Perfekt leveringstid! Perfekt indpakning! Bare alt-i-alt perfektion i denne omgang! Cartridge og æske var i forventet tilstand, hvis ikke bedre. Absolut intet at klage over! - mvh, Steffen... Se mere
Tre dage før jul havde jeg ikke forventet at min henvendelse ville blive besvaret indenfor ti minutter - men det blev den. Komplet med billeder af de spil jeg havde spurgt om. Jeg havde heller ikke... Se mere
Jeg købte en 30 år gammel C64, den viste sig så at have en defekt på return tasten, Martin, sendte omgående en ny (30 år gammel maskine). Maskinerne bliver jo lidt pudseløjerlige når de er så gamle.... Se mere
Vi har købt en playstation af Netbozz og vi oplevede en helt fantastisk service af Martin :-). Denne skønne måde at behandle sine kunder, både pr. telefon, mail, og på kan andre butikker lærer noget... Se mere
Danmarks ældste butik inden for salg af retrokonsoller og spil. Alt til dine gamle spillekonsoller. Vores vare lager omfatter bla. Nintendo 8, Super Nintendo, Nintendo 64, GameCube, Sega Master System, Sega Megadrive, Playstation, Playstation 2, Xbox, Xbox 360 og meget mere.
Hedegårdvej 35, 7620, Lemvig, Danmark
- +4587885030
- nesbozz@bozz.dk
- www.bozz.dk
Alt ok
God side. Ærligt firma. God service. Hurtig forsendelse. Anbefaler dem gerne.
Fejlfri service
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering, idet jeg bestilte fredag eftermiddag og havde den lørdag morgen. Varen var emballeret, så den ikke kunne blive beskadiget under transporten.
Når produktet er iorden og service er førsteprioritet
Jeg købte et par trådløse controllers til min gamle PS2 igennem Bozz.dk - de kostede væsentligt mindre end jeg har set dem til andre steder.
Forsendelsen var hurtig og problemfri. Jeg modtager pakken dagen efter, den blev sendt. Kvaliteten på de nye controllers føles næsten original lige fra knapper og selve udformningen, til "rumble" effekten.
Desværre konstaterer jeg, der er fejl på én af de nye controllere - den kan, ganske enkelt, ikke forbinde til min PS2.
Jeg skriver til Bozz.dk og forklarer problemet - 25 minutter senere skriver Martin at der er en ny controller på vej, uden beregning eller yderligere.
Det er helt latterligt hurtigt svaret og med en løsning der indeholder "nul dikkedarer".
Jeg kan ikke få armene ned! Det er virkelig god service!
Tusinde tak :-)
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler med Bozz.dk
Altid en fornøjelse
Superhandel og lynhurtig levering…
Har nu handlet flere gange hos Bozz & Martin og hver gang har jeg fået en fin service.
Lynhurtig levering og varen er altid i iorden.
Tak for de små poser med "hyggeslik" - de bekom mig meget vel :-)
Kan kun anbefales.
Rigtigt god service
Rigtigt god service
Jeg havde bestilt Pokemon Ruby til min gamle DS'er, da jeg var kommet i et nostalgisk humør. Spillet kom frem i god behold, og jeg nyder rigtigt meget at spille det. Leveringstiden var sat til ca. to uger, og jeg fik det efter godt en uge plus de sendte en lille pose slik med :)
Jeg synes at det er ekstra god service at i vælger at svare på min anmeldelse, og fortælle mig hvorfor ventetiden var lang, tak skal i have.
Det fortjener den sidste stjerne ;)

Besvarelse fra Nes Bozz
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service. Bestilte en konsol, som kom dagen efter. Desværre ville den ikke læse vores spil. Martin sendte med det samme en returlabel. Sendte den retur fredag og tirsdag fik jeg en mail om min pakke var kommet retur. Et par timer senere stod de returnerede penge på min konto igen. God og nem oplevelse. Handler her helt sikkert igen👍😊
God oplevelse.
God oplevelse.
Det fungere bare, god service og hurtig levering
Fik desværre den forkerte kontroller i første omgang. Tog fat i kundeservice og fik med det samme sendt den rigtige inklusive en en retur label til den forkerte.
Fejl kan forekomme, god kunderservice vender man tilbage på.
Fantastisk Service!
Bestilte min varer sent fredag aften så var klar over der ikke skete noget over weekenden. Modtager en Mail mandag morgen kl 08:20 ar varen er pakket og klar til levering, modtager tirsdag formiddag en besked kl 10 at min varer er klar til afhentning.
Alt i alt super service og handler klart hos Bozz.dk igen! Kan varmt anbefales!
Jeg bestilte spil i går eftermiddags og …
Jeg bestilte spil i går eftermiddags og de kom i morges. Og der var en lille pose slik med 😊 Det er altså god service. Tak for det.
Perfekt oplevelse
Bestilte et spil Mandag, leveret i pakkeboks Tirsdag.
Spillet var brugt og som beskrevet.
Alt var bare som det skulle være :)
Vil klart holde øje med den side fremover, og håber deres spil sektion på PS Vita bliver løbende udvidet.
Priserne er langt bedre end i f.eks gamestop
Bestilt et spil derfra og emailed lidt …
Bestilt et spil derfra og emailed lidt med dem. Super service og spillet kom ret hurtigt.. Kan anbefales og det vil jeg gøre!
Har lige hvad man skal bruge
Har lige hvad man skal bruge, hurtig forsendelse ! super sted !
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra! :-)
Jeg oplevede rigtig god service under hele købet. På trods af PostNords udfordringer med leveringen, har jeg modtaget mit produkt i god stand.
Jeg vender klart tilbage igen.
Meget nemt og troværdigt
Meget nemt og troværdigt
WEB-siden og finde det man søger = * * * * * (5 stjerner).
Betaling = * * * * * (5 stjerner),
Levering = * * * * * (5 stjerner),
Produkterne = * * * * * (5 stjerner),
Support = * * * * * (5 stjerner), bad om foto af det jeg købte INDEN købet - fik det med det samme, og modtaget produkt er magen til det på fotoet.
Reklamation (RMA) = ikke bedømt
Super hjemmeside!
Super hurtig levering!
Jeg købte 2 PlayStation 2 spil, begge virker perfekt. Jeg bestilte også et memorycard som var uoriginalt. Men så da jeg åbnede pakken lå der et originalt Sony card i stedet for, så tusind tak for det. Desværre var coveret på det ene spil gået i stykker ved ankomst, dette er selvfølgelig ærgerligt at det ikke har været pakket tilstrækkeligt ind, og at postnord smider rundt med deres pakker. Dette påvirker dog ikke min bedømmelse ;)
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos jer :)
Virkelig god service
Virkelig god service.
Jeg bestilte en brugt Amiga 500, diverse tilbehør og et spil. Jeg bliver kontaktet og informeret om, at spillet jeg har bestilt kræver mere ram. Der bliver skrevet, han lige vil vente med at sende spillet, indtil jeg har valgt om jeg vil have mere RAM med. Jeg beslutter at det vil jeg gerne. Herefter får jeg en besked 13 minutter senere, at det ekstra RAM er monteret og at min ordre vil blive sendt senere i dag.