Boxpower

1. Butik med biltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Chiptuning fra boxpower gør, at din bil får bedre køreegenskaber og flere kræfter. Brændstofforbruget bliver nedsat ved korrekt chiptuning, f.eks på Toyota, Volvo, Mercedes og mange andre biler.

ADVARSEL!!!!!!!

Indgå ALDRIG en handel med Boxpower.dk!!!! Du bliver bare snydt lige som jeg er blevet!!!! Og nu kan man ikke komme i kontakt med dem... Når man ringer til deres mobil så siger den der i øjeblikket til det ønsket nr, sjovt den siger det i over en uge..... HOLD JER FRA DET!!!

22. august 2011

INGEN returret (tror de selv)

PAS PÅ HANDLER MED BOXPOWER.DK

Jeg ringede for at høre mere om en af deres tuningsbokse og lod mig overtale til at købe den. Jeg gjorde hele tiden klart, at jeg ville have synet bilen med boksen.
Det er til gengæld næsten umuligt her i landet.

Da jeg ville returnere den, påstod Boxpower, at deres produkter er solgt til motorsport, og der derfor ikke er returret på dem.

Både FDM og Forbrugerrådet er enige om, at når der handles via internettet med PRIVATE, gælder de 14 dages returret. Der er enkelte undtagelser, som f.eks. serviceydelser, men dette kommer ikke i nærheden af dem.
Ifølge fakturaen er boksen solgt til "Privat"

Boxpower returnedere uden varsel boksen med fragtmand, da jeg havde sendt den til dem!!
Jeg ringede dem op igen. Jeg kunne da godt lade den gå tilbage - "men så sender vi den bare igen".

Boxpower lagde røret på under samtalen.

UNDLAD AT HANDLE MED BOXPOWER.DK, hvis du ikke er 100% sikker på, hvad du køber. De blæser på returretten.
(Jvf. Forbrugerrådet og FDM's jurister).

20. april 2011

advarsel til alle , kunne heller ikke få mine penge retur hos boxpower....

Jeg har nu også en meget dårlig erfarring med BOXPOWER i Aalborg, min søn havde købt en chipbox til sin bil, den passede ikke. Det var boxpowers egne ansatte der havde sagt hvilken en der passede til hans bil. boxpower havde skriftligt lovet ham pengene retur hvis han ikke var tilfreds, med købet, men da vi kontaktede Boxpower, var de da bare ligeglade, de smed endda bare røret på midt under samtalen, har endda kontaktet boxpower pr. brev, må nu gå den træge gang gennem forbrugerstyrelsen. KAN IKKE ANBEFALE BOXPOWER DE SENDER BOXE DER IKKE PASSER OG NÆGTER SÅ AT TAGE DEM RETUR, MEGET DÅRLIG SERVICE....Står nu med en totalt ubrugelig box tuning til bilen og 3500 fattigere, det er TYVERI....

31. marts 2011

godt produkt og hurtig levering og god rabat

købte en tuningsboks ved boxpower.dk den virkede bare godt. jeg fik den lovede effekt , tjekkede nemlig på rullefelt så de ik tog røven på mig, men alt var ok. og så fik jeg varen 2 dage efter betaling. så min oplevelse er meget positiv, fik produkt hurtigt og fik den pr efterkrav. og jeg fik også en speciel rabat som jeg ik lovede at sige. men kan da kun anbefale boxpower.dk . Det er bare min erfaring.

12. marts 2011

Kunne ikke få mine penge retur

I skal IKKE handle med boxpower, jeg bestilte en chipbox hos dem og fik den dagen efter, det var dog den forkerte og jeg ringe for at få hjælp - det var svært da den person der kunne hjælpe havde ferie.. jeg sendte boxen retur med et brev hvor jeg bad dem om af krediterer mig. Efter flere telefonopkald og mails, hare jeg intet hørt fra dem - selv om de flere gange lovede mig at bekræfte mig på mail at jeg ville blive krediteret. Jeg har nu fået mine penge retur via min bank som har trukke pengene retur, ellers havde jeg nok aldrig fået dem.

28. oktober 2010
Boxpower-logo

Besvarelse fra Boxpower

VI ANER IKKE HVEM KUNDEN ER !!!!!!!!! VI ER KLAR OVER EN KUNDE SIDSTE 5 ÅR HAR TRUKKET EN PBS BETALING TILBAGE !!!!!! MEN VI KNA IKEK FINDE UD AF HVEM DET ER SÅ HAR GJORDT INDSIGELSE MOD BANKEN. DER ER SÅ MANGE PRIVATE SVINDLERE DERUDE. DET ER IKEK KUN VIRKSOMHEDER DER SVINDLER MERE !!!!!!!!!!!!