Nadat paar schoenen na 2 jaar versleten en te klein was vroeg zoon of ik dezelfde in mast groter kon bestellen. Helaas waren die na 5 maanden al kapot maar dat viel onder garantie bleek toen ik contac... Se mere
Se, hvad kunderne siger
jullie hebben veel op voorraad wij grepen net even mis dus konden jullie snel schakelen. jammer dat we niet gelijk op rekening konden bestellen dus had online besteld en dan op afhalen ingesteld, zoda... Se mere
Virksomheden har svaret
Goede kwaliteit kleding voor een zeer scherpe prijs. Levering was iets te laat, waarschijnlijk door te geringe voorraad van mijn artikelen. Dat was jammer echter was de communicatie hieromtrent wel he... Se mere
Zocht gemakkelijke instap werkschoenen. Vond ze bij dit bedrijf tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Besteld, en snel geleverd, maat was uitstekend en zitten heerlijk. En aantrekken is een fluitje va... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bowork Safety Shoes & Workwear is zowel een winkel, webshop als groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen zoals werkschoenen, werklaarzen, werkklompen en werkkleding. Onze winkel bevindt zich in het midden van het land, op nog geen tien minuten rijden van de A1, ter hoogte van Amersfoort. Wij zijn een servicegericht familiebedrijf dat zich al ruim 30 jaar profileert als totaalleverancier van het bedrijfsleven op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Door onze persoonlijke aanpak zijn er geen onmogelijkheden en denken we altijd met onze klanten mee.
Kontaktoplysninger
Het Steenland 3, 3751 LA, Bunschoten-Spakenburg, Holland
- 0332985934
- elco@bowork.nl
- www.bowork.nl
Har besvaret 76 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Klantvriendelijke en betrouwbaar
Klantvriendelijke mensen. Personeel met kennis van zaken. Ruime sortering aan regenkleding waarvoor ik naar Bowork ging. En betaalbare prijzen. Als zij zeggen iets te doen, wordt het ook gedaan.

Fijne communicatie
Foutje gemaakt met factuur, gevraagd om aan te laten passen.
Top geregeld!

Besvarelse fra Bowork
Misleiden en lever niet uit
Bestelling gedaan, door een fout van bowork konden ze het product niet leveren. Hierna gevraagd een ander vervangend product te sturen alleen willen ze hier GEEN korting op geven. Erg arrogant bedrijf komt niet met oplossingen zelfs als het hun fout is. Ik koop er niets meer.

Besvarelse fra Bowork
fijne schildersbroeken en de levering…
fijne schildersbroeken en de levering was prima geregeld.

Bedrijf Top!
Bedrijf Top, prijs Top, verzending Top, kwaliteit Top.
Alles Top. 5x Top!!!!!
Daarom 5*****

Besvarelse fra Bowork
Goede informatieve site, fijne schoen aangeschaft
De site is informatief. Hierdoor kon ik een schoen uitzoeken die goed past bij de werkzaamheden die ik doe. Ik heb een schoen gevonden die fijn zit en voldoet aan mijn wensen. Optimaal :)

Besvarelse fra Bowork
Goed werkende website met duidelijke…
Goed werkende website met duidelijke productbeschrijvingen. Bestellen ging soepel en de uitgebreide bezorgmogelijkheden spreken erg aan.

Safety Jogger Dolce
Alles is duidelijk op de site. Ik heb weer mooie instappers gekocht en werk sokken. Ik ben er erg blij mee en de levering was snel. Ga zo door

Besvarelse fra Bowork
Perfecte afhandeling voor de bestelling…
Perfecte afhandeling voor de bestelling en het artikel gekocht paste perfect een tevreden klant 👍🏻

Besvarelse fra Bowork
Alles perfect verlopen BOWORK is een…
Alles perfect verlopen BOWORK is een aanrader
Bedankt!!

Goede en snelle service
Snelle levering, en goede klantenservice voor het retourneren van een artikel

Goed geprijsd en aardig…
Goed geprijsd en aardig aardig personeel.

Besvarelse fra Bowork
Spullen die geleverd zijn zijn top
Spullen die geleverd zijn zijn top, levering duurde lang

Snelle en accurate levering
Snelle en accurate levering, maat was niet goed, maar de retourafhandeling was ook top!

een aanrader!!
de schoenen zijn goed, ze waren alleen te groot.
heb ze terug gestuurd.
de levering duurde wel wat lang!!

Besvarelse fra Bowork
Ik heb 28-10-2025 de schoenen besteld…
Ik heb 28-10-2025 de schoenen besteld en ik heb ze pas 18-11-2025 gekregen 3 weken moeten wachten op een bestelling en dan laten ze niks weten alleen dat de levertijd steeds opschuift op de site stond alles op voorraad maar dat was uiteindelijk niet het geval na dat ik zelf contact had opgenomen

Besvarelse fra Bowork
De communicatie is gewoon goed alleen…
De communicatie is gewoon goed alleen wacht ik al weken op truien en heb ik nu gevraagd te annuleren het duurt te lang gewoon

Besvarelse fra Bowork
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.