidere kræver det så yderligere en feriedag mere. Jeg fik et meget flabet og subjektiv svar på at det stod jo i betingelserne at det var de berettiget til og at det jo var en fordel at vi fik ferien forlænget og det var sådan reglerne efter lov om pakkerejser var. Jeg kunne klage til Kundeservice, men det ville jeg jo ikke få noget ud af, når reglerne var sådan. Jeg er dybt uenig og synes det er meget ufleksibelt og tvivler på at det er korrekt at det er sådan praksis er på området.

27. marts 2026

Hej Jan,

Vi er kede af at læse din anmeldelse.

Vi har stor forståelse for at ændringer i flytider kan være frustrerende og vi er meget kede af at høre, at du har følt dig dårligt behandlet, da du kontaktede os. Det er bestemt ikke vores intention, at vores kommunikation skal opleves som flabet eller afvisende. Det beklager vi meget, hvis det er sådan, det er blevet opfattet i din kontakt med os.

I rejsebranchen kan der forekomme justeringer i flyprogrammet, da de endelige flytider først fastlægges af flyselskaberne tættere på afrejse. På din billet fremgår det derfor også, at tiderne er vejledende frem til ca. tre måneder før afrejse.
Med det sagt, så er det heldigvis sjældent vi oplever så store udsving i rejsetiderne, som i dette tilfælde.

Da der fortsat er mere end tre måneder til jeres rejse, er de opdaterede flytider en del af de gældende forudsætninger for rejsen. Vi forstår dog fuldt ud, at ændringen påvirker jeres forventninger, og vi beklager de gener, det måtte medføre.

Vi håber at I trods alt får en god ferie på Zakynthos.

Alting fungerede fint

Alting fungerede fint, god mad på hotellet og fin golfbane.

16. marts 2026

Hej Knud-Erik,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner.

Hvor er det skønt at høre, at alt bare har fungeret efter forventningerne på jeres golfferie - lige fra maden på hotellet til golfbanen.

I er meget velkomne næste gang rejselysten breder sig.

Maiken, Bravo Tours

Perfekt golftur og Htel osv.

Perfekt golftur og Hotel
osv.

17. marts 2026

Hej Elly,

Hvor er det skønt at høre, at du havde en perfekt golfferie og at hotellet var i top.

Vi håber at få muligheden for at sende dig afsted på ferie en anden gang.

Kun plusser herfra

Kun plusser herfra, fra start til slut 👍👍

8. marts 2026

Hej Gert,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner!

At der udelukkende har været plusser fra start til slut, glæder os meget at høre.

God service af Bravo Tours

God service af Bravo Tours, søde guider , de sørgede for at komme med én lille lykønskning til ægtefælle.
Vi glæder os til at møde de søde unge igen på Kreta.

Den manglende stjerne, skyldes hotellets reception /poolbar.

7. marts 2026

Hej Lene,

Tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre at serviceniveauet har været tilfredsstillende.

Vi glæder os til næste gang, hvor vi kan sende jer afsted på ferie.

Dejlig ferie

Bravo Tours gjorde vores 7 dages ferie på Tenerife med børn, svigerbørn og børnebørn uforglemmelig. Vi fejrede vores kobberbryllup på destinationen. Ikke specielt billigt at rejse så mange personer med Bravo Tours. Der var ikke meget at forhandle om mht. prisen.

22. marts 2026

Hej Heidi,

Tak for de flotte 5 stjerner.

Det glæder os meget at høre, at I havde en god familieferie på Allegro Isora på Tenerife.
Jeg kan da også se, at I har fået lidt ekstra rabat, da I var over 10 rejsende.

Maiken, Bravo Tours

Vi følte os trygge hele ferien igennem

Vi følte os trygge hele ferien igennem. Bravo Tours “holder gæsterne i hånden” under hele opholdet😊

28. februar 2026

Hej Birgit,

Det glæder os rigtig meget at høre, at I har følt jer trygge gennem hele ferien – det er noget af det allervigtigste for os.

Vi håber at få lov til at byde jer velkommen igen på en ny rejse med os.

Maiken, Bravo Tours

Bravo tours - fin oplevelse.

Fint hotel ,rigtig god roomservice, central beliggende tæt på det meste, gode busforbindelse til hele øen. Bravo tours yder fin service hele vejen igennem, søde og hjælpsomme guider. God pris , god oplevelse.

14. marts 2026

Hej Gitte,

Tusind tak fordi du har taget dig tiden til at skrive denne flotte anmeldelse - det betyder meget for os.

Hvor er det skønt at høre, at I havde en god ferie på La Palma med ophold på Los Rosales og at I har været tilfredse med serviceniveauet hele vejen igennem.

Vi håber at få muligheden for at sende jer afsted på ferie en anden god gang.

ENERGI SIKRING !!!!!

Vi har rejst rigtig meget med Bravo tours og været meget tilfredse, MEN nu har vi for anden gang ved dem fået af vide at der kan komme en brændstof stigning, og vi har betalt begge gange..Nu har vi læst flere steder at det bare er ekstra gebyr for Bravo tours..der må jo være en eller anden fast kontrakt med flyselskabet..så føler os en smule taget ved næsen, for vi er 4 stk der skal afsted og de penge kunne vi sagtens bruge på noget andet..

12. marts 2026

Hej Mette,

Tak for jeres feedback – og ikke mindst for jeres loyalitet og mange rejser med os, det sætter vi virkelig stor pris på.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende at opleve ekstra omkostninger på en rejse. Med det sagt, er prissikringen frivillig og vi kan ikke på nuværende tidspunkt med garanti vide, om det bliver aktuelt med et brændstoftillæg.

Brændstoftillæg er ikke noget, vi fastsætter vilkårligt, men noget der kan blive pålagt, hvis der sker ændringer i brændstofpriserne efter rejsen er købt. Det er en del af de betingelser, der gælder i branchen, og som også fremgår af vores rejsebetingelser.
Vi gør altid vores bedste for at holde priserne så stabile som muligt og undgå ekstra opkrævninger, men i nogle tilfælde er vi nødt til at videreføre ændringer fra vores samarbejdspartnere, herunder flyselskaberne.

Vi håber at I, trods alt, stadig vil rejse med Bravo Tours i fremtiden.