Politianmeldt i december 2022 for ikke at levere, men stjæle pengene. Politiet har fået alle oplysninger om ejeren, der bor i Vejle. Hun hævder ganske vist, at firmaet er solgt til en mand i Flensb... Se mere
Super service hos Brandavenue. Fik leveret en pakke hvor nogle af tingene var knust undre transporten. Kontakten dem samme dag som jeg fik udleveret pakken, dagen efter blev der sendt nye varer, det... Se mere
Bestilte en Hübsch stigereol 10.10. Den fremgik at være på lager. På forespørgsel om levering fik jeg at vide at jeg kunne forvente levering i starten af denne uge. Betaling blev trukket på mit kor... Se mere
Hos BrandAvenue finder du design til dit hjem og dig selv. Vi forhandler danske bolig og livsstils brands, alle med fokus på det moderne og klassiske hjem. Skulle du have spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@brandavenue.dk, vi besvarer altid inden for 24 timer.
Politianmelselse.
Politianmeldt i december 2022 for ikke at levere, men stjæle pengene.
Politiet har fået alle oplysninger om ejeren, der bor i Vejle. Hun hævder ganske vist, at firmaet er solgt til en mand i Flensborg. Også alle oplysninger om ham er sendt til politiet.
Cvr-numre, adresser og telefonnumre er afleveret til politiet.
Intet sker!!
Varer ikke leveret
Varer bestilt i september. Jeg har rykket flere gange. Ikke modtaget endnu (januar). Kundeservice svarer end ikke.
Rigtig dårlig oplevelse
Rigtig dårlig oplevelse. Varen var ikke på lager og det synes de så ikke, at de skulle informere mig om. Jeg måtte selv ringe op til Brandavenue flere gange for følge op på min odre, som blev ved med at være i rest - her 2 måneder senere har jeg stadig ikke fået min vare og der bliver ikke besvaret, hverken mail eller telefon når jeg prøver at kontakte dem….
SVINDEL!!
Jeg har den 7/11 lagt en ordre, som stadig ikke er kommet frem. Der bliver hverken svaret på mail eller telefon, og pengene er forlængst trukket på min konto.
Køb aldrig fra den side!!
Mine penge er trukket men jeg har ikke…
Mine penge er trukket men jeg har ikke modtaget min varer. Jeg har skrevet til firmaet men intet hørt!
Ordre ikke modtaget, ingen svar på henvendelser
Faktisk nul stjerner.
Bestilte en lampe den 20/10 og har ikke hørt fra dem siden. Opkald går direkte til telefonsvarer og ingen svar på chat. Har nu forsøgt at annullere ordren pr email. Venter på svar. Men jeg holder ikke vejret.
Min ordre er aldrig kommet?!
Jeg lagde en ordre den 24/10, som jeg stadig (knap en måned efter) ikke har set skyggen af.
De (Brandavenue) bliver ved med at rykke deres frist, og nu er de stoppet med at svare.
Køber aldrig herfra igen og kan IKKE anbefale hjemmesiden!
Spejl der ikke er modtaget
Jeg bestilte et spejl d. 24/10. I dag d. 9/11 har jeg stadig ikke fået besked på hvornår spejlet kommet, selvom der står 1-3 dages levering. Det er simpelthen for dårligt!
Køb af rullebord
Der havde været lidt misforståelser mellem producent (trademark Living) og brandavenue Og der blev trukket penge før varen var sent. Jeg fik lidt ondt i maven. Også pga jeg fik læst nogle af de anmeldelser der var blevet indgivet. Men fik kontaktet virksomheden og alt gik i orden. Vil ikke være bange for at handle der igen, rullebordet er som forventet og til en rigtig god pris.
Manglende levering
Den 25/10-22 bestiller jeg en bænk. Der står 1-3 dages levering på hjemmesiden. Der er ikke sket yderligere med min ordre, og det er nu næsten 2 uger siden. Håber jeg modtager bænken..
har ikke modtaget min ordre
Har bestilt en House Doctor bænk for mere end 2 uger siden, og har intet hørt siden.. Når jeg ringer er der ingen der tager telefonen. Pengene er trukket...
Virkelig ringe og meget ubetryggende
Elendig levering
Bestilte først min lampe, som aldrig kom så annullerede de min bestilling. Så jeg skulle lave en ny, hvilke jeg gjorde. Efter flere ugers ventetid, får jeg idag af vide at min pakke har ligget og ventet på mig en uge, uden jeg har modtaget noget fra selskabet. Jeg afhenter varen idag, og ser at de ikke har pakket den lampe jeg har bestilt. Bliver sendt tilbage imorgen, og forventer det fulde beløb tilbage.
Varen er jeg fuldt ud tilfreds med
Varen er jeg fuldt ud tilfreds med, men ikke tidspunkt for levering og at det ikke var GLS, men et helt andet fragtselskab, det kom med, som man så ikke kunne stole på, at de kom netop den dato, som jeg havde valgt, synes i skulle få mere styr på jeres levering
SVINDEL!!!
SVINDEL!!!
Pengene er trukket på min konto, men jeg har ikke modtaget min vare.
Firmaet tager ikke telefonen og på mail skriver de at varen er afsendt og jeg skal kontakte fragtfirmaet. Deres Track and trace kode findes bare ikke.
Der er aldrig kommet en besked fra et fragtfirma om at en pakke er på vej til mig.
Hvordan nægter man modtagelse af en pakke som aldrig kommer eller forhindrer et svindelfirma i at sjæle penge på min konto for ingenting.
Super betjening
Super betjening, betalte med applepay og havde forkert adresse, men fik hurtigt telefonisk kontakt med en flink medarbejder, som ændrede adressen. Efter 7 dage kunne jeg hente mit produkt i en gls postudlevering.
Fint at man kunne annullere ordren…
Fint at man kunne annullere ordren inden afsendelse fra firmaet - det har man altid ret til inden for en bestemt tidsfrist. Men firmaet beholder derefter 100 kroner til "afgifter" uden yderligere forklaring. Priserne er angivet med moms på hjemmesiden. Kan ikke anbefales.
DÅÅÅÅÅRLIGT
DÅÅÅÅÅRLIGT!
D.12/10 bestilte jeg to varer, kort efter fik jeg en ordrebrekræftelse. Siden da har jeg intet hørt.
Et par dage senere trak de pengene fra min konto. Jeg har skrevet til dem på mails, chat og ringet. Jeg er aldrig kommet igennem. Så nu har jeg mistet mine penge.
Dårlig levering og manglende information
Bestiller produkt 13.10.2022 med leveringstid på 1-3 hverdage. Kontakter Brandavenue 18.10.2022 da jeg ikke har hørt mere. Får samme dag besked om der har været problemer med producenten, men at produktet skulle blive afsendt samme dag. Skriver igen 21.10.2022 da jeg fortsat ikke har hørt noget, får at vide de har manglet kontaktoplysninger på mig (både telefon og mail fremgår af ordrebekræftelse), men at produktet er afsendt i dag. Jeg kan se pengene er trukket 20.10.2022, men mangler fortsat produkt og bekræftelse på afsendelse d.d. (24.10.2022). Modtager 23.10.2022 “hvor mange stjerner vil du give” og for produktet kan jeg ikke svare på det, for det har jeg ikke modtaget, men for min oplevelse 1 stjerne. Jeg tænker produktet dukker op i løbet af ugen, forhåbentlig, men øv når det skulle have været brugt som gave og øv når man selv skal være opsøgende på dårlig levering. Produktet kan købes mange andre steder end Brandavenue til samme pris, og skulle jeg stå i lignende situation med et andet produkt engang - så ville jeg vælge en anden forhandler.
Jeg har aldrig modtaget pakken
Jeg har aldrig modtaget pakken, og har skrevet til dem uden de har svaret.
Værste oplevelse nogensinde!!!
Aldrig nogensinde har jeg oplevet så dårlig service… anbefaler ingen ar købe fra denne virksomhed. Bestilte min ordre den 9. Okt. og har stadig ikke modtaget den. Det står levering 1-3 dage på deres hjemmeside. De er umulige at komme i kontakt med og bliver fyldt med løgn når man så endelig kommer i kontakt med dem. Pengene for min ordre er blevet trukket fra min konto den 13. Okt. og hørte aldrig fra dem at min pakke var forsinket… har kontaktet dem flere gange og har fået af vide at den er på vej… hvilket har været en stor løgn hver gang. Nu er min pakke efterlyst hos et andet firma som de har fået til at afsende den… sidder med helt ondt i maven over denne oplevelse og føler mig i den grad snydt.