Onze bestelling werd uitstekend verzorgd geleverd, opschrift breekbaar en verpakt in dubbele doos met piepschuim en luchtkussens. Prima geregeld.
Alles is perfect verlopen. Zelfs mijn vraag om een dagje later te leveren dan voorzien was geen probleem. Alles in goede staat ontvangen!
Een wandklok besteld van Salt&Pepper maar helaas werkte deze niet, contact opgenomen met hun en onmiddellijk een retourlabel ontvangen. De klok weer ingepakt en gratis terug gestuurd. De dag erna kwam... Se mere
Perfect gewoon ! woensdagavond besteld en vrijdagmorgen voor 8 uur door de postbode op een veilige plek achteraan de woning gezet. inderdaad aan de helft van de winkelprijs .......... ga in de t... Se mere
BoxDelivery - Verrassende deals in voordeelverpakking Box Voordeel ✓ Altijd de voordeligste prijs ✓ Gratis en snelle levering ✓
Goudbloemstraat 28, 2200, Herentals, Belgien
- +32493 917 845
- info@boxdelivery.be
- www.boxdelivery.be
Onze bestelling werd uitstekend…
Snel geleverd goed verpakt
Snel geleverd. Heel goed verpakt (porcelein) .
Snelle levering tegen correcte prijs
Alles is perfect verlopen
Stipte en correcte levering,item was…
Stipte en correcte levering,item was zoals omschreven aan degelijke prijs.
Correcte levering en vlotte…
Correcte levering en vlotte afhandeling. Goederen zijn goed verpakt.
Jammer dat er in het Frans…
Jammer dat er in het Frans gecommuniceerd wordt

Besvarelse fra BoxDelivery
De fles van intensief reiniger sluit…
De fles van intensief reiniger sluit n8et goed af waardoor de doos helemaal was doordrongen en er een deel is verloren gegaan. Er is mogelijk een slechte dop op de fles gezet want die sluit niet af
Snel geleverd
levering kwam op tijd aan
Mooi op tijd geleverd,DANK !!
Op tijd een mail gekregen en de datum en het uur klopte,waarvoor dank !!
We zijn tevreden
We zijn tevreden, de borden zijn van uitstekende kwaliteit, snel geleverd en goed verpakt.
Bij ontvangst was alles kapot in het…
Bij ontvangst was alles kapot in het pakket: de artikelen waren beschadigd en er zat vloeistof overal. Het was onmogelijk om iets te redden, dus ik heb alles moeten weggooien.